ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το astro-live.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, θα σηκωθείτε από το κρεβάτι έτοιμοι για όλα, όμως ο ενθουσιασμός σας απέναντι στη ζωή θα ξεθυμάνει, με την πάροδο της ημέρας. Ευτυχώς, θα καταφέρετε οτιδήποτε χρειαστεί, ακόμα και αν δεν έχετε την συνηθισμένη σας ενέργεια. Μην άγχεστε. Κάντε την δουλειά σας και θα ανταμειφθείτε. Η παρουσία σας είναι η μισή νίκη.

Ταύρος

Είστε αρκετά υπερήφανοι όσον αφορά την σταθερότητά σας τώρα, και μπορείτε να ακούσετε τα λόγια των άλλων χωρίς φόβο και χωρίς να σας παρασύρουν στο δράμα τους. Ακόμα και αν τα συναισθήματά σας είναι γεμάτα πάθος, θα είστε αρκετά προσγειωμένοι. Μην διστάσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. Ό, τι και αν αντιμετωπίσετε, σίγουρα μπορείτε να διατηρήσετε τη θέση σας και ταυτόχρονα να βρείτε κοινό έδαφος με τους άλλους.

Δίδυμοι

Αν και έχετε ένα συναρπαστικό γεγονός στα σχέδιά σας σήμερα, οι δεσμεύσεις σας στην εργασία θα σας εμποδίσουν. Θα έχετε την τάση να βυθιστείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ωστόσο, ίσως είναι καλύτερα να αφήσετε τη διασκέδαση και τα παιχνίδια για μία άλλη μέρα, όσο και αν θέλετε να βρείτε την ευχαρίστηση. Μία ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στο πρόγραμμά σας, θα είναι περισσότερο ικανοποιητική, από οτιδήποτε άλλο.

Καρκίνος

Κάποιες σοβαρές σκέψεις όσον αφορά τον έρωτα και το ρομάντζο θα κυριαρχήσουν το μυαλό σας σήμερα. Όμως, θα λάβετε ένα αίσθημα ρεαλισμού το οποίο θα προσγειωθεί πάνω στη ζωή σας. Ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και έχετε ένα σχέδιο για να το πετύχετε. Από την άλλη μεριά, είναι αδύνατο να είστε ικανοποιημένοι με τις δυναμικές των σχέσεών σας. Όπως και να έχει, μην αφήσετε τις προσδοκίες των άλλων να σας κρατήσουν μακριά από αυτά που ξέρετε ήδη πως είναι αληθινά. Ακολουθήστε την καρδιά σας και όλα θα μπουν στη θέση που πρέπει.

Λέων

Τα πράγματα έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την εσωτερική διαδικασία που βιώνετε τώρα. Θα προσπαθήσετε να διατηρήσετε την συνηθισμένη συμπεριφορά σας, και δεν θα πείτε κουβέντα για αυτό που συμβαίνει μέσα σας. Αν διχαστείτε ανάμεσα στον εσωτερικό και τον εξωτερικό κόσμο, μην αφήσετε τα εξωτερικά γεγονότα να σας αποσπάσουν την προσοχή. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και θα φτάσετε εκεί που πρέπει.
 

Παρθένος

Η περίοδος αυτή θα είναι αρκετά συναισθηματική, καθώς ξέρετε λεπτομερώς τι θέλετε να μοιραστείτε με κάποιο κοντινό και αγαπημένο σας πρόσωπο. Ωστόσο, δεν είστε σίγουροι για την αντίδραση του προσώπου αυτού, και αναρωτιέστε αν θα ήταν καλύτερα να κρατήσετε τις επιθυμίες για τον εαυτό σας. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα και ύστερα περιμένετε για να δείτε την πρώτη αντίδραση. Τότε θα καταλάβετε αν πρέπει ή όχι να βουτήξετε πιο βαθιά.

Ζυγός

Μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τις δυναμικές ενός διαπληκτισμού με κάποιο συνάδελφό σας σήμερα, χρησιμοποιώντας τις διπλωματικές σας ικανότητες. Μόλις αρχίσει ο ειλικρινής διάλογος, η προηγούμενη διαφωνία θα φανεί γελοία. Ευτυχώς, θα είναι εύκολο να βρείτε κοινό έδαφος, καθώς και οι δύο θα έχετε τη θέληση να συγχωρέσετε και να ξεχάσετε ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Απλά φροντίστε να μην αγνοήσετε ένα σημαντικό ζήτημα, καθώς θα χάσετε μία αρκετά απελευθερωτική συζήτηση.

Σκορπιός

Η αργή και η σταθερή πορεία δράσης, είναι σίγουρα η καλύτερη στρατηγική, αν ψάχνετε υποστήριξη για ένα πρωτοποριακό σας σχέδιο. Δυστυχώς, θα νιώσετε την ανάγκη να πιέσετε ενάντια σε οποιαδήποτε αντίσταση που θα λάβετε από τους αλλους. Φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δηλώσετε τη θέση σας, όμως στην πραγματικότητα, ζείτε μέσα σε μία ψευδαίσθηση. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε. Η ακεραιότητα είναι περισσότερο σημαντική από την βιασύνη να αποδείξετε πως έχετε δίκιο.

Τοξότης

Θα αντιμετωπίσετε ένα σημαντικό δίλημμα. Αν και τα πράγματα φαίνονται σε τάξη και πιστεύετε πως ήρθε η ώρα για καινοτομία, κάτι λείπει. Δεν μπορείτε να αγνοήσετε το συναίσθημα πως οι πράξεις σας πρόκειται να αποτύχουν. Η σωστή στιγμή είναι το παν και ίσως σπαταλήσετε πολύτιμη ενέργεια αν αντισταθείτε σε μία δύναμη προσπαθώντας να κάνετε το δικό σας. Η υπομονή είναι αξιοθαύμαστη αρετή, όμως οι φιλοσοφικές σας απόψεις είναι αυτές που θα σώσουν την ημέρα.

Αιγόκερως

Η μεγαλύτερη ανησυχία σας σήμερα είναι να καθορίσετε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε τους στόχους σας. Τα σχέδιά σας έχουν ολοκληρωθεί και εσείς βρίσκεστε όλο και πιο κοντά στις πράξεις. Ωστόσο, η έκτη αίσθηση, σας λέει να περιμένετε λίγο ακόμα. Ίσως είστε περισσότερο τυχεροί αν αναβάλετε μία μεγάλη κίνηση, αλλά εντωμεταξύ, κάνετε κάτι που θα σταθεροποιήσει τις προθέσεις σας. Οι μικρές και σταθερές πράξεις θα βελτιώσουν τις πιθανότητες για μακροχρόνια επιτυχία.

Υδροχόος

Είστε στην μοναδική θέση να εκμεταλλευτείτε την κατάσταση στην εργασία σας έτσι όπως θέλετε, όμως θα χρειαστεί να πατήσετε πόδι και να καινοτομήσετε. Όπως και να έχει, αναρωτιέστε αν μπορείτε να κάνετε την πρώτη κίνηση χωρίς να αναστατώσετε τους συνεργάτες σας. Διστάζετε γιατί η φιλόδοξη φύση σας ίσως προσβάλει κατά λάθος τους αλλους. Εξηγήστε τα κίνητρά σας λεπτομερώς για να κερδίσετε εμπιστοσύνη. Αν η παρουσίασή σας είναι επιτυχής, τότε θα θελήσουν να λάβουν μέρος στο σχέδιό σας.

Ιχθύες

Επιτέλους ο υπερβολικά ξέφρενος ρυθμός της ζωής σας αρχίζει να χαλαρώνει, ακόμα και αν βρίσκεστε ακόμα σε συναισθηματικά άκρα. Δεν μπορείτε να σταματήσετε τελείως ακόμα, αλλά μπορείτε να δείτε μία έξοδο από μία δύσκολη κατάσταση που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Μην ανησυχείτε αν χρειάζεται να παρατήσετε κάτι για να πάρετε αυτό που θέλετε. Θέστε προτεραιότητες και μοιραστείτε τις ξεκάθαρα με τους υπολοίπους. Η διαφάνεια θα επιτρέψει στα κοντινά σας άτομα να καταλάβουν τις πραγματικές σας προθέσεις.

Διάβασε επίσης στο Astro-live.gr

ερωτας: πώς να βρεις την αγαπη

ζωδια του νερου: το αινιγμα της ανθρωπινης υπαρξης