ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη πέρασε στο ζώδιο του Ταύρου και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ερμή, όψη που σου δραστηριοποιεί το μυαλό και πιθανόν να είσαι σε στάδιο που προετοιμάζεις μια ιδέα που έχει να κάνει είτε με τη βελτίωση των οικονομικών σου είτε με τους συνεργάτες σου. Το τρίγωνο που πάει να κάνει η Σελήνη με τον Δία από την Παρθένο είναι μία παραπάνω βοήθεια σε όλα αυτά που σκέφτεσαι να υλοποιήσεις και σου δίνει την αίσθηση πως τα πράγματα είναι στο σωστό δρόμο.

Ταύρος

Η ημέρα σήμερα σε βρίσκει με λιγοστά αποθέματα ενέργειας και μία ροπή προς τη μελαγχολία. Η σύνοδος της Σελήνης και του Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει να μην ακούς κουβέντα από τους γύρω σου, να γίνεσαι πεισματάρης και να πιστεύεις ότι έχεις δίκιο σε όλα. Ευτυχώς, αυτό θα είναι πολύ προσωρινό, καθώς απ’ το βραδάκι και μετά θα βρεις ξανά την αισιοδοξία σου και τα πράγματα θα αρχίζουν να δουλεύουν θετικά για σένα και τις επιδιώξεις σου.

Δίδυμοι

Είναι αρκετοί αυτοί που δουλεύουν παρασκηνιακά σε βάρος σου σήμερα και πολλά λόγια λέγονται πίσω από την πλάτη σου. Προσπάθησε να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις τα θέματα που σε απασχολούν και τους φόβους που έχεις, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Ταύρο σε συνδυασμό με τη Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, απαιτούν  ιδιαίτερη προσοχή από πλευράς σου. Πρέπει να έχεις διάκριση σε ποιους εμπιστεύεσαι και σε ποιους αποκαλύπτεις πράγματα και μυστικά είτε δικά σου είτε τρίτων, γιατί τα πράγματα ίσως να μην είναι όπως φαίνονται.

Καρκίνος

Ευνοϊκές είναι οι όψεις για εσένα σήμερα, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή από το φιλικό ζώδιο του Ταύρου, να σε βοηθά να μοιραστείς τις ιδέες σου ή τα επιχειρηματικά σου σχέδια με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος και τους συναδέλφους σου.  Είναι μια καλή μέρα για να προωθήσεις τα ταλέντα σου. Ωστόσο, πρέπει να έχεις κατά νου τη διαφορετικότητα των άλλων, προκειμένου να μην εκνευριστείς, αν αισθανθείς ότι κάποιος δεν συμμερίζεται τις επιδιώξεις σου.

Λέων

Σε απασχολεί έντονα σήμερα η φήμη σου και η κοινωνική σου προβολή μέσω της εργασίας σου. Πιθανόν να αισθάνεσαι μια μικρή ανασφάλεια και να νιώθεις ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τα ταλέντα σου και τις δεξιότητές σου με τον τρόπο που εσύ θα ήθελες, πράγμα που θα έχει ως συνέπεια να εκνευριστείς. Καλό θα ήταν να μη μείνεις κολλημένος/η σε αυτές τις σκέψεις. Τα πράγματα δεν είναι όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Περίμενε ένα διήμερο και, από Δευτέρα, προχώρα ακάθεκτος/η και θα δεις ότι όλα θα γίνουν όπως τα θέλεις.

Παρθένος

Υπάρχει μία έντονη κινητικότητα στην ημέρα σήμερα και εσύ καταστρώνεις σχέδια για μετακινήσεις και ταξίδια είτε αναψυχής είτε  για επαγγελματικούς λόγους. Η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να ξεκινήσεις μία νέα γλώσσα ή να πάρεις κάποια πιστοποίηση που είχες αφήσει σε εκκρεμότητα και γενικότερα να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Επειδή η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ερμή είναι φιλική προς εσένα και πάει προς όψη τριγώνου με τον Δία, η επιτυχία -αν ο χάρτης σου συναινεί-  είναι εξασφαλισμένη σε ό, τι κι αν κάνεις.

Ζυγός

Παρ’ όλο που είσαι κατ’ εξοχήν ζώδιο που του αρέσει να βρίσκεται σε σχέση, σήμερα προτιμάς να μείνεις λίγο μόνος/η με τις σκέψεις σου, χωρίς να έχεις τη διάθεση να μοιραστείς πράγματα με τους γύρω σου ή με τον/τη σύντροφό σου. Πιθανόν αυτό το σφίξιμο που αισθάνεσαι σήμερα να οφείλεται στα οικονομικά σου ή σε θέματα που αφορούν τους συνεταίρους σου αλλά η Σελήνη και ο Ερμής από τον Ταύρο σε κάνουν να τηρείς «σιγή ιχθύος». Άκου τι σου λέει το ένστικτό σου, καθώς σήμερα μπορείς να το εμπιστευτείς.

Σκορπιός

Σήμερα προσπαθείς να συντονιστείς με τα άτομα που σε περιβάλλουν τόσο στη δουλειά, όσο και στην προσωπική σου ζωή, με σκοπό να δεις πίσω από τα φαινόμενα και να καταλάβεις τι πραγματικά θέλουν από εσένα. Προσπαθείς να αντλήσεις πληροφορίες και σκέψεις από τον σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου σχετικά με την εικόνα που έχουν για εσένα. Παράλληλα, βγάζεις παράπονα που αφορούν σε πράγματα που έχεις κάνει και πιθανόν να μην τα εκτίμησαν όσο θα ήθελες. Η λύση είναι μία και λέγεται συζήτηση.

Τοξότης

Και πάνω που είχες περάσει κάποιες στιγμές ανεμελιάς, έρχεται η Σελήνη από τον Ταύρο να σου χτυπήσει τον ώμο και να σου υπενθυμίσει ότι είναι ώρα να στρωθείς στη δουλειά. Ξαφνικά, λοιπόν, τρέχεις και δεν φτάνεις να μαζέψεις τις υποχρεώσεις σου, προγραμματισμένες ή έκτακτες, αγχώνεσαι και πιέζεσαι υπερβολικά. Bonus ο Ερμής από τον Ταύρο που σε κάνεις ισχυρογνώμονα και πεισματάρη. Μην πεις κουβέντες για τις οποίες θα μετανιώσεις αργότερα.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι η μέρα σου, καθώς Σελήνη και Ερμής είναι απόλυτα φιλικοί προς το ζώδιό σου και εσύ νιώθεις συναισθηματική αγαλλίαση και μια αίσθηση ευφορίας γενικότερα. Αν τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, σήμερα  μπορείς να επανακτήσεις τις ισορροπίες. Το τρίγωνο που πάει να κάνει η Σελήνη με τον Δία διπλασιάζει την εύνοιά σου και σου χαρίζει τύχη. Αν ασχολείσαι με τις τέχνες, θα έχεις μεγάλη έμπνευση! Κάνε ό ,τι αγαπάς σήμερα, η μέρα είναι δική σου.

Υδροχόος

Νιώθεις συναισθηματικά αναστατωμένος/η σήμερα και μπορεί να αρχίσεις να αναμοχλεύεις πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν και σε έχουν πληγώσει ή πιστεύεις πως σε έχουν αδικήσει. Μπορεί τα παράπονά σου να έχουν να κάνουν και με την οικογένειά σου ακόμα, καθώς είναι πιθανόν να υπάρχει η αίσθηση ότι δεν σε καταλαβαίνουν. Ο Ερμής -σε σύνοδο με τη Σελήνη στον Ταύρο -έρχεται να εντείνει την αναστάτωσή σου και συν τοις άλλοις, να σε κάνει να κλείσεις τα αυτιά σου σε οποιονδήποτε πάει να σου δείξει πως το νόμισμα έχει δύο όψεις.

Ιχθύς

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τον κόσμο γύρω σου και να ταυτιστείς μαζί τους αλλά κι εκείνοι μαζί σου. Ο Ερμής από τον Ταύρο, βρίσκεται σε πολύ καλό περιβάλλον για να εκφραστεί και σε βοηθάει να επικοινωνήσεις αυτά που θες, καθώς σου δείχνει τον τρόπο να εκμεταλλευτείς πλήρως τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Η ημέρα προσφέρεται  για ψώνια, αγορές (εκτός αυτοκινήτου) και ό, τι έχει να κάνει με το εμπόριο γενικότερα. Προσοχή στις άσκοπες αγορές, γιατί μην ξεχνάς και τον Ποσειδώνα που είναι στο ζώδιό σου και μπορεί να σε εξωθήσει σε αλόγιστες σπατάλες.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου