ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, απόλυτος, ίσως και κάπως πεισματάρικος, θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η συμπεριφορά σας όμως θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, συναισθηματική και στοργική. Σήμερα προτεραιότητά σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία και η ψυχολογική σας ισορροπία. Μετά χαράς θα δεχτείτε φιλικές προτάσεις για εξόδους, στην ερωτική σας σχέση θα φανείτε ερωτικοί, εκδηλωτικοί και αποφασισμένοι να δημιουργήσετε συνθήκες σταθερότητας. Για τους ερωτευμένους, δεν αποκλείεται να ακουστεί πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στο ζώδιό σας, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και ψυχολογική πίεση. Ένα σοβαρό επαγγελματικό ή οικονομικό σας ζήτημα περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης,  η λύση που θα προκύψει θα είναι καθαρά υπέρ σας. Ταχτοποιείται θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση και παράλληλα στον ερωτικό σας τομέα, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Ταύρο, τώρα θα θελήσετε να απολαύσετε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει, αποφεύγοντας να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις ή να αναλάβετε καινούργια ρίσκα. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας, προσωπικές αποκαλύψεις θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Για τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας, ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος προσέγγισής σας θα ανοίξει δίοδο θέρμης επικοινωνίας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, στοργή και αγάπη. Σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα επιδιώκετε στις σχέσεις σας, ερωτικές ή επαγγελματικές, το ενδιαφέρον σας θα στρέφεται γύρω από υλικά αποκτήματα, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει ερωτική επανένωση με πρόσωπο από το κοντινό παρελθόν σας, θα προτιμήσετε την επανασύνδεση, παρά την αναζήτηση καινούργιας γνωριμίας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα ηρεμήσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα βιώσετε έντονες ερωτικές στιγμές, αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η στάση σας. Ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι και σε περίπτωση που είστε ερωτικά μόνοι, τότε ετοιμαστείτε, έρχεται προοπτική γνωριμίας με πρόσωπο που θα νιώσετε έντονη οικειότητα από την πρώτη σας συνομιλία. Σε φιλικό περιβάλλον, θα ανοιχτεί διάλογος που πολύ γρήγορα θα πάρει ερωτικές διαστάσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική θαλπωρή, ισορροπία και ασφάλεια. Στον επαγγελματικό σας τομέα, δεν θα σημειωθούν αλλαγές, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ισορροπία και τάξη, αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αλλαγών. Στον ερωτικό σας τομέα, θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης που θα ξεκινήσει με αφορμή ένα εντελώς τυχαίο συμβάν. Απρόοπτη συνάντηση θα σας δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, μειωμένη θα εμφανιστεί η διάθεσή σας για ανάληψη ρίσκων, θα αποφύγετε να επωμιστείτε καινούργιες επαγγελματικές ευθύνες. Κύριο μέλημά σας θα είναι η ψυχολογική σας ισορροπία, για την ώρα δεν θα επιθυμήσετε καινούργια ανοίγματα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο να εξασφαλίσετε αυτά που ήδη υπάρχουν. Οι δραστηριότητές σας θα αφορούν κοινωνικές συναναστροφές και φιλικές παρέες, προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας, θα υπάρχει τάση για αυξημένα έξοδα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Ταύρο, πείσμα θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας, αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα απορρίψετε οτιδήποτε δεν συμφωνεί ή δεν συμβαδίζει με τα καθέκαστα. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στις ερωτικές σας υποθέσεις, θα υπάρξουν συνομιλίες και συναντήσεις που θα φέρουν επανασύνδεση και άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση. Θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό, η γοητεία σας θα είναι σε θέση να τραβήξει βλέμματα ελκυστικών προσώπων.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τη Σελήνη στον Ταύρο, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια στις σχέσεις σας θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία. Παίρνετε απόφαση να ανοιχτείτε ερωτικά σε πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του. Στον οικονομικό σας τομέα, θα υπάρξει συμφέρουσα συμφωνία που θα φέρει χρήματα στα χέρια σας, προσοχή στη διάσταση που θα πάρει η ανάγκη σας για υλικές αγορές. Αποκαλύψτε στο ερωτικό σας ταίρι την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη στον Ταύρο, στόχος σας θα είναι να εδραιώσετε σχέσεις ασφάλειας και εμπιστοσύνης.  Σήμερα θα προσπαθήσετε να αποφύγετε φόρτο εργασίας, θα έχετε έντονη τη διάθεση για ανέμελες παρέες και ξέγνοιαστες εξόδους. Σε βραδινή ώρα σε χώρο διασκέδασης, δεν αποκλείεται να υπάρξει ευκαιρία νέας ερωτικής γνωριμίας, και μάλιστα με σοβαρές προοπτικές. Όσοι από εσάς θέλετε να σοβαρευτείτε στην ερωτική σας ζωή τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο θα περιορίσει τη διάθεσή σας για νέες αναζητήσεις. Θα επιλέξετε να κινηθείτε μέσα σε γνωστά και συνηθισμένα πλαίσια, και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να γλιτώσετε από επιπλέον άγχος. Προσωπικό ερωτικό διάλογο θα ανοίξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αν μιλήσετε με ειλικρίνεια και ξεκαθαρίσετε από την αρχή τους σκοπούς σας, τότε πολύ γρήγορα θα επέλθει ισορροπία μεταξύ σας, καταλήγοντας σε υποσχέσεις που θα τηρηθούν κι από τις δυο πλευρές

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο, αισθησιακή, σταθερή και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας. Σήμερα κύριο μέλημά σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία και η ασφάλεια, θα αποφύγετε πράξεις αβεβαιότητας και ρίσκου. Προσγειωμένες θα είναι οι επιθυμίες σας, θα κινηθείτε σε συνετά πλαίσια και σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πείτε ναι σε προτάσεις για φιλικές συνευρέσεις, θα υπάρξει προοπτική τυχαίας συνάντησης με πρόσωπο απ’ τα παλιά.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!