ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ήλιος εισέρχεται στον Τοξότη, αισιοδοξία, ειλικρίνεια και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε έναν άλλο αέρα στη ζωή σας, πιο ανέμελο, ίσως και πιο φιλοσοφημένο. Μια συνάντηση και μια συναισθηματική συνομιλία με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας δώσoυν την ευκαιρία να περάσετε σε εξομολογήσεις και εκμυστηρεύσεις, θα ανοίξετε τις καρδιές σας και θα προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα διαφορετικό επίπεδο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη, στην επικοινωνία σας θα επιδιώκετε σαφήνεια και πάνω απ’ όλα ειλικρίνεια, γι’ αυτό θα απαιτήσετε εξηγήσεις, στόχος σας θα είναι να ξεκαθαριστούν θέσεις και απόψεις. Εξονυχιστική συζήτηση θα προκαλέσετε ανάμεσα σε σας και το ερωτικό σας ταίρι, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις, διαλύονται καχυποψίες και ανυπόστατα σενάρια. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, στοχεύστε στο ενδιαφέρον του και δεν θα απογοητευτείτε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να εκφραστείτε ελεύθερα, χωρίς τον φόβο παρεξηγήσεων ή διαστρεβλώσεων. Από τυχαίο συμβάν θα σας δοθεί το άνοιγμα να προβείτε στις συζητήσεις που απαιτούνται, προκειμένου να διαλυθούν συναισθηματικές αυταπάτες. Θα υπάρξει ειλικρίνεια στις συνομιλίες σας κι αν προσπαθήσετε να γίνετε ξεκάθαροι, τότε πολύ γρήγορα θα δοθεί άμεση λύση σε ερωτικό ζήτημα που σας προκαλεί ανασφάλεια. Ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση θα δώσει νέα τροπή στην ερωτική σας πορεία.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό, θα προκαλέσει μια σύγχυση στον εσωτερικό σας κόσμο. Αναμνήσεις, παλιές αποτυχίες, μελλοντικές ανησυχίες, όλα αυτά θα συσσωρευτούν στη σκέψη σας, δημιουργώντας ένα συναισθηματικό κουβάρι. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη, αναλυτικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε ψυχολογικά. Στα ερωτικά σας, ενδέχεται να υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης, καλό θα είναι να μην προκαθορίσετε το τέλος, στηριζόμενοι στο παρελθόν.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Τοξότη, τώρα μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις θα ταχτοποιήσετε θέματα τόσο επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Ευχάριστες συναναστροφές θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές ερωτικές στιγμές. Όσοι από εσάς είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας τότε έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, μέσα σε χώρο που συχνά κινείστε θα εμφανιστεί το κατάλληλο άτομο.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα σας φέρει αισιοδοξία, τόλμη και συναισθηματική εξωστρέφεια. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις και ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε, δίνοντας έτσι νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ουρανό θα παρασύρει τη μνήμη σας σε παρελθοντικές υποθέσεις που έληξαν άδοξα ή αποτυχημένα, ίσως να κάνουν την εμφάνισή τους ανεκπλήρωτοι έρωτες. Προσοχή στην έκταση που θα πάρει η σκέψη σας, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε απαισιόδοξες παρελθοντικές εκβάσεις. Ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη κοινωνική θα κάνει τη στάση σας, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε αναλυτικοί, θα έχετε τη διάθεση για ριζικό ξεκαθάρισμα, θα προτιμήσετε την ειλικρίνεια και όχι τις υπεκφυγές.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ο ερχομός του Ήλιου στον Τοξότη θα σας βοηθήσει μέσα από ειλικρινείς συζητήσεις να λύσετε παρεξηγήσεις, να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις ή σχέσεις. Σήμερα μια ερωτική σας υπόθεση θα κλείσει με επιτυχία, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα υπάρξει συνάντηση που θα σας δώσει ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση καταφθάνει τυχαία αντάμωση που θα σας δώσει την ευκαιρία δεύτερης αρχής.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός του Ήλιου στο ζώδιό σας θα σας φέρει συναισθηματικά ανοίγματα που θα σας απαλλάξουν από στάσιμες ή ανικανοποίητες καταστάσεις. Θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου, κύριο μέλημά σας θα είναι οι ειλικρινείς εξηγήσεις, η ισορροπία και το οριστικό κλείσιμο παρελθοντικών υποθέσεων. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα ερωτική σχέση στη ζωή σας, τότε σας συμβουλεύω να φανείτε παρατηρητικοί στους χώρους που συχνά – πυκνά κινείστε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο Ήλιος στον Τοξότη θα σας εφοδιάσει με οξυδέρκεια, πνευματική εγρήγορση και σωστή κρίση, ωστόσο προσοχή στην τάση που θα έχετε να θέλετε να επιβάλετε τις απόψεις σας. Σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, στηριχτείτε στη διαίσθησή σας, δεν πρόκειται να σας προδώσει. Η μέρα σας θα είναι αρκετά συναισθηματική και πολύ κοινωνική, χαρείτε τις φιλικές συναναστροφές που θα υπάρξουν. Σε ευχάριστες συνομιλίες, ενδέχεται να προκύψουν θέματα ερωτικού ενδιαφέροντος.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ήλιο στον Τοξότη, θα υπάρξουν απρόοπτες συναντήσεις που θα κλείσουν με ερωτικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό ερωτικό ταίρι θα κάνει την εμφάνισή του και σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων και όσοι από εσάς είστε ερωτικά μόνοι ή έχετε πάρει απόφαση να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, τότε φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον Ήλιο στον Τοξότη, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει με τέτοιο θερμό τρόπο που θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις, με αποτέλεσμα να αναθερμανθούν και πάλι οι επαφές σας. Ουσιαστικά μεταξύ σας θα ανοιχτεί καινούργιος ορίζοντας, θα πάρουν νέα μορφή οι συναντήσεις σας, με το ενδεχόμενο να προκύψει σχέση που δεν αποκλείεται να καταλήξει σταδιακά σε δέσμευση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!