ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη, νέες ιδέες θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, ενθουσιασμός θα χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά σας, στον ερωτικό σας τομέα, θα εμφανιστείτε εκδηλωτικοί ίσως και κάπως παθιασμένοι. Ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία σας, θα υπάρξουν έντονες συναναστροφές τόσο φιλικές, όσο και ερωτικές,  προσοχή στα όρια της ειλικρίνειας σας, γιατί θα υπάρξει το ενδεχόμενο οι αλήθειες σας να πληγώσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Για τους ερωτικά μόνους, θα εμφανιστεί προοπτική καινούργιας γνωριμίας, η γοητεία σας θα τραβήξει τα κατάλληλα βλέμματα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο ερχομός του Ερμή στον Τοξότη θα φέρει  αναστάτωση στη σκέψη σας, ίσως να σας διακατέχει ανυπομονησία. Ευχάριστες συναντήσεις και συνομιλίες θα σας δώσουν το κίνητρο να εστιάσετε στον ερωτικό σας τομέα, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Ενισχυμένη θα είναι η ανάγκη σας να διεκδικήσετε και να κυνηγήσετε, γι’ αυτό φλερτάρετε ελεύθερα, ωστόσο προσανατολιστείτε σε έναν συγκεκριμένο στόχο, καλό θα είναι να μην επιλέξετε το διπλό ερωτικό ταμπλό, γιατί θα υπάρξουν μπερδέματα.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον ερχομό του Ερμή στον Τοξότη, θα εμφανιστείτε έξυπνοι, απελευθερωμένοι και ανοιχτόμυαλοι. Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για ουσιαστικές συνομιλίες, συμφωνίες και κλείσιμο υποθέσεων. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικό θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, θα αποκαλύψετε και οι δυο τα πραγματικά σας αισθήματα, με ειλικρίνεια θα περάσετε σε νέες υποσχέσεις. Σε περίπτωση που σας μπέρδευε η στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα μπει φως και θα βρείτε την άκρη του νήματος.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενθουσιασμό και ανυπομονησία θα σας φέρει ο ερχομός του Ερμή στον Τοξότη, ίσως να υπάρξει αδυναμία οργάνωσης, θα σας είναι δύσκολο να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Τα συναισθήματά σας θα σας οδηγήσουν σε τολμηρές ενέργειες, ωστόσο καλό θα είναι να περιορίσετε τις σπασμωδικές πράξεις, προσπαθήστε να κινηθείτε με σχεδιασμό. Πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, ΑΝ αφεθείτε στα συναισθήματά σας θα διαπιστώσετε έντονη έλξη. Θα συμβούν γεγονότα που θα σας πείσουν πως εσείς οι δύο αξίζει να επανασυνδεθείτε.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με τον ερχομό του Ερμή στον Τοξότη, φιλοσοφημένη θα είναι η σκέψη σας, αυθόρμητη η συμπεριφορά σας, παθιασμένη η ερωτική σας στάση. Σήμερα θα αναζητήσετε αποδράσεις διαφόρων ειδών, με βιασύνη θα κλείσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, στόχος σας θα είναι να βρεθείτε σε φιλικές παρέες και γενικά σε χώρους που να μπορείτε να εκφραστείτε και να συζητήσετε ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, με δικές σας κινήσεις θα υπάρξει θερμή εξέλιξη.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για διεκδίκηση, κυνήγι, ίσως και διαφυγή. Ο ερχομός του Ερμή στον Τοξότη, αισιοδοξία θα φέρει στη σκέψη σας, φιλοσοφημένος και ιδιαιτέρως σκεπτόμενος θα είναι ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.  Η παρουσία σας θα εκπέμπει γοητεία και θερμό ερωτισμό, ανταπόκριση θα βρείτε από το πρόσωπο που θα μαγνητίσει το βλέμμα σας. Εκδηλωθείτε άφοβα, αξιοποιήστε τον μαγνητισμό που θα διαθέτετε, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την εμφάνιση του Ερμή στον Τοξότη, οι συνομιλίες σας θα πάνε ιδιαιτέρως καλά, θα υπάρξουν  προσοδοφόρες συμφωνίες, η επικοινωνιακή σας στάση θα κλείσει διαφωνίες ή διχογνωμίες. Σας συμβουλεύω να περάσετε σε  αναλυτικές συζητήσεις, επαγγελματικές ή ερωτικές, θα υπάρξει ειλικρίνεια και ευθύτητα που θα ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες.  Από μια συνάντηση θα προκύψει δυνατή ερωτική ανατροπή, καταφθάνει απρόσμενη επανασύνδεση που θα δημιουργήσει νέες βάσεις στο παρόν αλλά και στο μέλλον σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, η σεξουαλικότητα, καθώς και το ερωτικό σας πάθος, θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ανανεώσουν τις ερωτικές σας διαθέσεις, προμηνύονται στιγμές έντονης έλξης. Σήμερα με τον Ερμή στον Τοξότη, θερμή συζήτηση που θα ανοιχτεί σε προσωπικό ερωτικό σας ραντεβού, θα φέρει οριστικό ξεκαθάρισμα που θα λύσει απορίες, καχυποψίες και παλιές αρνητικές εντυπώσεις. Μια παλιά σας σχέση θα ξεκινήσει και πάλι από την αρχή, αυτή τη φορά, με τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες,  με τον Ερμή στο ζώδιό σας, καθώς και με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ερωτισμός και πάθος θα ξανακάνουν την εμφάνισή τους, θα βγείτε σε κυνήγι δυνατών αισθήσεων. Σήμερα θα υπάρξουν  έντονες ερωτικές εξελίξεις, συναντήσεις και συνομιλίες, ενδεχομένως να ανατρέψουν ριζικά το σκεπτικό σας, δημιουργώντας σας την ανάγκη να ζήσετε συναισθηματικές αλλαγές. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αναστολές, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε σχέση με ολοκαίνουργιο ταίρι.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη, δεν θα υπάρξουν δυσκολίες στην επικοινωνία σας, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες διαπραγματεύσεις, να διατυπώσετε τις καινούργιες ιδέες σας, θετικός θα είναι ο τρόπος που θα σας αντιμετωπίσουν οι γύρω σας. Συνεννόηση θα υπάρξει στις ερωτικές σας συζητήσεις, ισορροπία και έλξη θα έχετε με το ταίρι σας. Για τους ερωτικά μόνους, σε φιλικό περιβάλλον θα διατυπώσετε απόψεις που θα εντυπωσιάσουν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση φανερού ερωτικού ενδιαφέροντος.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, θα νιώσετε την ανάγκη να φέρετε στην ερωτική σας ζωή ένταση, πάθος και εκρηκτική έλξη. Θα προβείτε σε δυναμικές πράξεις, σύμμαχο θα έχετε την ελκυστικότητά σας. Ο Ερμής στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε επιτυχώς αυτό που νιώθετε. Θερμή και άμεση ανταπόκριση θα λάβετε από άτομο που θα φλερτάρετε και από την άλλη πλευρά, ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο θα νιώσει την ανάγκη να κατασταλάξει οριστικά δίπλα σας, δεν αποκλείεται να εκδηλώσει έντονη εξάρτηση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη θα φέρει συνομιλίες που θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε πνευματικά και συναισθηματικά. Σήμερα θα έχετε μια πολύ ευχάριστη συνάντηση, θα αποκαλύψετε τις σκέψεις σας και θα ανοίξετε την καρδιά σας σε πρόσωπο που θα κάνει το ΒΉΜΑ να σας φανερώσει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Ο διάλογος που θα ανοιχτεί μεταξύ σας θα καταλήξει σε συναισθηματικές εξομολογήσεις, με πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει αποτέλεσμα ερωτικής ένωσης. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια, όσο πιο ξεκάθαροι θα είστε, τόσο πιο θερμό θα είναι το αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!