ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύς, θα νιώσετε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από τη σκληρή λογική, τώρα θα μαλακώσουν οι διαθέσεις σας, καθοδηγητής σας θα είναι το συναίσθημα. Σε συνομιλίες και συναντήσεις σας, θα κινηθείτε με περισσότερη κατανόηση και διαλλακτικότητα, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και ελκυστικούς. Όσοι από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να του εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύς, δημιουργική θα είναι η διάθεσή σας, έντονη η διαίσθησή σας, ενεργή η φαντασία σας. Στον ερωτικό τομέα, στόχο θα έχετε να ξεφύγετε από τη στασιμότητα, με συναισθηματισμό και κατανόηση θα αντιμετωπίσετε το ερωτικό σας ταίρι. Όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι και δεν έχετε ξεπεράσει το παρελθόν, δεχτείτε το απρόοπτο τηλεφωνικό κάλεσμα που θα λάβετε, θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης και μάλιστα αυτή τη φορά πάνω σε πιο σοβαρές και δεσμευτικές βάσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, θα διεκπεραιώσετε θέματα επαγγελματικά, ωστόσο δεν θα έχετε διάθεση για νέα ρίσκα, θα αποφύγετε τα τολμηρά ή αβέβαια βήματα. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στη σκέψης σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσετε επαφές που σιγά-σιγά θα προκύψει άνοιγμα ερωτικής προσέγγισης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς θα ενισχυθεί μέσα σας το αίσθημα της αγάπης, της κατανόησης και της συμπόνιας. Για σήμερα τουλάχιστον, θα αποβάλετε τις αντιδραστικές σας τάσεις και θα εμφανιστείτε διαλλακτικοί, με έντονη την ανάγκη για επανασυνδέσεις. Για όσους από εσάς διανύετε περίοδο χωρισμού, θα προκύψει συμβάν που θα φέρει ένωση και όχι τελική απομάκρυνση. Η απόφασή σας να δείξετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, θα δημιουργήσει καινούργια και έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, εξοπλιστείτε με υπομονή γιατί η επικοινωνία σας θα είναι κάπως δύσκολη, θα υπάρξουν μπερδέματα, ασάφειες, ίσως και ερμηνευτικές διαστρεβλώσεις. Η Σελήνη στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις ρουτίνας, η διάθεσή σας για διαφυγή θα σας κάνει δεκτικούς σε προτάσεις εξόδων και διασκέδασης. Θα  συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές συναναστροφές, στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τις δραστηριότητες σας και θα τα καταφέρετε.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύς, προσοχή να μην παραβιάσετε τα όρια της φαντασίας και δώσετε εξηγήσεις που δεν κυμαίνονται εντός  πραγματικότητας. Θα εμφανιστείτε ρομαντικοί και ονειροπόλοι, με έντονη την τάση να θέλετε να αποδράσετε από οτιδήποτε ανιαρό σας πνιγεί ή σας δημιουργεί στασιμότητα. Συμπονετικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ευαισθησία θα χαρακτηρίζει της κινήσεις σας, ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η στάση σας. Με ενθουσιασμό θα δεχτείτε την πρόταση επανασύνδεσης που θα λάβετε σε προσωπικό ραντεβού.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί,  η Σελήνη στους Ιχθύς δεν θα σας βοηθήσει να βάλετε λογική στο συναίσθημα, θα αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας να σας οδηγήσει όπου θέλει εκείνη. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να αναλάβετε ορμητική δράση, με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα, μονοτονία ή συναισθηματική αδράνεια. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο ικανό να συνεπάρει καρδιά και σκέψη. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο, εντελώς ξαφνικά, να ερωτευτείτε καινούργιο πρόσωπο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο ερχομός της  Σελήνης στους Ιχθύς θα σας κάνει συγκαταβατικούς και αισθαντικούς. Θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε, να κατανοήσετε και να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που θα νιώσετε πως χρειάζονται τη βοήθειά σας. Σήμερα στόχο θα έχετε να απομακρυνθείτε από επαγγελματικούς ή οικονομικούς προβληματισμούς, κυρία επιδίωξή σας θα είναι να απελευθερωθείτε από ψυχολογικά βάρη. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, εμπιστευτείτε το σε συνομιλίες ή συναντήσεις, η σωστή σας κρίση, σε συνδυασμό με την ειρηνική σας διάθεση, θα κλείσουν αρνητικές υποθέσεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς, δεν θα έχετε διάθεση για ρίσκα και παράτολμες διεκδικήσεις, κάπως συντηρητικές θα είναι οι πράξεις σας, επιθυμία σας θα είναι να ξενοιάσετε και όχι να προβληματιστείτε. Φιλία, ασφάλεια και εμπιστοσύνη θα αναζητήσετε στις επαφές σας, κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, σήμερα θα θελήσετε να περάσετε ευχάριστα, θερμά και ανέμελα, χωρίς επιπλέον έγνοιες. Με δικές σας κινήσεις, θα δημιουργηθεί έντονο ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στους Ιχθύς, επιρρεπείς θα είστε στις ονειροπολήσεις, θα κάνετε οτιδήποτε περνά από τη σκέψη σας ή απ’ το χέρι σας, προκειμένου να έχετε μια μέρα ανέμελη και όμορφη.  Σήμερα ίσως να παραμελήσετε κάποιες επαγγελματικές σας εργασίες, θα αφεθείτε στην ανάγκη σας για ελευθερία κινήσεων, για φιλική επικοινωνία και για καταστάσεις εκτός ρουτίνας. Σας διαβεβαιώνω πως σήμερα θα είναι ευνοϊκές οι συνθήκες για να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευαίσθητους και συναισθηματικούς θα σας κάνει ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθύς, θα έχετε ανάγκη να αφήσετε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, χωρίς περιοριστικά πρέπει. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο έχει ανάγκη να του ανοιχτείτε και περιμένει το πράσινο φως για να μπορέσει να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ και θα υπάρξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Έρχονται απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα που θα φέρουν σταθερό ταίρι στη ζωή σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας και εσείς περνάτε σε στάδιο ανταμοιβής και καρποφορίας. Ικανοποίηση θα νιώσετε τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Οι προσωπικές  σας σχέσεις θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, είστε στη χρονική στιγμή όπου οι αποφάσεις και οι πράξεις θα σας οδηγήσουν σε άμεση επιτυχία. Σας συμβουλεύω να αποβάλετε τις αναστολές σας, εκδηλωθείτε ερωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να κερδίσετε τόσο την καρδιά του όσο και την εμπιστοσύνη του.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!