ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία και θα σας χαρίσει ψυχική αρμονία, γεγονός που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συναισθηματικά συμπλέγματα, τώρα θα είστε σε θέση να εκφράσετε τη συμπόνια σας, να περάσετε σε πράξεις κατανόησης και αλληλεγγύης. Μια φιλική πρόταση για νυχτερινή έξοδο και μια ξαφνική ερωτική συνάντηση, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεσή σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, η τάση που θα έχετε να ξεφύγετε λίγο από τα δεσμά της πραγματικότητας θα σας οδηγήσει σε ονειροπολήσεις, δεν θα λείψουν πράξεις ρομαντισμού και ερωτικής ανανέωσης. Θα παραμελήσετε λίγο τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, οι προτιμήσεις σας θα στραφούν προς τη διασκέδαση και τον πιο ανέμελο τρόπο ζωής. Σχετικά με το ερωτικό σας ταίρι, η στάση σας θα είναι θερμή, συγκαταβατική και αρκετά ρομαντική, στοιχεία που θα δώσουν το έναυσμα να ζήσετε έντονες και ευχάριστες ερωτικές στιγμές.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία,  σας φέρνει μαντάτα και ανταμώσεις που θα σας ανοίξουν τα μάτια και θα σας απαλλάξουν από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Αποκαλύψεις θα φέρει η συνάντησή σας με πρόσωπο ερωτικό, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εντοπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξακριβώσετε αλήθειες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο που θα σας αποδείξει πως ήταν λάθος να θεωρείτε πως δεν έχει αισθήματα για σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα σας δημιουργήσει επιθυμία για απελευθέρωση, ρομαντισμό και για συναισθηματική ολοκλήρωση. Τολμηρή θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θετικοί θα φανείτε σε καινούργιες γνωριμίες αλλά και σε επανασυνδέσεις με παλιές αγάπες. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η διάθεσή σας, σήμερα  θα βρεθείτε σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας θα ευδοκιμήσει ερωτικά, δεν αποκλείεται να αποτελέσει σταθμό στην ερωτική σας ζωή.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα σας εφοδιάσει με αυθορμητισμό, εκφραστικότητα, ρομαντισμό και αισθησιακό ερωτισμό.  Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε την καρδιά σας σε φιλικά άτομα και μια τολμηρή πρόταση που θα κάνετε σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για δραστική κοινωνικοποίηση, ενεργή θα είναι η συμμέτοχη σας σε συνευρέσεις. Με δικές σας κινήσεις, θα ανοιχτεί δρόμος ερωτικής σχέσης με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης που εδώ και πολύ καιρό στριφογυρίζει στο οπτικό σας πεδίο.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεφύγετε από παγίδες ψευδαισθήσεων, τώρα όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση, περνάτε σε στάδιο ανανέωσης και επανεκτίμησης. Το ένστικτό σας θα είναι πολύ δυνατό, ικανό να σας υποδείξει που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και που όχι. Έρχονται ευχάριστες ερωτικές αλλαγές, ως αφορμή θα δοθεί η απρόσμενη συνάντησή σας με ερωτικό πρόσωπο που ο χωρισμός σας στηρίχτηκε σε μια κακή παρεξήγηση και όχι σε έλλειψη αισθημάτων.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, με οξυδέρκεια και κατανόηση θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, θα χαρακτηρίζεστε από σύμπνοια και αλτρουισμό. Σήμερα τυχαία γεγονότα ενδεχομένως να βγάλουν στο φως σημαντικές ερωτικές αλήθειες, που θα βάλουν τάξη σε μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες, θα αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, οι νέες αποφάσεις που θα πάρετε θα σας οδηγήσουν σε θερμό ερωτικό αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, σε συνδυασμό με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ουρανό, έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αλλάξουν την ψυχολογία σας και θα απελευθερώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ένα γεγονός θα χτυπήσει ακριβώς στο κέντρο της καρδιάς σας, με αποτέλεσμα να αφήσετε στην άκρη το κακό παρελθόν και να πορευτείτε κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είναι σωστή η επιλογή σας να δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνει πρόσωπο με θερμό ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, διαίσθηση, χαλάρωση και ερωτισμός θα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά σας. Η ρομαντική σας διάθεση θα σας κάνει θερμούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Στον εργασιακό σας χώρο, θα κρατήσετε απόσταση από διαφωνίες και άσκοπους ανταγωνισμούς, τώρα περνάτε σε επιδιώξεις συναισθηματικές και όχι υλικές. Με συγκαταβατικότητα και συμπόνια θα αντιμετωπίσετε πρόσωπα που γνωρίζετε πως έχουν την ανάγκη σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, έντονο συναισθηματισμό θα νιώσετε, η ανάγκη σας για ψυχική  ηρεμία θα περιορίσει τις αρνητικές σας αντιδράσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε τα ζητήματα της καθημερινότητάς σας με διαλλακτικότητα και διάθεση για αρμονία. Η αποφασιστικότητά σας να διατηρήσετε την ψυχική σας γαλήνη θα σας κάνει ανοιχτούς σε προτάσεις για φιλικές εξόδους και για κοινωνικές συναναστροφές, τώρα θα ξεκουραστείτε και θα ασχοληθείτε μόνο με θέματα που ευχαριστούν την ψυχολογία σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ψυχικές αποδράσεις, συνειδητά θα αφεθείτε σε ονειροπολήσεις, δεν θα έχετε διάθεση να περιορίσετε τον ρομαντισμό σας. Η θέλησή σας να εκφραστείτε με αισθησιασμό θα κινήσει ερωτικά νήματα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που ως τώρα δεν είχε τολμήσει να αποκαλύψει την έλξη που νιώθει για εσάς. Αποκαλυπτική συζήτηση ερωτικού περιεχομένου θα ανοίξει καινούργια ερωτική δίοδο, καταφθάνει έναρξη σταθερής σχέσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, θα διεγείρει τη φαντασία σας, θα εμφανιστείτε ρομαντικοί, αισιόδοξοι και τολμηροί στις ερωτικές διεκδικήσεις. Αρκετά επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, ο θερμός  αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε πράξεις που θα ξεμπλοκάρουν την αμοιβαία ερωτική σας έλξη. Σε προσωπικό ραντεβού, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε σταθερή ερωτική σχέση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!