ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή και με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας δοθεί το έναυσμα για ριζοσπαστικές και πρωτοποριακές σκέψεις, δεν αποκλείεται μια επιχειρηματική σας ιδέα να μπει σε πορεία υλοποίησης. Η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, θα είστε σε θέση να συμφιλιωθείτε, να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες, να ανοίξετε εποικοδομητικές συζητήσεις. Για τους ερωτικά ελευθέρους και μόνους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας προκαλέσει έντονη ερωτική έλξη.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα έχετε ανάγκη για απελευθέρωση και για ουσιαστικές αλλαγές. Αρκετά τολμηροί θα είστε σε επαγγελματικά σας ζητήματα, τώρα θα είστε σε θέση να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις, με επιτυχία θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε τις εργασιακές σας υποθέσεις. Το μυαλό σας θα είναι σε φιλικές συναναστροφές, στόχος σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Ευχάριστη ερωτική έκπληξη θα προκύψει σε χώρο φιλικής συνεύρεσης.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Υδροχόο, θα σας κυριεύσει η ανάγκη της αλλαγής, θα είναι έντονη η διάθεσή σας να περάσετε σε πράξεις βελτίωσης και προόδου. Θα εμφανιστούν μέσα σας νέες ανάγκες και καινούργιες επιθυμίες, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσετε τον τρόπο σκέψης σας. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, ίσως να αλλάξετε πεποιθήσεις, στα ερωτικά σας δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε έναν ολοκαίνουργιο έρωτα. Έρχεται αναστάτωση στην καρδιά σας, συνοδευόμενη με απρόοπτη ερωτική έκπληξη!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή και με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα έχετε τη διάθεση για πρωτοποριακές αλλαγές, για επαγγελματική επέκταση και οικονομική βελτίωση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε δυναμική δράση και να είστε σίγουροι πως θα βρείτε στόχο. Συζητήσεις συμφωνίες και συνομιλίες θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να λάβετε μια νέα δελεαστική πρόταση. Θα υπάρξει η προοπτική να πάρει η ζωή σας νέα κατεύθυνση με επιτυχημένη κατάληξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, σε τυχόν παρεξηγήσεις θα έχετε συμφιλιωτική διάθεση. Κοινωνικοί, συγκαταβατικοί και οξυδερκείς θα εμφανιστείτε, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαιτέρως συζητήσιμους αλλά και συνεννοήσιμους. Στα επαγγελματικά σας, ένας κατατοπιστικός διάλογος θα ταχτοποιήσει μικροδιαφωνίες, στα ερωτικά σας ζητήματα θα υπάρξει θερμή επικοινωνία που θα φέρει συναισθηματική αρμονία. Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με πρόσχαρες συναντήσεις, δεν θα σας κρύψω πως θα υπάρξει και μια αντάμωση έκπληξη!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, με ενθουσιασμό και με έντονη τη διάθεση για ασυνήθιστες πράξεις. Η κοινωνικότητά σας θα σας κάνει ιδιαιτέρους ζωτικούς, θα είστε ανοιχτοί σε προτάσεις φίλων για εξόδους και διασκέδαση, θα εμφανιστείτε τολμηροί στις ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει καινούριος έρωτας που θα προκύψει από τυχαία γνωριμία και στη συγκεκριμένη περίπτωση σας φανερώνω πως θα υπάρξει προοπτική δεσμευτικής πορείας.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, στόχος σας θα είναι η βελτίωση, η άνοδος και η εξέλιξη.  Θα διακατέχεστε από αυθορμητισμό και αυτοπεποίθηση, ο ενθουσιασμός σας θα σας κάνει τολμηρούς στα ρίσκα, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βγάλουν από το προκαθορισμένο, ίσως και το προβλέψιμο. Μην περιορίσετε τον ερωτισμό και την έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ο έντονος αισθησιασμός σας θα σας οδηγήσει σε τολμηρές προτάσεις που θα δημιουργήσουν άνοιγμα για ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή, καθώς και με τη Σελήνη στον Υδροχόο, συνομιλίες, τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν την ευκαιρία για έντονη επικοινωνία. Τώρα θα είστε σε θέση να εκφράσετε ελεύθερα αυτό που νιώθετε, αναλυτικές εξηγήσεις θα κλείσουν λάθος εντυπώσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε, γι’ αυτό απελευθερώστε τα αισθήματά σας, φανερώστε αυτό που σκέπτεστε και αισθάνεστε. Κατόπιν διαλόγου, ένα ερωτικό σας ζήτημα θα βρει οριστική λύση και περνάτε σε στάδιο ερωτικής σταθερότητας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες,  με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεσή σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες, τερματίζουν διαφωνίες και παρεξηγήσεις μεταξύ φίλων ή συνεργατών σας. Ο ερχομός της Σελήνης στον Υδροχόο θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για βελτίωση, δεν αποκλείεται να αλλάξετε τακτική, κατεύθυνση ή στόχους, η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση θα σας οδηγήσει σε ριζοσπαστικές πράξεις. Προσπαθήστε να αποφύγετε φόρτο εργασίας, ενδεχομένως να εμφανιστεί αυξημένη δουλειά, κερδοφόρες θα είναι οι επαγγελματικές σας κινήσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Υδροχόο, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε στη στασιμότητα, δεν θα ανεχτείτε απόψεις ή φραγμούς που οριοθετούν την προσωπική σας βελτίωση. Σήμερα θα ευνοηθείτε σχετικά με ρίσκα που θα αναλάβετε, έρχονται ουσιαστικές αλλαγές κυρίως σε επαγγελματικά σας ζητήματα. Κινήσεις ενθουσιασμού θα έχουν αισιόδοξη και επιτυχημένη κατάληξη, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, προσοχή στον χειρισμό που θα εφαρμόσετε. Αξιοποιήστε την ερωτική σας γοητεία, σε φιλική συνεύρεση, θα σας συστήσουν πρόσωπο που θα έχει τη διάθεση να προχωρήσει ερωτικά μαζί σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας θα ενισχύσει τις κυνηγητικές σας τάσεις, θα σας δημιουργήσει ανοίγματα για νέες αναζητήσεις, τόσο επαγγελματικές, όσο και ερωτικές. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να λύσετε πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ψυχολογία σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, θα βρεθείτε με φίλους, θα λάβετε προσκλήσεις, αντάμωση με ελκυστικό πρόσωπο θα ανοίξει νέα ερωτική κατεύθυνση στη ζωή σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον  Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή, καθώς και με τη Σελήνη στον Υδροχόο, πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά σας, δραστήρια και επικοινωνιακή η στάση σας. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από οτιδήποτε αποτελεί ρουτίνα, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών αποδράσεις. Τα γεγονότα θα σας φέρουν ευχάριστες φιλικές στιγμές, ερωτικές εκπλήξεις από το παρελθόν αλλά και προοπτική νέας ερωτικής αρχής. Σήμερα κάποιο πρόσωπο θα εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για εσάς, καλό θα είναι να μην κρύψετε τον ενθουσιασμό που θα νιώσετε.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!