ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρξουν συγκρούσεις για θέματα εξουσίας, στόχος σας θα είναι να αποδείξετε πως κυρίαρχος των πράξεων και αποφάσεών σας είστε μόνο εσείς. Καλό θα είναι να διατηρήσετε συγκρατημένη στάση σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας δημιουργήσουν περιορισμούς. Ευχάριστη ερωτική συνάντηση θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, αν εστιάσετε σε θέματα καρδιάς, τότε θα καταφέρετε να ισορροπήσετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, δημιουργικό θα είναι το πνεύμα σας, θα διατυπώσετε τις απόψεις σας χωρίς αναστολές, τώρα θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε τολμηρά ρίσκα. Ο αυθορμητισμός σας και η ανάγκη σας να εκφραστείτε ελεύθερα και με ειλικρίνεια θα σας βοηθήσουν να γίνετε προσιτοί και συμπαθείς, ισορροπημένη θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φίλους, όσο και με συνεργάτες. Θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, τα γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά με πρόσωπο που θα σας ανοίξει καινούργια ερωτική δίοδο.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνιακή σας τακτική, αισιόδοξη στάση θα κρατήσετε σε δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Θετική πρόταση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε συγκεκριμένους τομείς της ζωής σας και ξεκινά πορεία ανοδική σε θέματα που εδώ και καιρό είχαν παγιδευτεί στη στασιμότητα. Με μια πολύ τολμηρή και εύστοχη σας πράξη, θα δώσετε ώθηση σε πρόσωπο που επιτέλους θα βρει το θάρρος να σας ανοίξει την καρδιά του.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα είστε έτοιμοι να τα βάλετε με οποιονδήποτε φράζει την προσωπική σας εξέλιξη, τώρα θα εξουδετερώσετε εμπόδια που σας προκαλούν στασιμότητα. Με σύμμαχο την ανάγκη σας για συναισθηματική απελευθέρωση, θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε καταλλήλως τα καινούργια ανοίγματα που θα εμφανιστούν, σήμερα θα ξεφύγετε οριστικά από αρνητικές ή στάσιμες καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει για εσάς νέος έρωτας και μάλιστα πολλά υποσχόμενος!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, χαρακτηριστικό σας θα είναι η έντονη αισιοδοξία, θα σας διακατέχει ενθουσιασμός και τάση απελευθέρωσης, στοιχεία που δεν θα σας επιτρέψουν να προβείτε σε κινήσεις συμβιβασμού. Σε διάλογό σας με πρόσωπο ερωτικό, διατηρήστε ισορροπημένη στάση,  η ανταγωνιστική σας διάθεση για το ποιος θα διατηρήσει το πάνω χέρι ίσως να σας οδηγήσει σε πείσματα και επίμονες πράξεις. Νέα ερωτική πρόταση θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει ριζικά τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας που θα εκτοπίσει αρνητισμούς και αναστολές. Η δημιουργικότητα που θα σας διακρίνει θα καρποφορήσει στον επαγγελματικό σας χώρο, νέες πρωτοποριακές ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας, θα χαρακτηρίζεστε από ευγλωττία και πνευματικό εύρος. Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ερωτική σας γοητεία θα αποτελέσουν γέφυρα που θα ενώσει εσάς και ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν. Κάποιος θα καταφέρει να  επανέλθει στην ερωτική σας ζωή.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, απελευθερωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, θα ενισχυθεί ο ερωτισμός σας, με αποτέλεσμα να δώσετε νέα τροπή στις υποθέσεις σας. Σήμερα θα εναντιωθείτε στις στάσιμες καταστάσεις, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε τρόπους εξέλιξης, θα διαγράψετε συντηρητικές ή στείρες απόψεις. Πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα σας ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού, ωστόσο το νου σας να μην μπλεχτείτε σε διπλές ερωτικές καταστάσεις.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή, με ήρεμες συζητήσεις θα δώσετε λύσεις και θα κλείσετε καταστάσεις που καθυστερούν την προσωπική σας εξέλιξη. Σαφήνεια και ευστροφία θα παρατηρηθεί στη σκέψη σας, ξεκάθαρος θα είναι ο τρόπος έκφρασής σας, θα είστε ομιλητικοί και συζητήσιμοι τόσο στις επαγγελματικές σας συνομιλίες, όσο και στις φιλικές σας κουβέντες. Ερωτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, δεν αποκλείεται η αμοιβαία έλξη σας να σας οδηγήσει σε ξεκίνημα σοβαρής ερωτικής σχέσης.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να αφήσετε πίσω σας αρνητικά παρελθοντικά γεγονότα. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν και θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα συμβούν μέσα στον φιλικό σας κύκλο και η ισορροπία που θα νιώσετε θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με ανανεωμένη διάθεση. Έρχεται ερωτικό άνοιγμα με πρόσωπο που ναι μεν ήδη γνωρίζεστε αλλά ποτέ ως τώρα δεν ανοιχτήκατε μεταξύ σας ερωτικά.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε δυναμικά, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα καταφέρετε να πείσετε και να κυριαρχήσετε. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε στην ανάληψη ενός καινούργιου οικονομικού ρίσκου, σε περίπτωση που σας αγχώσει η απόφασή σας, σαν ενημερώνω πως το αποτέλεσμα θα επιτυχημένο. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη ερωτική εξέλιξη, ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, δεν θα υπάρξει απογοήτευση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή θα σας φέρει συναντήσεις και συνομιλίες που θα σας βγάλουν από το στάδιο της αναμονής ή της στασιμότητας. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να αποτινάξετε συναισθήματα, καταστάσεις ή πρόσωπα που σας πνίγουν, τότε να ξέρετε πως τα συμβάντα θα ταχθούν υπέρ σας.  Θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο νέας ερωτικής αρχής που θα ανανεώσει για τα καλά την ψυχολογία σας, εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ήλιο θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, ενισχύοντας ταυτόχρονα και την αυτοπεποίθησή σας. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε, τολμηρές συνομιλίες θα ανοιχτούν και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στις συναναστροφές σας, είτε αυτές είναι φιλικές, είτε ερωτικές. Κρατήστε ακμαία την ερωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα προκύψει γνωριμία που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!