ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, σοβαρότητα, οργάνωση και ρεαλισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, στέρεοι και συνετοί θα είναι οι στόχοι σας. Αυτή τη φορά, θα καταφέρετε να συμπεριφερθείτε με σταθερότητα και όχι με το αλλοπρόσαλλο πάθος που ανά διαστήματα σας κυριεύει, γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις σχέσεις σας, επαγγελματικές και ερωτικές. Σήμερα θα λυθούν εμπόδια σε οικονομικές σας καθυστερήσεις, χρήματα έρχονται στα χέρια σας, επενδυτικός θα είναι ο τρόπος που θα τα αξιοποιήσετε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα τονώσει τον δυναμισμό σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε ανάληψη ρίσκων. Ευχάριστες εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε υποθέσεις γύρω από χρηματικά ζητήματα, τώρα θα αποφύγετε χρονοτριβές, στόχος σας θα είναι η αμεσότητα κα το δημιουργικό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη, αυτοσυγκράτηση θα σας διακρίνει, σε οικογενειακό σας ζήτημα θα αποφύγετε συγκρούσεις, έρχεται γεγονός συμφιλίωσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα αυξήσει τη δημιουργικότητά σας, θα νιώσετε την ανάγκη να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε, δεν αποκλείεται να βάλετε στόχους μεγαλεπήβολους ή μακροπρόθεσμους. Αν στον ερωτικό σας τομέα σκέπτεστε να περάσετε σε δυναμικές προτάσεις, να το κάνετε, η τύχη θα είναι ευνοϊκή με τους τολμηρούς, θα λάβετε θερμές απαντήσεις που θα σας ανανεώσουν ψυχολογικά και ερωτικά. Μείνετε σταθεροί στους στόχους σας, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της ζωής σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, τώρα περιορίζετε τις ονειροπολήσεις, οι σκέψεις σας γίνονται ρεαλιστικές, τα σχέδιά σας θα πατούν γερά στο έδαφος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη, θα αποκτήσετε μια πολύ συγκρατημένη στάση, θα αποφύγετε την εριστική συμπεριφορά και το αντιδραστικό πείσμα. Με επαγγελματισμό διεκπεραιώνετε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις, θα αποδειχθεί  εφευρετική η σκέψη σας, δίνοντας λύση σε δύσκολα επαγγελματικά ζητήματα. Ανταποκριθείτε με θερμότητα στον διάχυτο ερωτισμό που θα σας εκδηλώσει το ταίρι σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω, μια επαγγελματική σας κίνηση θα σας οδηγήσει σταδιακά σε χρηματική άνοδο. Τολμήστε να κάνετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ερωτικής επανένωσης, γι’ αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, μη φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε σχέσεις, να κλείσετε συμφωνίες, να τερματίσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Δυναμικές και προσγειωμένες θα είναι οι ενέργειές σας, η σοβαρή επαγγελματική σας στάση θα σας βοηθήσει να αποδειχτείτε έμπιστοι και αξιόπιστοι συνεργάτες. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Ένα πρόσωπο στον ερωτικό σας τομέα θα σας εκδηλώσει πιστή και αγάπη, ανταποκριθείτε αναλόγως.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας φέρει τυχερά ανοίγματα σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η πρόταση μιας καινούργιας συνεργασίας ναι μεν θα σας δημιουργήσει αρχικά αγχωμένες σκέψεις, όμως σας φανερώνω πως θα έχει επιτυχημένη εξέλιξη και σταθερά χρηματικά κέρδη. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη, κλίμα ηρεμίας και κατανόησης θα υπάρξει στην ερωτική σας σχέση, αυτό θα σας βοηθήσει να κρατήσετε ισορροπημένο χαρακτήρα και ήρεμη ψυχολογία.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω μια δελεαστική πρόταση θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να επανεξετάσετε τις επιθυμίες σας και να αναθεωρήσετε σχετικά με κάποιες επαγγελματικές σας κινήσεις. Έρχονται χρήματα στα χέρια σας, αυτή τη φορά θα προτιμήσετε πράξεις αποταμίευσης, δεν θα έχετε σκοπό να σπαταλήσετε ποσά σε ανούσιες αγορές. Ευτυχές ερωτικό γεγονός θα σας φέρει κοντά σε μια μεγάλη σας επιθυμία, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής ερωτικής σχέσης με πρόσωπο που ήδη έχετε στην καρδιά σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω σας φέρνει επαγγελματική επιτυχία και οικονομική ισορροπία. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα πορευτούν με σοβαρότητα και απόλυτη σταθερότητα, χωρίς αμφισβητήσεις και έλλειψη εμπιστοσύνης. Στην αισθηματική σας ζωή, έρχονται αλλαγές που θα προκαλέσουν δεσμεύσεις και οριστικές αποφάσεις, θα γίνουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, δεν θα λείψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις. Σήμερα πρόσωπο φιλικού ενδιαφέροντος θα σας κάνει να το δείτε με μάτι ερωτικό.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με την εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα θελήσετε να διεκδικήσετε την κορυφή, να κυνηγήσετε με στόχο την απόλυτη επιτυχία. Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, απαλλάσσεστε από οικονομικό βάρος, κλείνετε υποχρεώσεις ή οφειλές. Θα υπάρξει απρόοπτη ερωτική πρόκληση, για εσάς που είστε αρκετό καιρό μόνοι, θα εμφανιστεί μπροστά σας πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό δεσμό με προοπτική μόνιμης κατάληξης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω, επαγγελματικές σας ιδέες θα περάσουν προς υλοποίηση, τώρα θα αφιερωθείτε σε εργασιακά θέματα, θα κλείσετε ανοιχτές εκκρεμότητες. Χειριστείτε με σύνεση το χρηματικό ποσό που θα έρθει στα χέρια σας, καλό θα είναι πριν προβείτε σε αγορές, να σκεφτείτε και την περίπτωση της αποταμίευσης. Ένα οικογενειακό σας ζήτημα θα σας δημιουργήσει συναισθηματική ένταση, ωστόσο με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη θα βρείτε τρόπο να εξομαλύνετε την κατάσταση.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, αποφασιστικότητα και τόλμη για κατάκτηση επαγγελματικών στόχων θα σας φέρει η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω, κλείνουν υπέρ σας συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Επιτυχία θα έχετε και σε οικονομικά σας ζητήματα είτε από απρόσμενα κέρδη είτε από αύξηση που είχατε ζητήσει στο παρελθόν. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, ενδεχομένως σε χώρο επαγγελματικό. Εντυπωσιακό άτομο σοβαρής και ώριμης προσωπικότητας θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2015 στον Σκορπιό: Ζήσε το πάθος, κάνε τις σχέσεις σου πιο δυνατές!