ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 14 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά και καινούργια ανοίγματα, ένα τυχερό αναπάντεχο συμβάν θα δώσει λύση σε ένα προσωπικό σας αδιέξοδο. Δυναμικότητα και αισιοδοξία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα απεγκλωβιστείτε από απαισιόδοξες σκέψεις παίρνοντας απόφαση να αλλάξετε ριζικά όχι μόνο τη διάθεσή σας, αλλά και ολόκληρη τη ζωή σας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, μια συγκεκριμένη συνάντηση που θα είναι απολύτως τυχαία θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές κατευθύνσεις.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, νέες προοπτικές θα ανοιχτούν στη ζωή σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα ή τη στασιμότητα. Ριζοσπαστικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και έντονη τη διάθεση να τα αλλάξετε όλα. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τυχόν διλήμματα, τώρα θα περάσετε σε διεκδικήσεις, χωρίς αναστολές ή καθυστερήσεις. Δεχτικό θα είναι το ερωτικό πρόσωπο που θα πλησιάσετε, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα φέρει συμπτώσεις και όμορφα συμβάντα που θα ανανεώσουν τον ψυχισμό σας, αυτή τη φορά, θα νιώσετε έτοιμοι να ξεχάσετε τα παλιά και να βάλετε πλώρη για καινούρια. Τα τυχαία γεγονότα θα σας φέρουν καινούργια ερωτικά ανοίγματα, η έντονη κοινωνική σας διάθεση, σε συνδυασμό με την αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε, θα σας κάνει τολμηρούς σε προτάσεις. Δυνατή ερωτική έκπληξη θα φέρει η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο, αν ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας, θα υπάρξει ευχάριστο ερωτικό αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Δία θα σας κάνει δραστήριους και ζωτικούς, ενισχύοντας τις δημιουργικές σας ικανότητες. Σε απρόοπτη συνάντηση εσείς και πρόσωπο απ’ τα παλιά θα κλείσετε παρελθοντικές μπερδεμένες καταστάσεις, θα λύσετε πρόβλημα που σας κυνηγά από το μακρινό παρελθόν. Η γοητεία και η ελκυστικότητα που θα σας διακρίνει θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα κολλήσει το βλέμμα του επάνω σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Δία θα σας βοηθήσει να κλείσετε αρνητικές επαγγελματικές υποθέσεις και ταυτόχρονα θα σας ανοίξει καινούργιους δρόμους οικονομικής προόδου.  Τολμήστε να ρισκάρετε, γιατί οι προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από ανιαρές ή στάσιμες συνθήκες. Μην απομακρυνθείτε από φίλους και αγαπητά σας πρόσωπα, μια απρόοπτη εξομολόγηση θα δώσει ωθήσει στην καρδιά σας, κάποιο πρόσωπο θα συγχωρήσετε και θα θελήσετε να το επαναφέρετε στη ζωή σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας φέρνει εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα. Σήμερα θα εκπλαγείτε, διαπιστώνοντας πως το ενδιαφέρον ενός συγκεκριμένου προσώπου δεν είναι απλά και μόνο φιλικό, θα προκύψει ξεκάθαρη ερωτική εξομολόγηση. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για διαφόρων ειδών ερωτικές αλλαγές, αυτή τη φορά επιθυμία σας θα είναι να ζήσετε διαφορετικές καταστάσεις, παραγκωνίζοντας αναστολές και προκαταλήψεις. Περάστε σε ερωτικές προσεγγίσεις, θα έχετε ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Δία, τόλμη, έμπνευση και  δημιουργικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε νέους διεξόδους τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στον ερωτικό, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε πράξεις ανατροπής. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να απαλλαγείτε από συναισθηματικό ζήτημα που βαραίνει την ψυχολογία σας, απρόοπτη πρόταση θα σπάσει τη ρουτίνα σας δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ζήσετε μια ανέμελη και ευχάριστη μέρα.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, ζωηράδα θα αποκτήσουν οι διαθέσεις σας, με σθένος και αποφασιστικότητα θα διεκδικήσετε παλιές ή νέες επιθυμίες. Ένα απρόσμενο συμβάν που ίσως να αφορά επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις οικονομικές σας συνθήκες. Αποκαλυπτικά λόγια προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν θα ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Για τους ερωτικά μόνους, σε φιλική συνεύρεση πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης θα κλέψει την καρδιά σας.Τοξότης

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οξυδέρκεια θα χαρακτηρίζει την κρίση σας, οι ειλικρινείς Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, θα υπάρξουν ευχάριστα και αισιόδοξα γεγονότα, που θα καταφέρουν να ισορροπήσουν τις αντιδράσεις σας, τώρα θα αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες.  Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνισή του και θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε την ερωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην ερωτική σας ζωή, δίνοντας σας τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Δία, έρχονται ανοίγματα στον επαγγελματικό σας τομέα, καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το εργασιακό σας κατεστημένο και σε θέματα που αφορούν χρηματικές σας υποθέσεις, θα τερματίσουν ζητήματα που τρέναραν τα οικονομικά σας σχέδια. Τολμηρή και αναλυτική κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε πάνω σε νέες βάσεις, ίσως να περάσει από τη σκέψη σας η προοπτική δέσμευσης. 

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό, απαλλάσσεστε από καταστάσεις ρουτίνας, ενώ αναπάντεχες συναντήσεις και συνομιλίες θα διαφοροποιήσουν τις καταστάσεις της καθημερινότητάς σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε μια καινούργια αρχή, τυχαίο συμβάν θα σας εμπνεύσει για μια συγκεκριμένη ιδέα που η υλοποίησή της θα φέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Στον ερωτικό σας τομέα, δεν αποκλείεται να υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, η εκδηλωτική και ανοιχτόκαρδη στάση σας θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει έντονα τη διάθεση για αποδράσεις, δεν αποκλείεται να βγείτε σε δρόμο μονοήμερης εκδρομούλας. Στον ερωτικό σας τομέα, από τυχαίο συμβάν θα ανοιχτεί συζήτηση ξεκαθαρίσματος, θα αποκαλυφθούν αλήθειες που θα φέρουν κατάληξη ερωτικής έλξης και συναισθηματικής ασφάλειας. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, δεχτείτε την ξαφνική πρόταση για βραδινή έξοδο, θα προκύψει γεγονός-έκπληξη

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;

Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 14 έως 15 Νοεμβρίου 2015. Αστρολογικές Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.