ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας, ωστόσο δεν θα σας πτοήσουν οι μικροδυσκολίες. Θα προτιμήσετε τα σταθερά συνειδητοποιημένα βήματα, κάπου θα καταλάβετε πως και οι μικροσυμβιβασμοί έχουν την αποτελεσματικότητά τους, τώρα θα προβείτε σε διπλωματικές υποχωρήσεις. Αναπόφευκτη θα είναι η  ξαφνική ερωτική συνάντηση που θα προκύψει, συζήτηση με λόγια αυθόρμητα και ειλικρινά θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ο  Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία  θα φέρει συνεννόηση στους διαλόγους σας, η αισιοδοξία που θα σας διακρίνει θα σας κρατήσει μακριά από εκνευρισμούς ή απογοητεύσεις. Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις επαγγελματικές και ερωτικές, που η εξέλιξή τους θα στηριχτεί στις συζητήσεις που θα γίνουν. Κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα αναζητήσετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στις σχέσεις σας, ερωτικές ή φιλικές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ευφράδεια λόγου θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσετε αυτό που έχετε στη σκέψη σας, εμπνευσμένες θα είναι οι ιδέες σας. Η θέληση και η πειθαρχημένη τακτική θα σας οδηγήσουν σε μια επαγγελματική επιτυχία που θα ανοίξει ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία σας, αξιοποιήστε την ερωτική έλξη που θα νιώσετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, σταθεροί θα είστε στις απόψεις σας, σωστή θα είναι η κρίση σας, θα έχετε τη δυνατότητα να πείσετε τους συνομιλητές σας.  Συναισθηματικοί και εγκάρδιοι θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, η κατανόηση και η διαλλακτικότητά σας θα φέρουν ισορροπία και ασφάλεια. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου, σε συνδυασμό με μια αποκαλυπτική εξομολόγηση, θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον και θα γίνει σταθερή βάση για δυνατές ερωτικές εξελίξεις.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση θα αποφασίσετε να κινηθείτε, δεν πρόκειται να σας επηρεάσουν εμπόδια ή μικροατυχίες. Θα υπάρξουν λόγια που θα φέρουν συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, στόχος σας θα είναι η σταθερή και σοβαρή εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και αρκετά κοινωνική, έρχονται συναντήσεις που θα δώσουν νέα τροπή σε κάποιες αρνητικές καταστάσεις, επουλώνονται συναισθηματικές πληγές, επέρχεται λύση παρεξηγήσεων.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον Άρη στον Ζυγό, απαλλάσσεστε από συναισθήματα ηττοπάθειας και απαισιοδοξίας. Η Σελήνη στον Τοξότη θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα εισχωρήσει μέσα σας ανάγκη για εξέλιξη, βελτίωση, περιπέτεια. Αρκετά ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, συγκρατημένοι θα εμφανιστείτε σε συζητήσεις σας με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κοντράρουν. Ερωτική θα είναι η διάθεσή σας, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε θερμό κλίμα μέσα στην σχέση σας, έρχεται συναισθηματική ισορροπία.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί, επικοινωνιακοί και αρκετά συζητήσιμοι. Ενισχυμένη θα είναι η πειθώ σας, θα έχετε σωστά επιχειρήματα, γι’ αυτό θα υπερισχύσετε στους διάλογους σας, συναδελφικούς ή ερωτικούς. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, ζεστοί και εγκάρδιοι θα είστε ως προς τα τρίτα άτομα, αναλυτικές συζητήσεις με οικογενειακά σας πρόσωπα θα δώσουν λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα. Στον ερωτικό σας τομέα, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να κατευθύνετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, θερμή και οικεία θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε συναισθηματικές εκδηλώσεις. Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, Θα είστε αναλυτικοί στις κουβέντες σας και αποτελεσματικοί στις πράξεις σας, αυτή τη φορά θα χαρακτηρίζεστε από υγιές πείσμα, συγκρατημένη επιμονή και μεθοδικότητα. Στον ερωτικό σας τομέα, θα εμφανιστείτε συγκαταβατικοί, αρκετά ερωτικοί, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ερωτικό ζήτημα που είχατε αφήσει στη μέση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, σωστός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, οξυδέρκεια θα χαρακτηρίζει την κρίση σας, οι ειλικρινείς κουβέντες σας θα καταφέρουν να κερδίσουν το ενδιαφέρον των συνομιλητών σας. Επιτυχώς θα κλείσετε κάποια οικονομικά σας ζητήματα, ο έντονος δυναμισμός σας θα σας οδηγήσει σε εύστοχες επαγγελματικές κινήσεις. Η συνειδητή ειλικρίνεια και ευθύτητα που θα δείξετε στο ερωτικό σας ταίρι, θα σας κρατήσει μακριά από παρεξηγήσεις ή εντάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Δία, θα έχετε την ικανότητα να νικήσετε εμπόδια και κακοτυχίες, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να υλοποιήσετε κάποιες πρωτοποριακές σας ιδέες. Αισιοδοξία θα σας χαρακτηρίζει, γεγονός που θα σας κάνει συνεργάσιμους στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες και θελκτικούς στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, συμβουλή που θα δώσετε θα εισακουστεί, κερδίζοντας εκτίμηση και εμπιστοσύνη. Μην αρνηθείτε πρόταση για προσωπικό ραντεβού, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία,  καθώς και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε εντάσεις, οι διαθέσεις σας θα είναι συμβιβαστικές, η στάση σας διπλωματικά διαλλακτική. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας τόσο με φιλικά πρόσωπα, όσο και με επαγγελματικά. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα φέρουν ήρεμο κλίμα στην ερωτική σας σχέση, για τους χωρισμένους θα υπάρξει σοβαρό άνοιγμα επανασύνδεσης, αξιοποιήστε το χωρίς επιφυλάξεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία θα σας ανοίξει πόρτες δημιουργικής επικοινωνίας και παράλληλα θα ενισχύσει κατά πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Τώρα θα είστε σε θέση να υπερασπιστείτε τα θέλω σας και τις απόψεις σας, σωστή θα είναι η θεωρητική σας τοποθέτηση, πειστικά τα επιχειρήματά σας. Προχωρήστε ελεύθερα σε διαφόρων ειδών διαπραγματεύσεις, θα καταφέρετε να υπερισχύσει ο λόγος σας και θα κλείσουν με επιτυχία τυχόν οικονομικές συμφωνίες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, καταφθάνουν ερωτικές εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Tips για μία σταθερή σχέση

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση