ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θετικά ανοίγματα σε επαγγελματικές συνεργασίες αλλά και σε ερωτικές υποθέσεις θα σας φέρει η Σελήνη στον Τοξότη.  Με το Άρη στον Ζυγό, έντονη θα είναι η μαχητικότητά σας, ίσως κάπως πεισματικές να είναι οι αντιδράσεις σας. Δεν θα λείψουν από την πλευρά σας διαθέσεις ομαδικής συνεργασίας, οι ενέργειές σας θα στοχεύουν στη σταθερότητα και στην αρμονική συνύπαρξη. Σήμερα θα υπάρξουν συνομιλίες με καινούργια πρόσωπα, ενδεχομένως κάποιο απ’ αυτά να σας ερωτευτεί από την πρώτη μάτια.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Άρη στον Ζυγό, καταφθάνει ερωτική ισορροπία, έρχονται όμορφες και θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας δώσουν το άνοιγμα για ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Θα σημειωθεί γεγονός που θα ενισχύσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο της καρδιάς σας, θα τολμήσετε να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα. Για όσους από εσάς είστε χωρίς σχέση, σε τυχαία στιγμή σε φιλικό χώρο, θα υπάρξει πρόσωπο έκπληξη. Με τη Σελήνη στον Τοξότη, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργια προοπτική στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να κυνηγήσετε, να πειραματιστείτε, να διευρύνετε τους στόχους σας, με κύριο μέλημα ένα δημιουργικό παρόν. Θα υπάρξει το έναυσμα που θα στρώσει πρόσφορο έδαφος για να επεκταθείτε προς νέες επαγγελματικές δραστηριότητες ή ακόμα και προς διαφορετικές ερωτικές κατευθύνσεις. Το ευχάριστο είναι πως οι επιλογές σας θα καρποφορήσουν, αυτή τη φορά, θα καταφέρετε να ανανεώσετε την καθημερινότητά σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, θα περάσετε σε στάδιο νέων σχεδιασμών, έντονης φιλοσοφίας και καλλιτεχνικής ή πνευματικής αναζήτησης. Καινούργιες σκέψεις θα διεισδύσουν στο μυαλό σας, ενδέχεται να αλλάξετε στόχους και κατευθύνσεις. Με τον Άρη στον Ζυγό, θα καταφέρετε να κάνετε πέρα ανθρώπους που σας καταπιέζουν ψυχολογικά ή που σας δημιουργούν ανία και στασιμότητα. Κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, θα επιδοθείτε σε πράξεις έντονης δραστηριότητας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Τοξότη, θα φιλοσοφήσετε, θα ερευνήσετε, θα ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεών σας. Με τον Άρη στον Ζυγό, αποτελεσματικότητα θα έχουν οι πράξεις σας, στον εργασιακό σας χώρο θα δράσετε με διάθεση εργατικότητας, στόχος σας θα είναι η συναδελφική ισορροπία και η ομαδική συνεργασία. Κλείνουν κάποιες δύσκολες υποθέσεις που σας χαλούσαν τη διάθεση, θα έχετε την όρεξη να βρεθείτε σε φιλικές παρέες και να εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες. Δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον Άρη στον Ζυγό, απαλλάσσεστε από συναισθήματα ηττοπάθειας και απαισιοδοξίας. Η Σελήνη στον Τοξότη θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα εισχωρήσει μέσα σας ανάγκη για εξέλιξη, βελτίωση, περιπέτεια. Αρκετά ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, συγκρατημένοι θα εμφανιστείτε σε συζητήσεις σας με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κοντράρουν. Ερωτική θα είναι η διάθεσή σας, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε θερμό κλίμα μέσα στην σχέση σας, έρχεται συναισθηματική ισορροπία.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον ερχομό του Άρη στο ζώδιό σας, θα αναζητήσετε συναισθηματική επικοινωνία με στόχο την αρμονία και την κατανόηση. Όλες οι κουβέντες σας θα στοχεύουν στη συνεννόηση, στην ειλικρίνεια και στις ξεκάθαρες εξηγήσεις. Η στάση σας θα είναι δυναμική και ερωτική, δεν θα έχετε διάθεση να κλείσετε υποθέσεις στηριζόμενοι στο ψέμα. Καινούργια άτομα θα τραβήξουν την προσοχή σας, σήμερα  ενδέχεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο όμορφης εξωτερικής εμφάνισης, σας φανερώνω πως η έλξη σας θα είναι αμοιβαία.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα διευρύνει τους στόχους σας, θα φανείτε θετικοί σε αλλαγές και σε νέες αναζητήσεις. Η αισιόδοξη διάθεσή σας θα σας κάνει δεκτικούς σε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει και το θετικό αποτέλεσμα που θα προκύψει, θα ανανεώσει την ψυχολογία σας αλλά και το πορτοφόλι σας. Η θερμή στάση που θα έχει το ερωτικό σας ταίρι θα ικανοποιήσει τις συναισθηματικές σας ανάγκες, γεγονός που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ έντονο το αίσθημα της ασφάλειας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στο ζώδιό σας, φέρνει χρήματα στα χέρια σας, συμφωνίες και συζητήσεις θα κλείσουν υπέρ σας, θα  απαλλαγείτε από άγχος και συναισθηματικές πιέσεις. Με τον Άρη στον Ζυγό, ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν ανταγωνιστικούς σκοπούς. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες, πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα εμφανιστεί γοητευτικό πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον Άρη στον Ζυγό, προσοχή στις αντιδραστικές σας τάσεις, δεν αποκλείεται να θελήσετε να φανείτε ως πνεύμα αντιλογίας. Σε προσωπική σας συνομιλία, θα αποκαλυφθούν κρυμμένες αλήθειες, ίσως να γυρίσετε την πλάτη σε ερωτικό  πρόσωπο που θα το θεωρήσετε αναξιόπιστο. Σήμερα θα κινηθείτε με αυτοπεποίθηση, θα περάσετε σε δυναμικές προτάσεις, ο ερχομός της Σελήνης στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να στοχεύσετε και να επιτύχετε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Τοξότη, καθώς και με τον Άρη στον Ζυγό, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για ζωηρές δραστηριότητες και διαφόρων ειδών αναζητήσεις. Με δυναμισμό θα μπείτε στη διαδικασία να κυνηγήσετε το καινούριο, αυτό που θα καταφέρει να αλλάξει ουσιαστικά τη ζωή σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό.  Θετικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων ή ερωτικών προσώπων, ο αυθορμητισμός σας θα ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας. Περάστε σε ερωτικές διεκδικήσεις, το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη στον Τοξότη, θα διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας και θα επεκτείνετε τους στόχους σας. Με τον Άρη στον Ζυγό, θα αναζητήσετε ερωτική ισορροπία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες ερωτικές φαντασιώσεις. Αδιάφορους θα σας αφήσει ο ανταγωνισμός, στόχος σας θα είναι να βρεθείτε σε ανέμελες φιλικές παρέες, θα εστιάσετε σε ευχάριστες ερωτικές στιγμές. Πρόκληση θα αποτελέσει για εσάς το γοητευτικό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Tips για μία σταθερή σχέση

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση