ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Νοεμβρίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να διεκδικήσετε, με στόχο να αποκτήσετε το πάνω χέρι. Ευχάριστο γεγονός θα εμφανιστεί στον ερωτικό σας τομέα, θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην ερωτική σας γοητεία που θα βρίσκεται σε πολύ ανεβασμένο επίπεδο, μην αγνοήσετε τα ερωτικά υπονοούμενα που θα σας ρίξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, ερωτισμό και έντονο ενθουσιασμό. Ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και δεν αποκλείεται να βγάλετε επίμονη στάση ή καταπιεστική συμπεριφορά. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, καταφθάνει καινούργιο ερωτικό πρόσωπο.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, στην ερωτική σας ζωή, έρχονται εκπλήξεις και απρόοπτα γεγονότα που θα κλείσουν παλιές πικρές ιστορίες, θα μεταβείτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας και έντονης ερωτικής έλξης. Δεν αποκλείεται ένας νέος έρωτας να απασχολήσει την καρδιά σας, προσοχή όμως να μην τα δώσετε όλα από την πρώτη στιγμή και χάσετε την έλξη του μυστηρίου. Κάποιο κοντινό αγαπητό σας πρόσωπο θα περάσει σε προσωπικές εκμυστηρεύσεις, καλό θα είναι να διασφαλίσετε τα μυστικά που θα σας αποκαλύψει.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα παλιά και να περάσετε σε έναν νέο τρόπο ζωής και δράσης. Ένα συναισθηματικό σας ζήτημα θα περάσει σε οριστική τακτοποίηση, στη συζήτησή σας θα βγουν μυστικά στη φόρα και θα αποκαλυφθούν αλήθειες. Σήμερα ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από συγκεκριμένο ψυχολογικό βάρος, περνάτε σε περίοδο συναισθηματικής σταθερότητας και έντονου ερωτισμού.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, δεν αποκλείεται να πέσει επάνω σας καχυποψία και έντονη ζήλεια, γι’ αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Στρατηγική θα χρειαστεί ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας ζήτημα, επιλέξτε να χειριστείτε την κατάσταση με οργανωμένες κινήσεις και όχι με αυθόρμητες πράξεις. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στον ερωτικό σας τομέα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Σήμερα θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, με τη Σελήνη στον Σκορπιό, θα νιώσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε στον εσωτερικό σας κόσμο. Ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να ανακαλύψετε κρυμμένες ψυχικές καταστάσεις και η διαδικασία αναζήτησης στην οποία θα περάσετε, θα σας ανοίξει τα μάτια. Θα σας φανερωθούν αλήθειες που θα σας βοηθήσουν να συνεχίσετε τη ζωή σας πάνω σε διαφορετικές βάσεις, ενδεχομένως να ακολουθήσετε νέες κατευθύνσεις, ερωτικές ή επαγγελματικές. Εκτιμείστε τα συμβάντα, αξιοποιήστε τις αποκαλύψεις που θα υπάρξουν.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, θα ξεκλειδωθούν κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινήσετε νέα αρχή πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική. Τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν στο να κάνετε μια μεγάλη βουτιά στο κέντρο της καρδιάς σας, τώρα θα διαπιστώσετε τι σας ικανοποιεί και τι όχι. Είναι η κατάλληλη στιγμή που θα κατανοήσετε τι θέλετε, ποιος μπορεί να σας το δώσει και πώς να το αποκτήσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιό σας, υποχωρούν ταμπού και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες και περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχτείτε δυναμικός ανταγωνιστής, θα έχετε το θάρρος να κλείσετε την πόρτα σε πρόσωπα που σας φερθήκαν με κακεντρέχεια ή αρνητισμό. Η απόφασή σας να διεκδικήσετε την πρόοδό σας, θα οδηγήσει τις κινήσεις σας σε πράξεις που θα ανατρέψουν με επιτυχία παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την εμφάνιση της Σελήνης στον Σκορπιό, κινητικότητα θα υπάρξει στον συναισθηματικό σας κόσμο, θα περάσετε από διαφόρων ειδών αισθήματα αγάπης και ερωτισμού. Παίρνετε απόφαση να βγείτε από τα δεσμά του κατεστημένου, γι’ αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να προβείτε σε ουσιαστικές αλλαγές. Τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει διαφορετική τροπή στις ερωτικές σας εξελίξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση, θα σας έρθει στο πιάτο, ακολουθήστε τα συμβάντα και δείξτε ειλικρίνεια στις προθέσεις σας.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, θα περάσετε σε αναθεωρήσεις που θα σας βοηθήσουν να βάλετε στην άκρη ό, τι σας καταπιέζει ή μπλοκάρει την ψυχολογία σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα αλλάξετε τρόπο σκέψης και δράσης, θα είστε σε θέση να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις. Οι κοινωνικές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε παρέες, σε φιλικές εξόδους και σε συναισθηματικές συζητήσεις. Δεν αποκλείεται να μετανιώσετε για την απόμακρη και παγωμένη στάση που δείξατε σε ένα συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, ερωτική θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, στόχος σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες, προκειμένου να τερματίσετε καχυποψίες και λανθασμένες εντυπώσεις. Τώρα θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία,  βασική σας επιθυμία θα είναι να δείξετε θετική και ελκυστική εικόνα στους γύρω σας. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει μεταξύ σας ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, για τους ελεύθερους, καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό θα φέρει μια ελαφριά ταραχή στον εσωτερικό σας κόσμο, που όμως θα σας βγει σε καλό, γιατί θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από διλήμματα και λάθος κατευθύνσεις. Ενδεχομένως να βγουν στην επιφάνεια κάποια σκοτεινά σας συναισθήματα, ίσως να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την αδύναμη πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο μια τολμηρή και εκ βάθους συζήτηση με πρόσωπο της καρδιάς σας, θα βάλει τα πράγματα σε τάξη. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εξουδετερώσετε συναισθήματα ζήλειας, τώρα θα απελευθερωθείτε από ψυχικό βάρος.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Tips για μία σταθερή σχέση

Πως αναγνωρίζει το κάθε ζώδιο μια καρμική σχέση