ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα δημιουργώντας για εσένα ιδανική ατμόσφαιρα σε παρέες που μπορεί να βρεθείς καθώς η διασκέδαση και το κέφι κυριαρχούν. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και να δημιουργήσεις το κατάλληλο σκηνικό για έντονο ερωτισμό και πάθος στην προσωπική σου ζωή. Πρωταγωνιστείς με τη χαρά και την αισιοδοξία που σε διέπουν και κεντρίζεις τα βλέμματα. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό εντείνει ανασφάλειες και φόβους και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με το ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα που πιθανά απασχολούν την οικογένεια και μπορεί να δημιουργούν ένταση. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να δρομολογηθούν από εσένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για εξαιρετικές οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με σπίτια και αγοραπωλησίες. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό καθώς φαίνεται να μην μπορείς να αντιληφθείς τι θέλουν οι άλλοι από εσένα δημιουργώντας ένταση σε οικογενειακές σχέσεις και προσωπική ζωή.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό να συναντηθείς μαζί τους, να ανταλλάξεις απόψεις και σκέψεις για θέματα που σας ενδιαφέρουν. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να εξελιχθούν θετικά εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν και μπορούν να αποδώσουν σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια εμμονές, γκρίνια και άγχος που μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με κοντινά πρόσωπα προκαλώντας ένταση.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και έχεις στρέψει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα καθώς το πιθανότερο είναι να θέλεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε πιθανά έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις οικονομικές συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό ενισχύει ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοπεποίθησης που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά προσωπικές ανάγκες και σκέψεις θέλοντας έτσι να γίνουν κατανοητές από τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Να θυμάσαι ότι ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα προκαλέσει για αυτό πρέπει να τον χαλιναγωγήσεις. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη απογειώνει τη διάθεση σου και νιώθεις αυτοπεποίθηση κάτι που δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό προκαλεί εκνευρισμό λόγω εσωτερικών ασφαλειών και συγκρούσεων που εκδηλώνονται άμεσα στη σχέση και στα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με πληγές και καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν αφήσει το στίγμα τους. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι μέσω της τέχνης μπορεί να ισορροπήσεις και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνει τις καταστάσεις που μπορεί να εκκρεμούν και να φορούν την οικογένειά σου. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό η ένταση κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το κοντινό τους περιβάλλον.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρό καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις τις προσωπικές σου απόψεις και σκέψεις που μπορεί να γίνουν στόχοι και φιλοδοξίες για εσένα και τους φίλους σου. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη σας βοηθά να περάσετε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και χαράς και να υπάρχει ιδιαίτερα θετική επικοινωνία που θα βοηθήσει στο να δρομολογήσετε πιθανά όνειρα και σχέδια. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό εντείνει το πείσμα και τους φόβους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νευρικότητα και συγκρούσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικά ζητήματα καθώς οι υποχρεώσεις και ευθύνες αυξάνονται και είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση μεταξύ εσένα και των ανώτερων σου ή προσώπων σημαντικών για την καριέρα σου. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη ανοίγει νέες ευκαιρίες μπροστά σου για συζητήσεις με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να εξελιχθούν άκρως θετικά για το εισόδημά σου. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου ανεβάζει τον εκνευρισμό στα ύψη και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση θέλοντας να επιβάλεις τη δική σου άποψη.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με σπουδές, σεμινάρια και ότι ικανοποιούν την πνευματική σου διεύρυνση. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος είναι πιθανό να υπάρξουν και μπορείς να περάσεις μοναδικά μαζί τους. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σού δίνει τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς με την αισιοδοξία και το κέφι σου. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό εντείνει ανασφάλειες λόγω καταστάσεων του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθεί σε παρέες που θα βρεθείς χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και ασχολείσαι κυρίως με ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να υπάρχουν. Το ένστικτό σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς θα δράσεις καθώς μόνο θετικά μπορεί να σε επηρεάσει. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να συνδυάσεις ρομαντισμό και πάθος στην προσωπική σου ζωή και να απογειώσεις τη σχέση σου στα ύψη. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό εντείνει ανασφάλειες και φόβους και πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα με φιλικά σου πρόσωπα καθώς οι κόντρες δεν αποκλείονται.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι σε ό,τι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να ισορροπήσεις και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε συνεργασίες και σχέσεις. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί την καλύτερη δυνατή διάθεση και είναι αυτό που απογειώνει τη δημιουργικότητα και τον ερωτισμό που θα πρωταγωνιστήσει στην ημέρα. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό εντείνει η νευρικότητα λόγω καταστάσεων σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να επηρεάσουν τις σχέσεις σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και δρομολογείς καταστάσεις στην καθημερινότητα που μπορεί να σε επηρεάζουν και να σου δημιουργούν άγχος λόγω των υψηλών απαιτήσεων που μπορεί να υπάρχουν. Φρόντισε να εκτονώσεις τη νευρικότητα μέσω της γυμναστικής για να μην υπάρξουν συγκρουσιακές συνθήκες σε εργασιακό επίπεδο. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Τοξότη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να δώσεις λύσεις που μπορεί να οδηγήσουν στο να ξεχωρίσει στον επαγγελματικό τομέα. Αργά το βράδυ το τετράγωνο της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο ταίρι σου αφού έρχονται στο προσκήνιο εμμονές που δεν μπορείς να ελέγξεις.