ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου που θα ανανεώσουν τον έρωτά σας. Διασκέδαση και τέχνη απογειώνουν τη διάθεση σου και δεν αποκλείεται να επιλέξεις να ξεφαντώσεις με παρέες που ανεβάζουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σου. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντεινεί πιθανό εκνευρισμό και δημιουργεί ζητήματα επικοινωνίας που μπορεί να δυναμιτίσουν την όμορφη ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή φέρνοντας στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος και ανασφάλειες που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και είναι έντονη η ανάγκη σου να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός προκαλώντας αντιπαραθέσεις. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν είναι εύκολο να υπάρχει ομαλή συνεννόηση και συζήτηση ούτε με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός, ούτε με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία, κάτι που θα απογειώσει τη νευρικότητα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους, να περάσεις ευχάριστες στιγμές, να ανταλλάξεις απόψεις για όποια ζητήματα σας απασχολούν. Εμπορικά ζητήματα δεν αποκλείεται να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σου κινήσουν το ενδιαφέρον. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση καθώς έρχονται στο προσκήνιο και πάλι ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν ξεπεραστεί και μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στις κοντινές σχέσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς ή οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν άγχος. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά σπατάλες και περιττά έξοδα γιατί μπορεί να παρεκτραπείς και να βγεις εκτός προϋπολογισμού, δείξε σύνεση και εγκράτεια. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τις ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης, κάτι που βγαίνει στις σκέψεις και στον τρόπο που επικοινωνείς με το ταίρι σου και μπορεί να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις και διαμάχες.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου βγάζοντας σε από την εσωστρέφεια και ανοίγοντας σου τον δρόμο για έντονη κοινωνική ζωή εξωστρέφεια νέες γνωριμίες. Ο δυναμισμός σου εντυπωσιάζει και αυτός είναι που μαγνητίζει πρόσωπα και καταστάσεις που εντυπωσιάζονται από τη συμπεριφορά σου. Φρόντισε μόνο να μη γίνεσαι ιδιαίτερα υποκειμενικός και εγωκεντρικός γιατί είναι αυτό που θα προκαλέσει ζητήματα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση λόγω του ότι δεν είσαι ξεκάθαρος στις σκέψεις σου και έχει σύγχυση κάτι που μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και μπαίνεις σε μία έντονη διαδικασία εσωστρέφειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απομονωθείς από όλους τους γύρω και να αναλωθεί σε αναμνήσεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό και σε πληγώνουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινά ζητήματα γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος για ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και να οδηγηθεί σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις σου.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις και σκέψεις που μπορεί να έχεις μαζί τους. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού σε ενδιαφέρει πολύ να συμμετέχεις από κοινού προσπάθειες για στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να είναι σε ομαδικό πνεύμα. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό εντείνει το πείσμα και την αδιαλλαξία και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με φιλικά σου πρόσωπα λόγω διαφωνιών, καλά θα κάνεις να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου και να αφήσεις τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη στιγμή.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά ζητήματα που μπορεί να έχουν καθώς οι ρυθμοί ανεβαίνουν και οι ευθύνες αυξάνοντας σημαντικά. Είναι γεγονός όμως ότι έχεις την ευκαιρία να δείξεις τις δυνατότητές σου και αυτό μπορεί να βοηθήσει στη μετέπειτα επαγγελματική σου πορεία. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα απότομο και να μην αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι θέλουν οι άλλοι να πουν. Αυτό είναι αρκετό για να δημιουργηθεί έντονη νευρικότητα πού μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να χαλιναγωγήσει την ένταση που νιώθεις.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα σπουδών, νομικής φύσεως και επαφές με το εξωτερικό που ανοίγουν νέες πόρτες μπροστά σου. Η διασκέδαση και η αισιοδοξία είναι στα ύψη γι’ αυτό και δεν αποκλείεται να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον θέλοντας να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί τους. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος που ακόμα δεν έχουν λυθεί με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθεί και να συγκρουστείς λόγω της έντασης που εκδηλώνεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και το άγχος αυξάνεται απότομα καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και φοβίες που έχεις καλά κρυμμένος μέσα σου. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν καθώς ενδιαφέρεσαι σημαντικά να προωθήσεις και να κλείσεις ζητήματα με θετικό πρόσημο για σένα. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό δεν αφήνει περιθώρια για καλή συνεννόηση και κατανόηση με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και αυτό μπορεί να έχει κόστος σε οικονομικά ζητήματα η συμφωνίες. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τη νευρικότητα και την καχυποψία σου πριν προκληθούν σημαντικά προβλήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία και να λυθούν πιθανά προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες. Καλά θα κάνεις βέβαια να εκφράσεις και τις δικές σου απόψεις και ανάγκες γιατί η τάση του να καταπιέζεσαι σε οδηγεί στο να εγκλωβίζεσαι σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει σημαντικά προβλήματα στο προσκήνιο που να επηρεάζουν τις συνεργασίες σου σε επαγγελματικό επίπεδο καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις και να μην παρεξηγείς με ευκολία ότι οι άλλοι έχουν να σου πουν προκαλώντας ένταση.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά καθώς είναι πολλές, οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες που πιθανά έχεις αναλάβει και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Φρόντισε να μην εκτονώνεις το άγχος και την γκρίνια στο συναδελφικό περιβάλλον γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις προστριβές. Το τετράγωνό της με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που να επηρεάζουν ακόμα τη σχέση στον εργασιακό περίγυρο προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να δείξεις διάθεση κατανόησης, διαφορετικά οι αντιπαραθέσεις θα είναι έντονες.