ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και σου δίνεται η δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις μοναδικές στιγμές συζητώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν έντονα. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές υποσχέσεις και πολλά λόγια που δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς ή να έχεις την αντίστοιχη συμπεριφορά από τους γύρω σου για αυτό καλά θα κάνεις να μη χάσεις το μέτρο και να λειτουργείς με ρεαλιστικούς όρους.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα η λογαριασμούς που μπορεί με εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος και ανασφάλεια. Παράλληλα όμως καλό είναι να μην μπεις σε διαδικασία έντονης σπατάλης που δεν θα βοηθήσει να διατηρήσεις σε ισορροπία τον προϋπολογισμό σου εντείνοντας πιθανά προβλήματα. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει σε υπεραισιοδοξία σε ό,τι αφορά συμφωνίες οικονομικής φύσεως, όμως καλά θα κάνεις να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και ρεαλιστική σκέψη γιατί το πιθανότερο είναι να μην υπάρξουν οι ανάλογες συνθήκες που σκέφτεσαι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να κινητοποιηθείς σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες και προσωπικές σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις με δυναμισμό τις προσωπικές σου ανάγκες επιδιώκοντας οι γύρω σου να τις αντιληφθούν και να τις ικανοποιήσουν. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στον υποκειμενισμό γιατί είναι αυτός που θα προκαλέσει την ένταση. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία σε περίπτωση νέων συνεργασιών, φρόντισε μόνο να είναι ρεαλιστικοί οι όροι και να μην μπεις σε διαδικασία δεσμεύσεων στις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομονωθείς και να βρεθείς μακριά από όλους και όλα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ανασφάλειες απωθημένα και παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν πληγώσει και να τριβελίζουν το μυαλό σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς η θολή σκέψη δεν βοηθάει για να ανταποκριθείς στο 100%. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σε συναδελφικό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για σένα να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης σου και δεν αποκλείεται να θέσεις μαζί τους κοινούς στόχους. Προσοχή γιατί η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις σε όσους δεν συμφωνούν μαζί σου. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τη χρυσή τομή με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου που πιθανά είχε συγκρούσεις, φρόντισε να μην υπερβάλλεις στη συμπεριφορά σου και να είσαι βέβαιος ότι το πιθανότερο είναι να περάσεις μοναδικά μαζί τους.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος που πιθανά σε απασχολούν και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος ή υπερένταση με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου, βοηθώντας έτσι στο να κάνεις σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να δώσει σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, καλά θα κάνεις όμως να τις αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό και λογική γιατί δεν αποκλείεται να δεσμευτείς με πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς ή δεν βλέπεις ότι δεν είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές σεμινάρια, νομικά θέματα, διαφήμιση, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό. Ήρθε η ώρα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου γι’ αυτό δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα και σε βοηθούν να αναπτύξεις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί ευχάριστο κλίμα και διάθεση για διασκέδαση προσοχή μόνο γιατί δεν αποκλείεται να ξεπεράσεις τα εσκαμμένα και να γίνεις αυθάδης με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι ή αμελής σε καθημερινές υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις επιχειρηματικές συμφωνίες ή οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες, δημόσιο, ασφαλιστικούς οργανισμούς που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Οι ανασφάλειες και οι φόβοι είναι έντονοι και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις λόγω καχυποψίας στο ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ευνοϊκές εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, πρόσεξε μόνο μη δεσμευτείς σε παραπάνω υποχρεώσεις από ό,τι μπορείς να ανταποκριθείς γιατί αργότερα το άγχος θα κυριαρχήσει σε όλα τα επίπεδα.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επέλθει ισορροπία και αρμονία και να λυθούν πιθανά ζητήματα που έχουν προκύψει. Πρόσεχε γιατί καταπιέζεις τον εαυτό σου και βάζεις τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα και αυτό αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια με βία. Η αντίθεσή της με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πιθανές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επαγγελματικά ζητήματα, φρόντισε όμως να μην υπερβάλλεις σε ότι αφορά την αισιοδοξία γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να αντιληφθείς ότι δεν έχεις σκεφτεί τα πράγματα με ρεαλιστικούς όρους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να δημιουργούν άγχος και γκρίνια που προβληματίζει τον περίγυρό σου. Εκτόνωσε μέσω της γυμναστικής την ένταση που νιώθεις γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις σε συναδελφικό κυρίως επίπεδο δεν αποκλείονται. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις σχέσεις με συναδέλφους που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον τελευταίο καιρό και να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν δημιουργώντας έτσι καλύτερο κλίμα στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε ερωτικό επίπεδο και να έχουν διαταράξει την ηρεμία στη σχέση σου. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη και αυτός οδηγεί στο να πρωταγωνιστείς σε παρέες διασκέδαση ερωτικό παιχνίδι. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει σε έντονα εγωκεντρικός στην προσπάθειά σου να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την αισιοδοξία, τη χαρά και το κέφι και μπορείς να περάσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι ή την παρέα σου, αρκεί να περιορίσεις υπερβολικές αντιδράσεις και συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν τις τελευταίες μέρες. Φρόντισε να ελέγξεις τον έντονο συναισθηματισμό, την κυκλοθυμία και τα σκαμπανεβάσματα της ψυχολογίας σου γιατί είναι αυτά που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Η αντίθεσή της με τον Δία στον Τοξότη είναι πιθανό να φέρει χαρά και να βοηθήσει στο να εξισορροπήσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν με οικεία πρόσωπα, καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις διαθέσεις επιβλητικές που μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση οι υπερβολικές συμπεριφορές.