ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και η προσοχή σου επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Πιθανό είναι να υπάρξουν οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμοί που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Προσεκτικός βέβαια θα πρέπει να είσαι και σε πιθανές σπατάλες καθώς είναι αυτές που θα αποτελέσουν πλήγμα για τον προϋπολογισμό σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά έξοδα που να ανεβάσουν την ένταση και την ανασφάλεια κατακόρυφα. Προσοχή γιατί η νευρικότητα μπορεί να εκτονωθεί και στη σχέση σου.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα και δυναμικά συναισθήματα και ανάγκες που έχεις σε σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως οι συνεργάτες ή το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να περιορίσεις επιθετικές διαθέσεις και νευρικότητα γιατί δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες προστριβές που θα κοστίσουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει στο να εκφράσεις καταπιεσμένα συναισθήματα με ένταση και να αιφνιδιάσεις τους γύρω σου με την επαναστατική σου διάθεση ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και έντονος είναι ο συναισθηματισμός καθώς έρχονται στο νου σου καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν και να σε βαραίνουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε ωθήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνικά γεγονότα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου και θα σε οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα προκαλώντας ένταση στις σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο καθώς είναι ιδανικό για σένα να συζητάς μαζί τους, να εκφράζεις επαναστατικές ιδέες και σκέψεις, να θέτεις νέους στόχους που μπορείτε από κοινού να πετύχετε. Οργανώσεις και συλλογικές προσπάθειες μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς επιδιώκεις να προσφέρει σε ομαδικό πνεύμα. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αλλαγές αιφνιδιάστηκε σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Πιθανές αιφνιδιαστικές γνωριμίες να έρθουν στη ζωή σου για να ανοίξουν νέους δρόμους μπροστά σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να αναλάβεις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να λειτουργούν περιοριστικά και πιεστικά στο πρόγραμμά σου. Να θυμάσαι ότι το άγχος μόνο ένταση θα δημιουργήσει με σημαντικά πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου, γι’ αυτό καλό είναι να το χαλιναγωγήσεις. Η σύνοδός της με τον Ουρανό δημιουργεί ιδιαίτερη ένταση στην καριέρα σου και δεν αποκλείεται να έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με ανώτερους σου. Προσοχή γιατί η σύγκρουση μπορεί να φέρει και οριστική ρήξη.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο ανεβάζοντας το κέφι σου κατακόρυφα και δίνοντάς σου την αίσθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει σε ότι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον. Σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό και πνευματική ανάπτυξη είναι αυτά που κυρίως σε απασχολούν. Προτάσεις για διασκέδαση από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν, καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές εξελίξεις σε ότι αφορά ταξίδια οι επαφές στο εξωτερικό που ανοίγουν νέα μονοπάτια για να περπατήσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και νιώθεις ότι η ένταση σε κυριεύει από το πρωί καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν νευρικότητα. Επικεντρώνεσαι σε ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις, εμπιστεύσου το ένστικτό σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να σε καθοδηγήσει στις καλύτερες επιλογές για εσένα. Η σύνοδός της με τον Ουρανό εκτοξεύει τον εκνευρισμό στα ύψη και δεν αποκλείεται να έρθει σε έντονες αντιπαραθέσεις με πρόσωπο που συναλλάσσεσαι πρόσεξε γιατί οι ρήξεις είναι κοντά και αυτό μπορεί να είναι κάτι που δεν σε συμφέρει.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία και αρμονία στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να οριοθετηθείς διαφορετικά δεν αποκλείεται να παραμείνει σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Η σύνοδός της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε συνεργασίες και προσωπική ζωή και δεν αποκλείεται να έρθεις σε μετωπική σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα για σένα δημιουργώντας προβλήματα στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να αυξηθεί το άγχος κατακόρυφα και αυτό είναι κάτι πού θα οδηγήσει σε ένταση κυρίως σε ότι αφορά το συναδελφικό σου περιβάλλον. Η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα ανατρέψουν την καθημερινότητα και θα εκτοξεύσουν την ένταση με πιθανό αποτέλεσμα τις έντονες αντιπαραθέσεις στον εργασιακό χώρο που θα κοστίσουν στη σχέση σου εκεί.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο εκτοξεύοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη καθώς νιώθεις πιο σίγουρος και δυναμικός από ποτέ. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου ότι κι αν γίνει και αυτό γίνεται εμφανές σε όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς η γενναιοδωρία σου είναι διάχυτη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολές και έντονο εγωισμό που μπορεί να προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον έρωτα και θα αλλάξουν άρδην τη φιλοσοφία σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό για σένα να βρίσκεσαι με το οικείο περιβάλλον σου καθώς είναι αυτοί που μπορούν να σου χαρίσουν τρυφερότητα, ασφάλεια και ζεστασιά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την έντονη κυκλοθυμία που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Η σύνοδός της με τον Ουρανό εκτοξεύει τον εκνευρισμό στα ύψη και δεν αποκλείεται να έρθεις σε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα κάτι που μπορεί να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και προσανατολίζεσαι στο να έρθεις σε επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτό που σε ικανοποιεί κυρίως. Εμπόριο, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και δεν αποκλείεται να έρθεις σε συναλλαγές ή συμφωνίες αφού πρωταγωνιστείς με τη γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που έχεις και την πειθώ σου. Η σύνοδός της με τον Ουρανό δεν αποκλείεται να φέρει ξαφνικά στο προσκήνιο προσκλήσεις για διασκέδαση με κοντινά πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.