ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη, καθώς ταλανίζεσαι από μνήμες και πληγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί μπορεί να γίνουν λάθη λόγω του ότι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να προκαλέσει έντονη μελαγχολία και κατήφεια. Απέφυγε τις σοβαρές κινήσεις σε εργασιακό επίπεδο, αφού δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Σημαντικά βήματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις είναι πιθανό να γίνουν, πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε όποιο εγχείρημα και αν προσπαθήσεις. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να επιλέξεις λάθος άτομα στο φιλικό περίγυρο η να οδηγηθεί σε λάθος βήματα σε ότι αφορά τα όνειρά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον ευθύνες που θα επωμισθείς και αυτό θα δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση. Καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου λόγω αυξημένου άγχους. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές στον επαγγελματικό τομέα που θα στοιχίσουν και θα απογοητευτείς. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε πρόσωπο που εμπιστεύεσαι γιατί δεν αποκλείεται να σε προδώσουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και κάνεις στροφή σε ότι αφορά τις γνώσεις και πώς μπορείς να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Πιθανές είναι οι επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθουν και πάλι για να σου θυμίσουν τις καλές στιγμές και να διασκεδάσεις μαζί τους. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει στο να χάσεις τον έλεγχο ιδιαίτερα σε ότι αφορά το ποτό σε έξοδο που μπορεί να έχεις φρόντισε να κρατήσει στο μετρό.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έχεις επικεντρωθεί στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το άγχος είναι έντονο λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα καλά θα κάνεις να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν και ψυχολογικά και οικονομικά. Έντονη ζήλια και συναισθηματισμός μπορεί να δυναμιτίσει τη σχέση.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που ιδιαίτερα σε απασχολεί είναι να κρατήσει ισορροπίες και να υπάρξει αρμονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να εκφράσεις ανοιχτά τις ανάγκες που μπορεί να έχεις γιατί με το να καταπιέζεις τον εαυτό σου δεν βρίσκεσαι σε ικανοποιητικές καταστάσεις για σένα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει πρόσωπα που θέλουν συνεργασίες με σένα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί το πιθανότερο είναι να μη δείχνουν τα πραγματικά τους κίνητρα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις καθημερινές απαιτήσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις καθώς το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό. Φρόντισε μόνο γιατί το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει στο να γκρινιάξεις και να γίνεις επικριτικός με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια να δεις αντικειμενικά πως πρέπει να κινηθείς στον εργασιακό χώρο και δεν αποκλείεται να γίνουν λάθη για αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ καθώς ο δυναμισμός και η γοητεία σου εκτοξεύονται. Η τέχνη είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, γι’ αυτό και δεν θα χάσεις ευκαιρία να επισκεφθείς θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που θέλει διακαώς να παρακολουθήσεις. Ο εγωισμός είναι αυτός που μπορεί να πυροδοτήσει ζητήματα στη σχέση σου φρόντισε να τον ισορροπήσεις. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες σκέψεις ή να σε οδηγήσει σε κινήσεις που θα προκαλέσουν ένταση στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν και να πυροδοτούν συζητήσεις. Θέματα ακίνητης περιουσίας επιπλέον έρχονται στο προσκήνιο καλά θα κάνεις να ακούσεις το ένστικτό σου που μπορεί να σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διαχείριση τους. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντέλει τις ευαισθησίες και την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονη νευρικότητα με υγεία πρόσωπα που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και ένταση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις κυρίως με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις περνώντας χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο, η πειθώ και ο η ευστροφία σου θα θριαμβεύσουν. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις ή συμπεράσματα σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες, καλά θα κάνεις να μην κάνεις σημαντικές κινήσεις γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος να απογοητευτείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερο πρόβλημα και άγχος. Φρόντισε βέβαια να μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί να είναι αχρείαστα και σπατάλες για πράγματα που τελικά θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι απαραίτητα για σένα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα που έχεις καλά θα κάνεις να μην προβείς σε τετελεσμένες αποφάσεις γιατί αργότερα θα μετανιώσεις αλλά το κόστος δεν θα είναι εύκολο να το αποφύγεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δραστηριοποιείσαι σε κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες προκαλώντας εξελίξεις σε όλα τα πεδία. Καλά θα κάνεις βέβαια να φροντίσεις να περιορίσεις υποκειμενισμό και εγωισμό γιατί είναι αυτά που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα με τους γύρω σου. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις που έχεις γύρω σου και δεν αποκλείεται να κινηθεί σε λάθος μονοπάτια για αυτό φρόντισε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου.