ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεσαι στο φιλικό σου περίγυρο καθώς σου δημιουργεί ιδιαίτερη ευχαρίστηση να βρίσκεσαι με πρόσωπα που μπορείς να εκφράσεις τις απόψεις σου και να θέσεις κοινούς στόχους μαζί τους. Σύλλογοι και οργανώσεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε σύνολα θέλοντας να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε ομαδικό επίπεδο. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου προκαλεί ένταση, αμφιβολία και ανασφάλεια που εκδηλώνεται στις φιλικές σχέσεις και είναι πιθανόν να έρθεις σε σύγκρουση θέλοντας να υποδείξεις κατευθύνσεις, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις και να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που πιθανά έχουν προκύψει και έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Το άγχος είναι στα ύψη καθώς απαιτείται μεγάλη προσπάθεια από εσένα, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου, κάτι που θα βοηθήσει στην πολυπόθητη αναγνώριση που αποζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί σε συγκρούσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σου ξεσπώντας την ένταση που βιώνεις από υποχρεώσεις στην καριέρα σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό που μπορεί να σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να δεις πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που έχεις καιρό να δεις και θέλεις να διασκεδάσεις μαζί τους. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια φανατισμός εμμονές και επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θα δημιουργήσουν ένταση χωρίς επί της ουσίας να υπάρχει λόγος.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει θετικότατα, φρόντισε μόνο να αφήσεις της ανασφάλεια στην άκρη γιατί είναι αυτές που μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό σου δημιουργεί υπερένταση και δεν αποκλείεται να εκδηλώσεις έντονο εγωισμό τόσο σε συνεργάτες ή πρόσωπα που συνεργάζεσαι αυτή την περίοδο αλλά και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα με το ταίρι σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο να ικανοποιήσεις τους συνεργάτες και το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει η ισορροπία και αρμονία στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Φρόντισε όμως να εκδηλώσεις και τις δικές σου ανάγκες διαφορετικά καταπιέζεσαι και υπομένεις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό ενισχύει πιθανό εκνευρισμό και κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με συνεργάτες ή πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος λόγω της προσωπικής σου κακής διάθεσης.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθεί στην καθημερινότητα και σε ζητήματα εργασιακά που μπορεί να σε απασχολούν και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Το άγχος αυξάνεται το ίδιο και η γκρίνια και η επικριτική διάθεση που σε διακρίνει για αυτό καλά θα κάνεις να ρίξεις τους τόνους διαφορετικά η ένταση στο συναδελφικό περιβάλλον θα είναι διάχυτη. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό δεν σε βοηθά να ηρεμήσεις παρά βγάζει ακόμα εντονότερα στην επιφάνεια τη νευρικότητα που νιώθεις οδηγώντας σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να επηρεάσουν συναδελφικές και κοντινές σχέσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη καθώς η γοητεία και ο δυναμισμός σου είναι διάχυτος σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσανατολίζεσαι στο να περάσεις καλά με το ταίρι ή την παρέα που θα βρεθείς απολαμβάνοντας κάθε στιγμή μαζί τους κάθε στιγμή χαράς και διασκέδασης. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό φέρνει ανασφάλειες και έλλειμμα αυτοεκτίμηση στην επιφάνεια και αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονα προβλήματα κυρίως σε προσωπικό επίπεδο αφού η νευρικότητα σου μπορεί να εκτονωθεί στο ταίρι σου προκαλώντας ένταση.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό για σένα να είσαι σε επαφή με οικεία πρόσωπα καθώς είναι αυτά που θα σου χαρίσουν τρυφερότητα και ζεστασιά. Πρόσεχε μόνο την κυκλοθυμία σου γιατί είμαι αυτή που θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στο ζώδιό σου αυξάνει σημαντικά την ένταση και δεν αποκλείεται να έρθει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα της οικογένειας ή συνεργάτες σου λόγω της δικής σου περίεργης διάθεσης που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να περάσεις χρόνο μαζί τους συζητώντας και διασκεδάζοντας. Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο έρχονται επαγγελματικά στο προσκήνιο και μπορεί να σου κινήσουν το ενδιαφέρον πιθανές προτάσεις που θα υπάρξουν. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό φέρνει καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια και θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και δεν αποκλείεται να έρθει σε αντιπαράθεση με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους για ζητήματα που ακόμα δεν έχουν κλείσει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ζητήματα οικονομικής φύσεως λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σε απασχολούν και να σου δημιουργούν ιδιαίτερη ανασφάλεια. Καλό είναι βέβαια να μην πεις και σε διαδικασία περιττών εξόδων και σπατάλης που θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού και θα εντείνει το έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό ενισχύει τον εκνευρισμό και πιθανή εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να βιώνεις κάτι που θα γίνει έντονα αισθητό τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση και αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η δυνατότητα να παίξει στον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός και η ενεργητικότητά σου είναι αυτά που εντυπωσιάζουν. Πιθανό είναι να πάρεις πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που μπορεί να υπάρξουν καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ποιες είναι αυτές που μπορούν να δώσουν τα καλύτερα δυνατά επαγγελματικά αποτελέσματα. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου ή ανώτερος σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός διαφορετικά η ένταση θα κυριαρχήσει και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις και ζητήματα του παρελθόντος που ακόμα δεν έχουν κλείσει και σε πληγώνουν. Αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στην εσωστρέφεια, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν σε υποχρεώσεις που έχεις. Το τετράγωνό της με τον Ήλιο στον Σκορπιό εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα καθώς δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς αυτό το ψυχικό δυναμικό και θέματα που ακόμα δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει. Πρόσεξε γιατί θα επηρεαστούν σημαντικά και οι σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον σου για αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους.