ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές τόσο με το ταίρι σου όσο και με παρέες από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον. Επικεντρώνεσαι κυρίως στο να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν, καθώς θέλεις να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες και να μπεις σε νέες φιλοσοφικές αναζητήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την καθημερινότητα γιατί η αμέλεια και η τεμπελιά μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν σε δουλειές ρουτίνας που μπορεί να έχεις.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη εντείνοντας πιθανά μία εσώτερη νευρικότητα που έρχεται στην επιφάνεια καθώς φόβοι και ανασφάλειες σε προβληματίζουν έντονα. Στρέφεσαι σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανόν να σε ενδιαφέρουν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να δρομολογήσεις τα θέματα που σε απασχολούν έχοντας τις καλύτερες δυνατές συμφωνίες. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι ανασφάλειες μπορεί να εκδηλωθούν και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή αφού έντονη είναι η ζήλια και η καχυποψία που μπορεί να εκφραστούν και να δημιουργήσεις συγκρούσεις και έντονες αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά στις διαπροσωπικές του σχέσεις καθώς θέλεις να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Γεγονός είναι ότι θα προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τους γύρω σου αφού ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και κυριαρχεί. Καλό είναι βέβαια να εκδηλώσεις άμεσα και ειλικρινά τις προσωπικές σου ανάγκες διαφορετικά καταπιέζοντας τες το μόνο που καταφέρνεις είναι να μένεις σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επίπεδο συνεργασιών αφού ξέρεις πώς να κινηθείς για να πάρεις το καλύτερο αποτέλεσμά τους άλλους.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στο εργασιακό πεδίο. Σημαντικό είναι για σένα να προσφέρεις τον καλύτερό σου εαυτό και να τακτοποιήσεις ότι έχεις αναλάβει καθώς η τελειομανία κυριαρχεί. Προσπάθησε μόνο να μην εκδηλώνεις γκρίνια άγχος και επικριτική διάθεση στο συναδελφικό περιβάλλον γιατί το βέβαιο είναι ότι θα προκληθεί η δυσαρέσκεια και οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Εκτόνωσε μέσω της γυμναστικής ή κάθε είδους δράσης το ψυχικό δυναμικό του σε φορτίζει για να καταφέρεις να ισορροπήσεις και να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε καθημερινό επίπεδο.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και επιβεβαιώνοντας τη δυναμική που έχει σαν προσωπικότητα. Η αυτοπεποίθησή σου απογειώνεται και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Το ερωτικό στοιχείο κυριαρχεί και σε καθιστά πρωταγωνιστή καθώς γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να φλερτάρεις για να τραβήξεις τα βλέμματα. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες σου ελκύουν το ενδιαφέρον καθώς μέσω αυτών εκφράζεσαι μοναδικά. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις έντονα εγωιστής και υπερβολικός θέλοντας να αυτό προβληθεί στις αυτό όμως είναι αρκετό για να δυσαρεστήσει τους γύρω σου και να προκαλέσει ένταση.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη εντείνοντας την ανάγκη σου να βρεθείς κοντά με πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς είναι αυτά που μπορούν να σου δώσουν ζεστασιά και τρυφερότητα, αγάπη, φροντίδα. Πιθανές είναι οι υποθέσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ή να προκύψουν ζητήματα εργασιακής φύσεως διορθώσεις επιδιορθώσεις σε ότι αφορά τον προσωπικό σου χώρο. Φρόντισε να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να βάλει φωτιά στο οικογενειακό περιβάλλον και να προκληθούν ζητήματα που θα χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη προσανατολίζοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα από αυτό θέλοντας να συζητήσεις και να περάσεις στιγμές μαζί τους. Εμπορικές και επικοινωνιακές υποθέσεις σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο, η πειθώ και γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων μπορούν να σε οδηγήσουν θετικά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινές αποδράσεις λόγω επαγγελματικών ζητημάτων που έχουν προκύψει καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς και να μπορέσεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα πού θεωρείς βαρετή και ανιαρή.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και αυτό που κυρίως σε απασχολεί είναι οι υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για σένα μέσω της οικονομικής ευρωστίας να νιώθει σταθερότητα αυτοπεποίθηση ασφάλεια. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσεις κινήσεις ή να επιδιώξεις συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου κάτι που θα σε ικανοποιήσει έντονα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά σπατάλες και έξοδα καθώς δεν αποκλείεται να μπει σε διαδικασία αγορών που τελικά να μην σου προσφέρουν τίποτα και αργότερα να μετανιώσεις. Προσοχή γιατί το πείσμα και η αδιαλλαξία θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και βγαίνει δυναμικά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή των γύρω σου και κυρίως των συνεργατών και του συντρόφου σου. Είναι σημαντικό για σένα να τραβήξεις την προσοχή, να σε επιβεβαιώσουν, να ικανοποιήσουν τις ανάγκες σου, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι ο τρόπος που τις εκφράζεις γιατί μπορεί να γίνεις άκρως επιθετικός και εριστικός προκαλώντας ένταση χωρίς λόγο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πιθανές είναι οι νέες συνεργασίες που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες εάν δεις ότι είναι συμφέρουσες για σένα και μπορούν να σε πάνε σε επόμενο στάδιο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Τραύματα του παρελθόντος, απωθημένα και ενοχές έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και ταλαιπωρούν το μυαλό σου, δεν αποκλείεται να υπάρξει μία τάση μελαγχολίας την οποία θα πρέπει να χειριστείς. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά καθημερινές δράσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχει έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης που θα σε οδηγήσει σε λάθη. Προσπάθησε να φτιάξεις την ψυχολογία σου μέσω της μουσικής του εσωτερισμού του διαλογισμού για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις καταστάσεις με ξεκάθαρη σκέψη.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις την παρέα και να εκφράσεις εκεί πιθανές απόψεις και πρωτοποριακές σκέψεις που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να προχωρήσεις δυναμικά με βήματα που θέλεις να κάνεις προς την εξέλιξή τους. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου γιατί δεν θα διστάσεις να γίνεις αλαζονικός και εριστικός προκαλώντας συγκρούσεις. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να ενταχθεί σε οργανώσεις και συλλόγους που ασχολούνται με ενδιαφέροντα που σε απασχολούν έντονα.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι υποχρεώσεις και ευθύνες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς με άψογο τρόπο. Η μεθοδικότητα και η υπευθυνότητα που σε διέπει θα εντυπωσιάσουν τον επαγγελματικό περίγυρο και θα σου δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθείς κάνοντας βήματα προς την προσωπική σου δικαίωση. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εκτονώσεις το άγχος ή να μη δημιουργήσεις εντάσεις με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου γιατί είναι αυτό που μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στη μετέπειτα πορεία σου.