ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δημιουργεί ένταση σε ότι αφορά τις οικονομικές σου υποθέσεις και ιδιαίτερα σε σχέση με τρίτους (ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες ή δημόσιο). Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα που να εντείνουν τις ανασφάλειες και τους φόβους και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Αλλαγές και ρίξεις πιθανό είναι να υπάρξουν και σε ότι αφορά επιχειρηματικές δράσεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μπορέσεις με ωριμότητα να αντιδράσεις σε αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να υπάρξουν. Η ένταση στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται μετουσίωσε την σε πάθος γιατί η αποξένωση δεν είναι μακριά.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δονεί για τα καλά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ιδιαίτερη νευρικότητα που θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή με το/η σύντροφό σου. Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τα μέχρι τώρα δεδομένα και τον τρόπο που συμπεριφερόσουν στις σχέσεις σου καθώς ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται για να ταρακουνήσουν αυτόν τον τομέα. Πιθανό είναι να οδηγηθείς μακριά από πρόσωπα πού θεωρείς ότι πια δεν αντιλαμβάνονται τι θέλεις από αυτούς καθώς επαναστατείς σε ότι δεν σε εκφράζει και δεν σε ικανοποιεί.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να δρομολογήσει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς ξαφνικά γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν την μέχρι τώρα ρουτίνα σου και να δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα. Φρόντισε να μην εκδηλώνεις γκρίνια και επικριτικό ότι τα στους γύρω σου λόγω καταστάσεων που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν γιατί το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν απότομα και οριστικά και να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Αλλαγή σχεδίων μπορεί να υπάρξουν και σε ζητήματα που έχεις επωμιστεί και πιθανό είναι να μην μπορείς να διεκπεραιώσεις κράτησε την ψυχραιμία σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δημιουργεί ιδιαίτερες προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται η ένταση να κυριαρχήσει με το ταίρι σου και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που πιθανά να φέρουν την απομάκρυνση. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην επιτρέψεις στην νευρικότητα να πάρει το πάνω χέρι στη σχέση σου γιατί τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου και να εκτοξεύσουν τα συναισθήματα και το πάθος φρόντισε μόνο να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί δεν αποκλείεται με τον ίδιο τρόπο να απομακρυνθούν από σένα.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα και ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς πιθανά ξαφνικά γεγονότα να προκύψουν που θα επηρεάσουν καταστάσεις που το απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που ασχολείσαι. Φρόντισε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει στις οικογενειακές σου σχέσεις γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι σφοδρές και να επηρεάσουν τη μετέπειτα πορεία σου. Αλλαγές σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία όπως μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες δεν αποκλείονται φρόντισε να μην αιφνιδιαστεί της από τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα τεθούν.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δημιουργεί συνθήκες για να δράσεις ξέρω ότι αφορά το εμπόριο την επικοινωνία τις δημόσιες σχέσεις. Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που να ανατρέψουν συμφωνίες που μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει, κάτι που θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα. Αλλαγή στα πλάνα σου μπορεί να υπάρξουν και σε σχέση με δράσεις που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον φρόντισε να μην έρθει σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου γιατί δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από αυτά λόγω της έντονης αντιπαράθεση που μπορεί να προκύψει.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις ή λογαριασμούς που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς με ώριμη σκέψη και ψυχραιμία ότι προκύψει ή πιθανά έξοδα που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σου γιατί η ένταση και η ανασφάλεια θα κορυφωθεί και μπορεί να αντιδράσει σπασμωδικά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να κορυφωθεί και να οδηγήσει στο να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί αυξάνει το δυναμισμό και την ανάγκη να δράσεις καταλυτικά σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Καλό είναι όμως να είσαι προετοιμασμένος γιατί αιφνιδιάστηκα γεγονότα δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα ταλανίζουν για τα καλά στις συνεργασίες και τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να έρθει η στιγμή να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Παράλληλα νέες γνωριμίες είναι πιθανές που μπορούν να δώσουν ένα καινούργιο μονοπάτι σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου αλλά και τον έρωτα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να εκκρεμούν και να σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ξεσπάσεις όμως θα πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί δεν φαίνεται να σκέφτεσαι καθαρά και αυτό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε παρασκήνιο που έρχεται ξαφνικά στην επιφάνεια σε ότι αφορά τα εργασιακά σου γιατί ο τρόπος διαχείρισης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία σου.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω διαφωνιών ή ξαφνικών γεγονότων με φίλους που μπορεί να σου κοστίσουν. Ανατροπές στα πλάνα σου είναι επίσης πολύ πιθανές καλά θα κάνεις να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό σκηνικό με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα και καταστάσεις που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα στα ύψη και θα αλλάξουν τα μέχρι πρότινος σχεδιάσουν. Φρόντισε να μην συγκρουστείς με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις πρόβλημα στην προσωπική σου εξέλιξη και γιατί όχι να απομακρυνθείς από αυτά κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει σημαντικά. Πιθανές είναι επίσης οι νέες προτάσεις που έρχονται ξαφνικά και καλό είναι να σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί σε προσανατολίζει κυρίως σε ότι αφορά σπουδαίες, σεμινάρια και επαφές ή ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο εξωτερικό. Τα αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν δεν αποκλείεται να αλλάξουν άρδην τα σχέδιά σου και να σου δημιουργήσουν ένα έντονο εκνευρισμό. Καλό είναι επίσης να μην έρθεις σε αντιδικίες με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις πρόσωπα από τη ζωή σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά και θα δημιουργήσουν έντονο κλίμα αισιοδοξίας και χαράς που θα απογειώσει τη διάθεσή σου.