ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα βοηθώντας σε στο να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου και κυρίως του/ης συντρόφου σου. Σημαντικό είναι για εσένα να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στον εγωκεντρισμό και στην ανάγκη για προβολή που μπορεί να οδηγήσει στη δυσαρέσκεια των γύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό εντείνει πιθανά την καχυποψία και τη νευρικότητα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθει σε σύγκρουση με το ταίρι σου θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνεται αυτά που του ζητάς.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικογενειακής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Έντονη είναι η διάθεση να είσαι κοντά με οικεία πρόσωπα, να νιώσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που μπορούν να σου δώσουν. Πρόσεξε μόνο γιατί η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια και μελαγχολία κάτι που θα επηρεάσει και το περιβάλλον τριγύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση με πρόσωπα της οικογένειας διαφωνώντας για την εξέλιξη υποθέσεων, προσπάθησε να μην επηρεαστείς και σε προσωπικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα εμπορικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι έντονη και δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας. Πιθανές είναι οι κοντινές αποδράσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη διάθεσή σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα σε επικοινωνιακό επίπεδο, τόσο με τα κοντινά σου πρόσωπα όσο και με τον εργασιακό περίγυρο, προκαλώντας αντιπαραθέσεις και ένταση που δεν θα οδηγήσουν πουθενά.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και μπορείς να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις καθώς είναι αυτά που σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Φρόντισε επίσης να μην μπεις σε διαδικασία έντονης σπατάλης που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στον προϋπολογισμό σου. Αφοσιώσου στο να δρομολογήσεις σχέδια για νέους πόρους που θα δημιουργήσουν την ασφάλεια που αποζητάς. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να βγάλει φόβους και ανασφάλειες στην επιφάνεια που να εκδηλωθούν επιθετικά και να προκληθούν εντάσεις τόσο με τα πρόσωπα που συναλλάσσεται σε όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να εκφράσεις στο ταίρι σου ή στους συνεργάτες σου τις ανάγκες που έχεις και θέλεις να καλυφθούν από αυτούς. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι οφείλεις να περιορίσεις πιθανές υποκειμενικές τάσεις και εγωισμό που μόνο ένταση θα δημιουργήσουν στο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται να πάρεις πρωτοβουλίες για νέες συνεργασίες που πιθανόν να νιώθεις ότι μπορούν να αποδώσουν πολλά. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό αυξάνει την ένταση κατακόρυφα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς τόσο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις όσο και σε οικογενειακό επίπεδο δημιουργώντας προβλήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε οδηγούν στο να απομονωθείς από τους γύρω σου, φρόντισε να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης ή του διαλογισμού που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό πιθανό είναι να φέρει αντιπαραθέσεις με κοντινά σου πρόσωπα καθώς ζητήματα που εκκρεμούν δεν φαίνεται να λύνονται και δεν είναι δυνατόν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και έχεις τη δυνατότητα να συναντηθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους εκφράζοντας πιθανές ανησυχίες και πρωτοποριακές απόψεις που μπορεί να έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να κάνεις τα κατάλληλα βήματα προς την επίτευξή τους, δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που θα σε στηρίξουν στα όνειρά σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να προκαλεί ένταση και διάθεση να αντιπαρατεθείς με όποιον θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνεται το σκεπτικό σου, πρόσεξε γιατί το να γίνεις αλαζονικός και αδιάλλακτος μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να έχουν αυξηθεί οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες και αυτό να σε αγχώνει. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες και να κάνει σημαντικά βήματα προς την προσωπική σου εξέλιξη, κάτι που θα ευχαριστήσει ιδιαίτερα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιό σου εντείνει τη διάθεση να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και με το ταίρι σου καθώς έντονο είναι το ύφος με το οποίο εκφράζεσαι θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται οι άλλοι τι θέλεις να πεις.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο να δρομολογήσεις ζητήματα σπουδών και σεμιναρίων που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Η ανάγκη για διασκέδαση είναι στα ύψη και θα σε οδηγήσει στο να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος και να περάσεις καλά μαζί τους. Πρόσεξε μόνο γιατί η αμέλεια μπορεί να οδηγήσει σε λάθη στις καθημερινές υποχρεώσεις και να εκτεθείς. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορεί να σε οδηγήσει να θολώσεις και να φανατιστείς με ζητήματα που συζητάς σε παρέες που θα βρεθείς δημιουργώντας έντονα προβλήματα και συγκρούσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς ή δημόσιο. Δεν αποκλείεται να μπει στη διαδικασία επιχειρηματικών κινήσεων που σε απασχολούν, καλό είναι να εμπιστευτείς το ένστικτό σου γιατί μπορεί να αποδειχθεί αλάνθαστο σε αυτά που υποδεικνύει. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Σκορπιό εντείνει την ανασφάλεια τους φόβους και τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα που συνεργάζεσαι δημιουργώντας πρόβλημα στην επίλυση των ζητημάτων που σε ενδιαφέρει. Φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι μετωπικές.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επιδιώκοντας να κρατήσεις ισορροπίες καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και σε καθορίζει. Φρόντισε μόνο να εκδηλώσεις και τις προσωπικές σου ανάγκες γιατί με το να καταπιέζεσαι το μόνο που καταφέρνεις είναι να υπομένεις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Σκορπιό πιθανό είναι να αυξήσει την ένταση κατακόρυφα και δεν θα είναι δύσκολο να έρθει σε αντιπαράθεση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνονται το σκεπτικό σου ή τον τρόπο που εκφράζεσαι.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να σε απασχολεί. Φρόντισε να περιορίσεις το άγχος και την επικριτική διάθεση που σε διέπει γιατί θα αντιδράσουν έντονα πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον να είσαι βέβαιος γι’ αυτό. Το στρες μπορεί να εκτονωθεί μέσω της γυμναστικής και έτσι να βρεις την ψυχική ηρεμία και την ενέργεια που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθει στο δύσκολο πρόγραμμα που έχεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Σκορπιό μπορεί να σε βάλει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο προκαλώντας προβλήματα και εμπόδια στην επίλυση ζητημάτων που σε απασχολούν.