ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 29 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα ελεγκτικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις άμεσα αυτά που σκέφτεσαι και να διατηρήσεις την καλύτερη δυνατή διάθεση έτσι ώστε να επιτύχεις το σκοπό σου. Η διαίσθησή σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς μπορεί να σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ένα επιτυχημένο οικονομικό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και είναι έντονη η ανάγκη σου να επικεντρωθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς θέλεις να λύσεις ζητήματα που πιθανά έχουν προκύψει με το ταίρι τους συνεργάτες σου. Φρόντισε μόνο να μην είσαι υποχωρητικός σε ό τι θέλουν οι γύρω σου γιατί καταπιέζεις τον εαυτό σου και αργά ή γρήγορα αυτό θα έρθει στην επιφάνεια. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για νέες συνεργασίες που θέλεις να προωθήσεις αλλά και για την προσωπική σου ζωή καθώς το πάθος και η επικοινωνία εναρμονίζονται μοναδικά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την καθημερινότητα και πιθανές εργασιακές ευθύνες που μπορεί να έχεις αναλάβει και να σου δημιουργούν άγχος στο να τις διεκπεραιώσεις. Καλό είναι να αποφύγεις ένταση, γκρίνια και επικριτική διάθεση προς το συναδελφικό περιβάλλον γιατί δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε βοηθά να εξομαλύνεις τη διάθεσή σου και να βρεις γρήγορα και εύκολα λύσεις που θα δρομολογήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λύσης σε καθημερινά και εργασιακά ζητήματα. Οι σχέσεις με το περιβάλλον σου έχουν την ευκαιρία να εξομαλυνθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και νιώθεις έντονη αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές το περιβάλλον σου. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι μπορείς να πρωταγωνιστείς όπου κι αν βρεθείς καλό είναι βέβαια να αποφύγεις τις υπερβολές και έντονα εγωιστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για εσένα και το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία, ώστε να περάσετε μοναδικά και να βιώσεις έντονες στιγμές πάθους που θα σου μείνουν αξέχαστες. Η διασκέδαση κυριαρχεί και πιθανό είναι να βρεθείς με παρέες για να ξεφαντώσεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και προσανατολίζεσαι στο να βρεθείς κοντά σε οικεία πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για σένα για να νιώσεις ρομαντισμό, τρυφερότητα και ζεστασιά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας που να έρθουν στο προσκήνιο και να σε απασχολήσουν έντονα. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς η κυκλοθυμία σου μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή φτιάχνει το κέφι σου και τη διάθεσή σου και πιθανό είναι να υπάρξουν συναντήσεις στο προσωπικό σου χώρο με δικά σου άτομα που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα υπέροχο βράδυ.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον καθώς επιδιώκεις κυρίως να βρεθείς μαζί τους για να συζητήσει θέματα που κυριαρχούν και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Σημαντικό είναι για σένα το να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις σημαντικές συμφωνίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις καθώς φτιάχνει το κατάλληλο κλίμα για να προωθήσεις εμπορικά ζητήματα ή θέματα δημοσίων σχέσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ασφάλεια μέσα από τα υλικά αγαθά. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες, φρόντισε μόνο να μην ξεφύγεις σε έξοδα και περιττές σπατάλες που θα προκαλέσουν προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή μπορεί να φέρει σημαντικές συζητήσεις για αύξηση του εισοδήματός σου έχεις την υπομονή και την επιμονή να επιτύχεις τους στόχους σου προσπάθησε το.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Θέλεις να εκφράσεις άμεσα και με δυναμισμό τις ανάγκες τόσο στους συνεργάτες όσο και στο ταίρι σου επιδιώκοντας έτσι να γίνουν κατανοητές. Σημαντικό είναι να αφήσεις τον υποκειμενισμό και την τάση να παρεξηγείσαι εύκολα στην άκρη γιατί θα δημιουργήσουν νευρικότητα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή σε βοηθά να βρεις την καλή σου διάθεση και με τη γοητεία σου να κατακτήσεις αυτά που επιδιώκεις από τους γύρω σου και είναι πολύ σημαντικά για σένα ώστε να νιώθεις ότι καλύπτεσαι από τους γύρω σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε πληγώνουν. Προσπάθησε να ισορροπήσεις σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις καθώς το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη και να εκτεθείς. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες για να περάσεις μοναδικές στιγμές με το σύντροφο σου μακριά από όλους και όλα απολαμβάνοντας τον έρωτά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και προσανατολίζεσαι στο να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εκφράσεις πιθανές πρωτοποριακές απόψεις και σκέψεις που έχεις και μπορεί να φορούν κάποιους από αυτούς. Φρόντισε μόνο να μην αντιδράς αλαζονικά και εριστικά σε όποιους διαφωνούν μαζί σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσει νευρικότητα και να απομακρύνεις πρόσωπα που γύρω σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις το κατάλληλο κλίμα και με την πειθώ σου να κεντρίσεις το ενδιαφέρον φίλων σου σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις έτσι ώστε να σταθούν δίπλα σου στην οποία σου προσπάθεια.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διεκπεραιώσεις με επιτυχία υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Σου δίνεται η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στην καριέρα σου καθώς με τη μεθοδικότητα και την υπευθυνότητα που σε διακρίνει το πιθανότερο είναι να εντυπωσιάσεις τον επαγγελματικό περίγυρο. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή εντείνει τη γοητεία σου σε βοηθά να επικοινωνήσεις άμεσα σκέψεις και σχέδια που έχεις και αυτό θα οδηγήσει στο να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικές κινήσεις που μπορούν να αποδώσουν πολλά.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό εντείνοντας την ανάγκη σου να επικεντρωθεί σε ότι αφορά πνευματικά αντικείμενα και σπουδές που σε ενδιαφέρουν. Επαφές και ταξίδια με το εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να ανοίγουν νέους δρόμους άκρως ενδιαφέροντος για εσένα. Πρόσωπα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον μπορεί να απευθύνουν προσκλήσεις μην χάσεις την ευκαιρία γιατί θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Η σύνοδος της με την Αφροδίτη και τον Ερμή απογειώνει το κέφι την αισιοδοξία τη διάθεση για ξεφάντωμα και πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες αφού γοητεύεις τους πάντες με τη συμπεριφορά σου.