ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και σου δίνεται η ευκαιρία να στρέψεις την προσοχή σου σε καθημερινά ζητήματα που πιθανά μπορεί να έχουν προκύψει και να σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι με το να αγχώνεσαι και να έρχεσαι σε συγκρουσιακές καταστάσεις με τους γύρω σου δεν θα μπορέσεις να κλείσεις θέματα που σε πιέζουν, αντίθετα θα νιώσεις το στρες να αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να εκτονώσει αυτή του την ενέργεια μέσα από τη γυμναστική ή κάθε είδους άσκηση που σε ενδιαφέρει καθώς μόνο έτσι θα μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να καταφέρεις να ανταποκριθείς σε ότι και αν προκύψει στις χωρίς να πρωταγωνιστήσεις στις εντάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση σου και δίνοντάς σου την αίσθηση ότι μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Σημαντικό στοιχείο της ημέρας είναι το ερωτικό παιχνίδι καθώς δεν θα διστάσεις να μπεις δυναμικά σε αυτό καθώς τονώνει την ψυχολογία σου. Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και προσκλήσεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και θα θελήσεις να περάσεις χρόνο απολαμβάνοντας τες. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι στον εγωισμό γιατί αυτό είναι κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου και μπορεί να χαλάσει η όμορφη ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ό,τι αφορά οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο. Η κυκλοθυμία είναι έντονη και μπορεί να οδηγήσει σε εσωστρέφεια και μοναχικότητα, καλό είναι να μην εκτονώσεις στους γύρω σου τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου αφού θα επηρεάσει τις σχέσεις στο οικείο περιβάλλον. Δημιούργησε την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο για να υποδεχθείς σαν καλή οικοδέσποινα πρόσωπα κοντινά σου, κάτι που σε ευχαριστεί ιδιαίτερα και μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο εντείνοντας την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις, κάτι που σε ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση. Στρέφεις την προσοχή σου στο να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που θέλεις να δεις και να συζητήσεις μαζί τους. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά το εμπόριο και τις δημόσιες σχέσεις αφού μπορείς να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες τους συγκεκριμένους τομείς λόγω της γρήγορης σκέψης και της πειθούς που εντυπωσιάζει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να εκδηλώσεις νευρικότητα και να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με τους γύρω σου.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ό,τι αφορά οικονομικές συναλλαγές και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και σου δημιουργούν ανασφάλεια και άγχος. Παράλληλα όμως η τάση για σπατάλες είναι έντονη γι’ αυτό θα πρέπει να τις χαλιναγωγήσεις καθώς μπορεί να σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην εκδηλώσεις έντονο πείσμα και αδιαλλαξία την προσωπική σου ζωή γιατί είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με το ταίρι σου. Σημαντικό είναι να απολαύσεις ήρεμες στιγμές με χαλαρή παρέα, κάτι που σε γεμίζει και σε βοηθά να ξεφύγεις από φόβους και έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου εντείνοντας το δυναμισμό και την ενεργητικότητα καθώς σε οδηγεί στο να πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε συνεργασίες φρόντισε να εκφράσεις αυτά που έχεις ανάγκη από τους άλλους για να μπορέσεις να μπεις σε νέες διαδικασίες και να είσαι ικανοποιημένος. Καλό είναι βέβαια να έχεις τη διάθεση να ακούσεις και τους γύρω σου γιατί ο υποκειμενισμός και η εριστική σου διάθεση θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο κάνοντας εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να απομονωθείς από τους γύρω σου καθώς η μελαγχολία είναι έντονη. Γεγονός είναι όμως ότι οι καθημερινές υποχρεώσεις τρέχουν και μπορεί να εντείνουν πιθανές ανασφάλειες που θα οδηγήσουν σε λάθη λόγω απροσεξίας και θολής σκέψης. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και καλείσαι να αντιμετωπίσεις αναμνήσεις και τραύματα μπορεί ακόμα να σε πληγώνουν. Φρόντισε να μην αφήνεσαι στην εσωστρέφεια που βουλιάζει την ψυχολογία σου και έστρεψε το ενδιαφέρον σου στις τέχνες σε εσωτερική διεργασία που μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφα με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς αυτό που σε ενδιαφέρει κυρίως είναι να βρεθείς με αυτούς που μπορείς να συζητήσεις ιδέες και σκέψεις που έχεις. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο, πιθανόν για να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο που να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι άκρως εριστικός με πρόσωπα που δεν συμφωνούν μαζί σου καθώς η αλαζονεία και η νευρικότητα θα δημιουργήσουν έντονες αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν κοντά σου.

Τοξότης

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και πιθανές εκκρεμότητες υποχρεώσεις ή αγγαρείες που έχεις και πρέπει να τακτοποιήσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συγκεκριμένες συνθήκες για να μπορέσεις να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την επαγγελματική ανέλιξη που μπορεί να σε ενδιαφέρει. Καλό είναι παράλληλα να μην αφήσεις το άγχος να κυριαρχήσει γιατί μπορεί να προκαλέσει έντονες συγκρούσεις σε επαγγελματικό επίπεδο με πρόσωπα σημαντικά στην καριέρα σου. Η μεθοδικότητα σου και η υπευθυνότητα που δείχνεις εντυπωσιάζουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο ανεβάζοντας τη διάθεση σου στα ύψη καθώς δημιουργεί έντονη αισιοδοξία, χαρά και διάθεση για διασκέδαση. Η ανάγκη να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε σπουδές και σεμινάρια που σε απασχολούν έντονα. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος κάνουν την εμφάνιση τους και δεν αποκλείεται να βρεθείς μαζί τους για να ξεφαντώσεις και να περάσεις όμορφα. Φρόντισε να περιορίσεις το φανατισμό με τον οποίο υποστηρίζεις τις απόψεις σου γιατί είναι αυτός που θα οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές και συγκρούσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και έντονος είναι ο εκνευρισμός που σε διέπει από το πρωί καθώς ανασφάλειες και φοβίες ξυπνάνε στο μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Φρόντισε να ακούσεις τη διαίσθησή σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να σε κατευθύνει μοναδικά στην καλύτερη δυνατή οικονομικά λύση για σένα. Έντονο είναι το πάθος που νιώθεις και η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου, καλό είναι βέβαια να διαχειριστείς την καχυποψία και τη ζήλια που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν στη σχέση σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και προσανατολίζεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να καταπιέζεις τις προσωπικές σου ανάγκες, φρόντισε να μην το κάνεις γιατί συνήθως αυτός σε οδηγεί στο να υπομένεις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Επικεντρώσου στην κοινωνικότητα, στο ερωτικό παιχνίδι, στη διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου γιατί είναι αυτό που θα ανεβάσει την ψυχολογία σου κατακόρυφα και θα σε βγάλει από πιθανές ανασφάλειες και φόβους που έχεις κρυμμένους μέσα σου.