ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έντονη είναι η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα, καθώς είναι καθοριστική για εσένα η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους. Εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα διαδικτύου έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να εξελιχθούν για εσένα σε άκρως αποδοτικές επαγγελματικές διεξόδους. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν αφήνει περιθώρια να δεις ρεαλιστικά πως θα κινηθείς και δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος επιλογές που θα σου κοστίσουν τόσο σε επίπεδο συμφωνιών, όσο και στη διάθεσή σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν. Πιθανό είναι να δρομολογήσεις νέα σχέδια για οικονομικούς πόρους που θα σου δημιουργήσουν την απαραίτητη για εσένα ασφάλεια. Προσοχή μόνο γιατί πιθανές σπατάλες θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για οικονομικές κινήσεις ή διευθετήσεις καθώς δεν αποκλείεται να μην βλέπεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς και αυτό να σου κοστίσει ακριβά, και σε διάθεση αλλά και σε ότι αφορά το ταμείο σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επιδιώκεις να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αφού διεκδικείς με δυναμισμό και πείσμα την προσοχή των γύρω σου. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα επιθετικός και υποκειμενικός όσον αφορά τις ανάγκες σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις με το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εξιδανικεύει πιθανές επαγγελματικές προτάσεις ή γνωριμίες και πιθανά να πάρεις λάθος αποφάσεις καθώς δεν βλέπεις με ρεαλιστικούς όρους την κάθε κατάσταση.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εντείνεται η ανάγκη για μοναχικότητα και απομάκρυνση από το περιβάλλον σου. Έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις, φρόντισε μόνο να είσαι συγκεντρωμένος σε ότι κάνεις για να μην εκτεθείς. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει τη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να μην σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε καθημερινά ζητήματα λόγω της ιδιαίτερης ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεσαι.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου στο να περάσεις καλά με τους φίλους σου αφού απολαμβάνεις να βρίσκεσαι σε παρέες και να συζητάς για ζητήματα που κινούν το ενδιαφέρον. Σημαντικό είναι να μην γίνεσαι εριστικός και απαξιωτικός με όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα σε φιλικές παρέες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους γύρω σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να δρομολογήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες έχουν αυξηθεί και απαιτείται από εσένα πολλή ενέργεια και χρόνος. Η ένταση είναι αισθητή με τους ανωτέρους σου, απέφυγε τις συγκρούσεις που δυσχεράνουν την ατμόσφαιρα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένες αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα οδηγήσει σε αποτυχίες και σε απογοήτευση. Απέφυγε τις σημαντικές κινήσεις για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους ενισχύοντας την αισιοδοξία και τη χαρά. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με το πνεύμα, γι’ αυτό πιθανά να στραφείς σε φιλοσοφικό επίπεδο, σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους διασκεδάζοντας. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να σε ωθήσει σε λάθος συμπεράσματα σε συζητήσεις που θα βρεθείς και να μπεις σε αντιπαραθέσεις που θα σε απογοητεύσουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου στο να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή κινείσαι για επιχειρηματικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Εκνευρισμός υπάρχει από το πρωί, καθώς εντείνονται ανασφάλειες και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την εσωστρέφεια και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς η καχυποψία και οι αυταπάτες πιθανά να οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Προσοχή σε οικονομικές κινήσεις γιατί δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεσαι σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις επιδιώκοντας να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προκαλούν ανισορροπία και ένταση. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου, καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες πιθανά να δημιουργήσει σύγχυση σε αποφάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά και αυτό μπορεί να σε αγχώνει. Προσπάθησε να μην εκτονώνεις την ένταση και το στρες γκρινιάζοντας στο εργασιακό περιβάλλον γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να μην σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε θέματα δουλειάς και να κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στις λύσεις των άλλων γιατί το πιθανότερο είναι να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι και την παρέα σου καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Η ανάγκη να βρεθείς σε καλλιτεχνικά δρώμενα είναι έντονη, δεν αποκλείεται να βάλεις μία παράσταση θεατρική ή κινηματογραφική στο πρόγραμμά σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε ωθήσει σε άπιαστες απαιτήσεις που θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Προσοχή γιατί νέες γνωριμίες μπορεί να μην δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία που εκδηλώνεις μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να επηρεάσουν το τρυφερό οικογενειακό κλίμα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις λόγω της συναισθηματικής φόρτισης προκαλώντας ένταση και προστριβές στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας γιατί δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να επωφεληθούν σε βάρος σου.