ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με τον κοντινό σου περίγυρο και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας και διασκεδάζοντας. Οι κοντινές αποδράσεις είναι πιθανές και θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα από το οικείο περιβάλλον, φρόντισε μόνο να μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να προκαλέσει εντάσεις και χαλάσει τη ζεστή ατμόσφαιρα.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως ή λογαριασμούς που μπορεί να σε αγχώνουν. Η διάθεση για αγορές μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, απόφυγέ το. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα. Πιθανό είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπορεί να προκύψουν, απόλαυσε τη διασκέδαση.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις τον υποκειμενικό τρόπο σκέψης και δράσης καθώς οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν θα δυναμιτίσουν τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και εντείνει την ανάγκη για να περάσεις όμορφα με λίγους και καλούς σε ήρεμα στέκια απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό. Το πάθος στη σχέση απογειώνεται, προσπάθησε μόνο να μην γίνεις κτητικός και αδιάλλακτος, καθώς η ένταση καραδοκεί.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και μπαίνεις στη διαδικασία να τακτοποιήσεις εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν και να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να χαλάσουν τη διάθεση σου φρόντισε μέσω της τέχνης και της μουσικής να διοχετεύσεις τον έντονο συναισθηματισμό. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά από την εσωστρέφεια κάτι που γίνεται εμφανές στον περίγυρό σου. Διεκδικείς την προσοχή του/ης συντρόφου σου ή πιθανής νέα γνωριμία και θέλει να γίνουν οι ανάγκες που έχεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Πρόσεχε γιατί ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφείς φιλικά πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις μαζί τους και να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις και ιδέες που έχεις. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού απολαμβάνεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε ομαδικές προσπάθειες. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς εντείνεται ο συναισθηματισμός και πιθανά η μελαγχολία. Ανασφάλειες και φοβίες από ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνιση τους και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Μέσω της τέχνης και του διαλογισμού θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις συναισθηματικά.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και μπορεί να επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα ή να υπάρχουν κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά χρειάζεται να προσφέρεις το χρόνο σου και την ενέργειά σου. Φρόντισε να μη συγκρουστείς με πρόσωπα στο περιβάλλον που θα βρεθείς γιατί το άγχος σου είναι έντονο και εμφανές. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικές παρέες καθώς ξέρεις ότι θα περάσεις μοναδικά μαζί τους και μπορείς να συζητήσεις οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί σε κοινωνικό επίπεδο. Οι ομαδικές προσπάθειες σου ταιριάζουν γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε κάποιο σύνολο.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις μαζί τους. Φρόντισε να μην είσαι φανατικός τις απόψεις σου γιατί αυτό είναι που θα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν να υπάρχουν κενά σε αγχώνουν. Κοινωνικές συναντήσεις μπορεί να υπάρχουν στο πρόγραμμά σου φρόντισε να τις απολαύσεις και να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να προσβληθείς κάτι που ιδιαίτερα σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία και η ζήλια πιθανόν να επηρεάσει τη σχέση σου, πρόσεξε γιατί μπορεί να δυναμιτίσεις το κλίμα με το ταίρι σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να διασκεδάσεις μαζί τους. Το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να είναι πολλά τα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα αφού εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και το χιούμορ σου.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και ενδιαφέρεσαι έντονα να τακτοποιήσεις ή να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σημαντικό είναι να εκφράσεις και εσύ τις ανάγκες σου τόσο στο ταίρι όσο και στους συνεργάτες σου καθώς μπορεί να καταπιέζεσαι και να μην σε ικανοποιεί η κατάσταση που βρίσκεσαι. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας την ένταση και δημιουργώντας ιδιαίτερα δύσκολες προϋποθέσεις καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθεί της έντονα με το ταίρι σου λόγο ανασφαλειών και φόβων που εκδηλώσεις. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά και αυτό μπορεί να σε αγχώνει. Προσπάθησε να μην εκτονώνεις την ένταση και το στρες γκρινιάζοντας στο εργασιακό περιβάλλον γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να μην σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε θέματα δουλειάς και να κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στις λύσεις των άλλων γιατί το πιθανότερο είναι να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και μπορείς να γίνεις η χαρά της παρέας καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές. Η διασκέδαση με την παρέα σου είναι πρωταρχικός στόχος και το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί στο πρόγραμμά σου. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις εγωκεντρικός και υπερβολικός προκαλώντας δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δημιουργώντας ένταση πιθανά για υποχρεώσεις της καθημερινότητας και υποθέσεις ρουτίνας που μπορεί θα θέλεις να τακτοποιήσεις. Αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να προκαλέσεις ένταση.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Επικεντρώνεσαι στο να ασχοληθείς με το σπίτι σου καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έχει σαν καλεσμένους δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ώθηση να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα ή το ταίρι σου. το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου κάτι που θα φέρει πολλές νέες κατακτήσεις που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.