ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και δεν σου είναι εύκολο να ξεφύγεις από το συναισθηματισμό και την εσωστρέφεια που σου δημιουργεί. Εκκρεμούσες καταστάσεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που χρειάζεται να δώσεις λύσεις. Φρόντισε να κινηθείς με ρεαλιστικούς όρους και να μην χάσεις τη συγκέντρωση σου γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη και παραλείψεις που θα σε εκθέσουν. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε πρόσωπα της καθημερινότητας ή που εμπλέκονται τα θέματα που σε απασχολούν χάνοντας το μέτρο και την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθείς.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του φιλικού του περιβάλλοντος και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Γεγονός είναι ότι επιδιώκεις να βρεθείς ανάμεσα στις παρέες σου αφού έχεις πρωτοποριακές σκέψεις και όνειρα που μπορεί να ενδιαφέρουν και να γίνουν κοινοί στόχοι. Φρόντισε μόνο να αποφύγεις την αλαζονεία για να μην προκληθούν εντάσεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την επαναστατική σου διάθεση και δεν αποκλείεται να προβεί σε υπερβολικές κινήσεις ή δράσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην εξέλιξη των σχεδίων σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και προσπαθείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε επαγγελματικό επίπεδο και λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Το άγχος είναι κακός σύμβουλος και πιθανό να σε οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου ή πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί υπερβολικές προσδοκίες για επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις, πρόσεξε όμως γιατί μπορεί να βάζεις στόχους που δεν είναι εύκολο να καταφέρεις και μετά πιθανά να απογοητευτείς. Προσοχή και σε συνεργασίες που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες φροντίζοντας να κρατήσει την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Η χαρά και η αισιοδοξία κυριαρχούν και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να διασκεδάσεις. Σπουδές, νομικά θέματα και ταξίδια στο εξωτερικό κυριαρχούν καθώς υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για να τα προωθήσεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε υπεραισιοδοξία και λανθασμένη εκτίμηση καταστάσεων που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη σε ότι αφορά ζητήματα εκπαίδευσης και επαφές στο εξωτερικό. Φρόντισε να μη χάσεις το μετρό στο ποτό και στο φαγητό.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε τράπεζες ασφαλιστικούς φορείς ή δημόσιο που μπορεί να σε απασχολούν. Σημαντικό είναι να φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στην προσωπική σου ζωή γιατί οι ανασφάλειες και τα απωθημένα μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει την τον εκνευρισμό και μπορεί να προκληθούν έντονες συγκρούσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή για αυτό δείξε προσοχή. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και σε οικονομικές υποθέσεις γιατί μπορεί να περιμένεις πολλά άλλα στο τέλος πιθανότατα να απογοητευτείς.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάγκη να επικρατήσει ισορροπία μπορεί να σε οδηγήσει στο να ανεχθεί στις καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν, γι’ αυτό φρόντισε να εκφράζεις αυτά που νιώθεις. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη εντείνει το συναισθηματισμό και πιθανό είναι να αντιδράσεις υπερβολικά σε ότι αφορά θέματα της σχέσης ή των συνεργασιών σου. Αυτό δεν σου επιτρέπει να δεις τα πράγματα με ρεαλιστικούς όρους. Νέες συνεργασίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να υπόσχονται πολλά καλό είναι βέβαια να κρατήσεις μικρό καλάθι.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα σε ότι αφορά την καθημερινότητα που μπορεί να σε απασχολούν. Οι αγγαρείες στη δουλειά μπορεί να αυξάνονται, μαζί τους αυξάνεται και το άγχος, κάτι που θα πρέπει να διαχειριστείς για να μην ξεσπάσει στο συναδελφικό περιβάλλον και προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη πιθανά να σε οδηγήσει στο να αντιδράσεις υπερβολικά και να επικρίνεις χωρίς μετρό τους γύρω σου στον εργασιακό χώρο για κινήσεις που έχουν κάνει, αυτό όμως θα εντείνει την δυσαρέσκεια και θα βαρύνει την ατμόσφαιρα. Φρόντισε επίσης να μην αναλαμβάνεις περισσότερα πράγματα από ότι αντέχεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στην παρέα σου. Φρόντισε μόνο να μην εγκλωβίζεσαι σε στον εγωισμό γιατί η ανάγκη με τραβήξεις το ενδιαφέρον των γύρω σου μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροεπείς συμπεριφορές. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε πομπώδεις εκφράσεις και υπερβολές τη συμπεριφορά σου που θα δημιουργήσουν δυσαρέσκεια το σωστότερη όσο και στο περιβάλλον σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα γιατί στην ανάγκη σου να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου μπορεί να υπερβάλλεις σε έξοδα.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι σημαντικό να κυριαρχήσει στην κυκλοθυμία σου καθώς είναι αυτή που μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις με το οικείο περιβάλλον και να χαλάσει την όμορφη ατμόσφαιρα που μπορεί να επικροτεί. Το τετράγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε υπερβολές και δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει την ευαισθησία και τη νευρικότητα, κάτι που θα επηρεάσει την εξέλιξη των οικογενειακών θεμάτων με την νευρικότητα να παίζει κυρίαρχο ρόλο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε εμπορικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο. Η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το κοντινό σου περιβάλλον είναι κυρίαρχη και πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα δικά σου όπου θα περάσεις χαλαρά συζητώντας διάφορα θέματα που σας απασχολούν. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολικές κινήσεις ή αμετροέπεια στον λόγο που θα επηρεάσουν αρνητικά εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Μπορείς να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα, εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές. Προσοχή σε σπατάλες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη είναι πιθανόν να εντείνει την αδιαλλαξία σε οικονομικές υποθέσεις που χειρίζεσαι και να προκληθούν εντάσεις ή προβλήματα λόγω του υπερβολικού πείσματος που δείχνεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο δυναμισμός σου είναι εμφανής και μπορεί να χαρακτηρίσει την εξέλιξη νέων συνεργασιών καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικά ζητήματα που θεωρείς ότι έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε οδηγήσει σε αμετροέπεια καθώς δεν αποκλείεται να υπερβάλλεις σε στόχους ή σε κινήσεις που θα πραγματοποιήσεις. Πρόσεξε γιατί αυτό μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει και τελικά μπορεί να απογοητευτείς από τις δυσάρεστες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο.