ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις τον δυναμισμό και την ενεργητικότητα να ξεχειλίζουν καθώς δεν σταματάς να παίρνεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσπάθησε μόνο να μην επικεντρώνεσαι στις δικές σου ανάγκες γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονο εγωισμό και υποκειμενισμό προκαλώντας εντάσεις στη σχέση σου. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου δημιουργεί απαισιοδοξία και κατήφεια λόγω πιθανών υποχρεώσεων σε επαγγελματικό επίπεδο που σε πιέζω. Πρόσεξε γιατί μπορεί να γίνει αρκετά πιεστικός στους γύρω σου λόγω των δικών σου ανασφαλειών και να υπάρχουν προβλήματα σε συνεργασίες και προσωπική ζωή.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και εντείνεται η ανάγκη της μοναχικότητας και η εσωστρέφεια καθώς αναπολείς καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν πληγώσει και αυτό να σε ρίχνει σε ψυχολογικό επίπεδο. Επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα και υποχρεώσεις για να μπορέσεις να ισορροπήσεις φρόντισε μόνο να μην χάνεις τη συγκέντρωσή σου γιατί θα υποπέσεις σε λάθη. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει τη ματαιοδοξία και μπορεί να νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τραύματα του παρελθόντος, κάτι που επιδρά ιδιαίτερα αρνητικά στη διάθεσή σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις ότι είναι η στιγμή να επικεντρωθείς στις φιλικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα που μπορείς να εκφράσεις με άνεση τις απόψεις σου και πιθανές πρωτοποριακές προτάσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα αλαζονικός όταν διαφωνείς με κάποιον. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την απαισιοδοξία και τη σκληρότητα και μπορεί να έρθει σε έντονη αντιπαράθεση με φιλικά σου πρόσωπα πιθανά θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι. Φρόντισε να περιορίσεις καχυποψία και περιέργεια που μπορούν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες καθώς φαίνεται να αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτι που σε γεμίζει άγχος και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από σένα. Φρόντισε να μην έρθεις σε συγκρούσεις με πρόσωπα σημαντικά του επαγγελματικού περιβάλλοντος δημιουργώντας εμπόδια στην οποία σου εξέλιξη. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει κόντρες λόγω της πίεσης που νιώθεις με συνεργάτες ή με το ταίρι σου για αυτό προσπάθησε να διαχειριστείς την ένταση και την πίεση για να μην ξεσπάσεις σε άλλους.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό μπορεί να προκύψουν που σου δημιουργούν έντονη αισιοδοξία και ανοίγουν νέους πνευματικούς ορίζοντες. Προσοχή στις καθημερινές υποχρεώσεις γιατί μπορεί να γίνεις αμελής και να υποπέσεις σε λάθη. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω περιορίζει τη χαρά και τη θετική σου σκέψη καθώς πιθανές υποχρεώσεις της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπουν να περάσεις καλά με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και αυτό σου δημιουργεί κατήφεια.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας πιθανά ανασφάλειες και φόβους καθώς από το πρωί γίνεται έντονος εκνευρισμός που μπορεί να αυξηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και να σου χαλάσει τη διάθεση. Επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω πιθανά να σου δημιουργήσει απαισιοδοξία και κατήφεια για πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις επιχειρηματικό επίπεδο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να ικανοποιήσεις του συνεργάτες. Είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί αρμονία και ηρεμία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και σε κυριεύει. Προσοχή μόνο γιατί έχεις την τάση να καταπιέζεσαι για να ευχαριστήσεις τους άλλους. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ψυχρότητα και αντιπαραθέσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις μέσα από τον οικογενειακό χώρο που θα σε επηρεάσουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ασχολείσαι με ζητήματα της καθημερινότητας και της εργασίας που φαίνεται να περιορίζουν το πρόγραμμά σου και να απαιτούν μεγάλη προσπάθεια και προσφορά από εσένα. Αυτό σε γεμίζει άγχος και μπορεί να εκτονωθεί στους γύρω σου με γκρίνια και διάθεση να τους επικρίνεις προκαλώντας δυσαρέσκεια. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να προκαλέσει απαισιοδοξία και ψυχρότητα με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να νιώθεις μεγάλη απογοήτευση για ό,τι διαδραματίζεται στο εργασιακό περιβάλλον και σε επηρεάζει άμεσα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Επιδιώκεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου ή την παρέα σου καθώς θέλεις να απολαύσεις κάθε στιγμή διασκεδάζοντας. Το φλερτ και η δημιουργικότητα κυριαρχούν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την σκληρότητα και την απαισιοδοξία κάτι που μπορεί να εκδηλωθεί άμεσα στο ταίρι ή σε πιθανή νέα γνωριμία και να επηρεάσει τη σχέση σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ασχολείσαι κυρίως με οικογενειακά ζητήματα που πιθανά έχουν προκύψει και σε απασχολούν. Η κυκλοθυμία είναι έντονη λόγω των αναμνήσεων που έρχονται στο νου και πιθανό είναι να επιδιώξεις να απομακρυνθείς και να μείνεις στον προσωπικό σου χώρο απολαμβάνοντας τη ζεστασιά και την τρυφερότητα των δικών σου ανθρώπων. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στο ζώδιό σου ενισχύει την κατήφεια, την απαισιοδοξία και την απολυτότητα, κάτι που θα γίνει άμεσα εμφανές σε οικογενειακό επίπεδο καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός με πρόσωπα της οικογένειας.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ασχολείσαι κυρίως σε με εμπορικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες που θέλεις να επιτύχεις. Η ανάγκη να επικοινωνήσεις είναι διάχυτη γι’ αυτό και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος καθώς απολαμβάνεις το χρόνο και τη συζήτηση μαζί τους. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει καταστάσεις του παρελθόντος στο προσκήνιο που θα δημιουργήσουν κατήφεια και θα σε οδηγήσουν στο να ψυχρανθεί της με κοντινά σου πρόσωπα φρόντισε να δεις την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων και να αποφύγεις την αποστασιοποίηση.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και σε απασχολούν κυρίως οικονομικές υποθέσεις και λογαριασμοί που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξει σε περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού ενώ αργότερα θα ανακαλύψεις ότι ήταν περιττές. Απόλαυσε χαλαρές στιγμές με δικά σου πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και σταθερότητα. Το τετράγωνο της με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εντείνει την ανασφάλεια και δεν αποκλείεται αυτό να εκδηλωθεί τόσο στο ταίρι σου όσο και σε φιλικά πρόσωπα αφού εκδηλώνεις απαισιοδοξία και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς.