ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 9 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα με φίλους σου που μπορεί να σε απασχόλησαν αυτές τις μέρες. Στόχοι και όνειρα μπορούν να προωθηθούν κάνοντας τα βήματα που απαιτούνται. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς εντείνοντας τον συναισθηματισμό. Αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο νου και μπορεί να σου χαλάσουν την διάθεση ενισχύοντας την εσωστρέφεια. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό απογειώνει την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές πάθους απολαμβάνοντας το ταίρι σου. Η καλή σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και μπορείς να τακτοποιήσεις επαγγελματικά θέματα που πιθανά σε αγχώνουν. Μην χάσεις τη δυνατότητα που σου δίνεται να δείξεις τις ικανότητές σου, καθώς πιθανό είναι να γίνουν βήματα για την εξέλιξη που επιδιώκεις στην καριέρα σου. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς και στρέφεις την προσοχή σου σε φιλικές παρέες και προσκλήσεις που μπορεί να έχεις δεχθεί. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί ιδανικό κλίμα αφού η διάθεσή σου είναι στα ύψη και μπορείς να περάσεις όμορφα απολαμβάνοντας συζητήσεις με τους φίλους σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο ωθώντας σε στο να τακτοποιήσεις θέματα σε σχέση με σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή ζητήματα νομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Η αισιοδοξία που σε διέπει θα δώσει το τέμπο σε πιθανές θετικές εξελίξεις. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς επικεντρώνοντας την προσοχή σου σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να πρέπει να παρευρεθείς. Έξοδοι με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον δεν αποκλείονται. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα και να λύσεις παράλληλα θέματα δουλειάς που πιθανά σε αγχώνουν.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και έχεις τη δυνατότητα να προωθήσεις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Πρόσεχε μόνο την ένταση που σε χαρακτηρίζει γιατί δεν αποκλείεται οδηγήσει σε συγκρούσεις με συνεργάτες ή το ταίρι σου. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς ανεβάζοντας την ψυχολογία και ενισχύοντας την αισιοδοξία. Προτάσεις για εξόδους από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανές. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό εντείνει το κέφι και το πάθος, δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις θέματα που πιθανά απασχολούν τη σχέση και τις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να μην είσαι ανεκτικός μόνο στις ανάγκες των άλλων καταπιέζοντας τις δικές σου. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς ενισχύοντας τον εκνευρισμό που μπορεί να εκδηλωθεί ιδιαίτερα στη σχέση σου. Ανασφάλειες και φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις διαχειριστείς. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό ομορφαίνει τη διάθεση σου και σου δίνει την ώθηση για να δημιουργήσεις ιδανική ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα εργασιακής και καθημερινής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν. Προσοχή γιατί η ένταση μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους, προσπάθησε να μην γίνεσαι επικριτικός. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς ενισχύοντας την ανάγκη να έρθεις κοντά στο ταίρι σου και να το ικανοποιήσεις. Συζητήσεις για νέες συνεργασίες δεν αποκλείονται. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί την κατάλληλη διάθεση για διασκέδαση και μπορεί να οδηγήσει σε έντονα ερωτικές στιγμές στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο διατηρώντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, κάτι που παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να βρεθείς με παρέες που θα περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας κάθε στιγμή μαζί τους. Προσοχή μόνο σε εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς και εντείνεται η γκρίνια για θέματα ρουτίνας. Καλό είναι να περιορίσεις την επικριτικότητα που θα ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις θέματα που σε απασχολούν με καλή διάθεση και θετική σκέψη.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη να βρίσκεσαι μαζί με πρόσωπα της οικογένειάς σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας και εργασιών στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να σε απασχολήσουν, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου. Προσκλήσεις για παρέες και διασκέδαση δεν αποκλείονται εντείνοντας το κέφι. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστεί όπου και αν βρεθείς καθώς η προσωπικότητα και ο ερωτισμός που εκπέμπεις μαγνητίζουν.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Η διάθεση για επικοινωνία σε φέρνει κοντά με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος απολαμβάνοντας την παρέα και τη συζήτηση μαζί τους. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς εντείνοντας την ανάγκη σου για να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να διαμορφώσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο για να απολαύσεις τις στιγμές με δικά σου πρόσωπα ή με το ταίρι σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σε απασχολούν. Πρόσεχε μόνο γιατί μπορεί να ξεφύγεις σε έξοδα και αυτό να κοστίσει στην τσέπη σου, περιόρισε τις σπατάλες. Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς ανεβάζοντας το κέφι και τη διάθεση για επικοινωνία με τους γύρω σου. Σημαντικό είναι να έρθεις σε επαφή με τα κοντινά σου πρόσωπα. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό φτιάχνει το κατάλληλο κλίμα με τα δικά σου πρόσωπα για να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις μαζί τους.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς δείχνεις τον δυναμισμό που χρειάζεται σε πρωτοβουλίες που απαιτούνται. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον υποκειμενισμό γιατί θα προκαλέσει εντάσεις/ Αργά το βράδυ περνάει στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σου στο να περάσεις καλά με λίγους και καλούς σε κάποιο ήρεμο στέκι. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό σε βοηθά να ξεχωρίσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Πιθανές είναι οι συζητήσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού χώρου για οικονομικά ζητήματα.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Υδροχόο δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με θέματα που εκκρεμούν και μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Το μυαλό δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί, φρόντισε να είσαι προσεκτικός για να μην γίνουν λάθη που θα σε εκθέσουν. Αργά το βράδυ περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από την εσωστρέφεια. Σημαντικό είναι για εσένα να επικοινωνήσεις, καθώς η κοινωνικότητα απογειώνεται. Το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στον Σκορπιό δημιουργεί άκρως ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Η ανάγκη για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι κυριαρχούν.