ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Σεπτέμβρη;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς η επικοινωνία έχει κυρίαρχο ρόλο για εσένα. Σημαντικό είναι να εκμεταλλευτείς τη μέρα για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου αφού μπορεί να υπάρξουν προτάσεις για πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις που σε ενδιαφέρουν. Κοντινές αποδράσεις μπορεί να προκύψουν που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο πιθανά να σου δημιουργήσει νευρικότητα και έλλειμμα ενέργειας και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς με στενά σου πρόσωπα καθώς τίποτα δεν σε ικανοποιεί και όλα σε κουράζουν.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η ανάγκη να περάσεις όμορφα και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με την παρέα και το ταίρι σου μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττά έξοδα που να δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου, καλύτερα να είσαι προσεκτικός στη διαχείριση των οικονομικών σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει την ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με το ταίρι σου θέλοντας πεισματικά να επιβάλεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο δυναμικός από ποτέ. Έχεις κυρίαρχο ρόλο σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς και αυτό γιατί δείχνεις με δυναμισμό τις ανάγκες σου και υπερασπίζεσαι με ένταση τις απόψεις σου. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις όμως χαμηλούς τόνους γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και υποκειμενικός προκαλώντας προβλήματα. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο εντάσεις με πρόσωπα της οικογένειάς σου που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ηρεμία σου και να μην συγκρουστείς με το ταίρι σου ή οικεία πρόσωπα χαλώντας στη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εντείνει την εσωστρέφεια που μπορεί να νιώθεις καθώς αναμοχλεύονται καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μπορεί να σε φορτίζουν σε ψυχολογικό επίπεδο. Φρόντισε να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και θέματα καθημερινότητας που μπορεί να έχεις αναλάβει, προσπάθησε μόνο να είσαι συγκεντρωμένος για να μην υπάρξουν λάθη. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δεν βοηθά να επικρατήσει ηρεμία και δεν αποκλείεται η ένταση να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και απολαμβάνεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων καθώς επιδιώκεις να συζητάς μαζί τους και να εκφράζεις πρωτοποριακές απόψεις που μπορεί να έχεις. Οι ομαδικές προσπάθειες ενδιαφέρουν πολύ για αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθεί σε συλλόγους και οργανώσεις θέλοντας να συμμετέχεις και να προσπαθήσεις μαζί με άλλους για ζητήματα που σε ιντριγκάρουν. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο δημιουργεί έντονο εκνευρισμό και πιθανή βαρεμάρα που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις φιλικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσουν ζητήματα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και δεν αποκλείεται να σε απασχολούν επαγγελματικά ζητήματα που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να ενταχθούν στο πρόγραμμα σου, φρόντισε να περάσεις όμορφα και εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες σε περίπτωση που πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος είναι παρόντα. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου εντείνει τη νευρικότητα, κάτι που γίνεται εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Πρόσεξε γιατί οι εντάσεις με ανώτερους ή πρόσωπα εμπλεκόμενα στην καριέρα σου θα είναι σημαντικές και θα επηρεάσουν την προβολή και την εικόνα σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος είναι έντονη καθώς η διάθεσή σου είναι στα ύψη. Η διασκέδαση και το ερωτικό παιχνίδι παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ημέρας καθώς θέλεις να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ξεφαντώματος και φλερτ κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και ανασφάλειες και δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονη νευρικότητα με πρόσωπα σε παρέα που θα βρεθείς δημιουργώντας συγκρούσεις. Ρίξε τους τόνους, προσπάθησε να εκφράσεις με ηρεμία και όχι φανατισμό τις απόψεις σου και διαχειρίσου το θυμό που κρύβεις μέσα σου για να περάσεις όμορφα χωρίς να προκληθούν προβλήματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις έντονη νευρικότητα από το πρωί που δεν είναι εύκολο να ελέγξεις. Φοβίες και ανασφάλειες έρχονται στο φως και δεν αποκλείεται να εκτονωθούν στο ταίρι ή στο περιβάλλον σου προκαλώντας συγκρούσεις. Προσπάθησε να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται οι ανασφάλειες να οδηγήσουν σε ζήλεια και καχυποψία που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ηρεμία σε αυτές. Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να σε οδηγήσει στο να υπομείνεις και να αποδεχθείς καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Καλό είναι να το αποφύγεις γιατί αργά ή γρήγορα ότι καταπιέζεις θα έρθει με βία στην επιφάνεια. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό λόγω καταστάσεων σε επαγγελματικό επίπεδο και να εκτονωθείς στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου δημιουργώντας προβλήματα που είναι προτιμότερο να αποφύγεις κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι στο να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό και στρες. Καλά θα κάνεις να μην είσαι επικριτικός με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου γιατί αυτό θα προκαλέσει δυσαρέσκεια και ένταση μεταξύ σας. Εκτόνωσε το άγχος σε γυμναστική ή όποια άσκηση σου ταιριάζει για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τη νευρικότητα και μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση για λεπτομέρειες με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά προκαλώντας σφοδρές συγκρούσεις. Κράτησε την ψυχραιμία σου και σκέψου καλά πριν αντιδράσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου. Η καλλιτεχνική σου φύση βγαίνει στην επιφάνεια και δεν θα χάσεις θεατρική και κινηματογραφική παράσταση που σου αρέσει. Προσπάθησε να διαχειριστείς τον εγωκεντρισμό που μπορεί να εκδηλωθεί γιατί θα ενοχλήσει τους γύρω σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τις ανασφάλειες και τα απωθημένα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με το ταίρι σου λόγω έντονης καχυποψίας και ζήλιας που εκδηλώνει. Επικεντρώσου στον πόθο και το ερωτικό παιχνίδι για να αποφύγεις αρνητικές προεκτάσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα, κάτι που μόνο από την οικογένειά σου μπορείς να λάβεις. Η έντονη κυκλοθυμία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους γύρω σου καθώς τα ξεσπάσματα σου θα ενοχλήσουν, γι’ αυτό καλό είναι να τα χαλιναγωγήσεις. Το τετράγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο εντείνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις επιθυμίες σου σε οικεία πρόσωπα και στο ταίρι σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις και έντονες αντιπαραθέσεις.