ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πρόσεξε μόνο γιατί η τάση να επικεντρώνεσαι στον εαυτό σου και να γίνεσαι υποκειμενικός μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι και τους συνεργάτες σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπατάλες και περιττά έξοδα που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού και αργότερα να μετανιώσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς, κάτι που θα οδηγήσει σε λάθη. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου εντείνοντας την κοινωνικότητα και την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να κυριαρχήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις εριστικός και επιθετικός θέλοντας να υπερασπιστείς τις απόψεις και σκέψεις δημιουργώντας εντάσεις στο περιβάλλον σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα και να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι βέβαια να αφήσεις την αλαζονεία και την εριστική διάθεση στην άκρη καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα. Ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται και αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό οδηγώντας σε μελαγχολία. Κάνε στροφή στην τέχνη και στη μουσική που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Καλό είναι να αποφύγεις την ένταση και τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα την καριέρα σου καθώς είναι αυτό που θα βάλει εμπόδια στην προσωπική σου εξέλιξη. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τα φιλικά σου πρόσωπα αφού επιδιώκεις να εκφράσεις επαναστατικές απόψεις και να τις συζητήσεις μαζί τους. Η ομαδική προσπάθεια σε ελκύει, γι’ αυτό πιθανό είναι να εμπλακείς σε συλλόγους και οργανώσεις.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα τον Κριό και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ταξίδια και επαφές με πρόσωπα στο εξωτερικό έρχονται στο προσκήνιο που απογειώνουν το κέφι για την αισιοδοξία. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει την προσοχή σου σε επαγγελματικά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις, αυτό είναι που θα σου δώσει την ευκαιρία να δείξεις τις ικανότητές σου και να εξελιχθείς σε ανώτερα επίπεδα.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τρίτους ή να πάρεις αποφάσεις για επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό γιατί θα επηρεάσει τις συναλλαγές και την προσωπική σου ζωή. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου αφού σε γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον που θα οδηγήσουν σε έντονη διασκέδαση απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να δρομολογήσεις ζητήματα που αφορούν τη συνεργασία σου. Η διάθεση να ισορροπήσεις καταστάσεις είναι υπαρκτή, φρόντισε μόνο να μην καταπιέζεσαι γιατί μπορεί να βρεθείς να επωμίζεσαι πρόσωπα που δεν σου ταιριάζουν. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας πιθανό εκνευρισμό και ανησυχία καθώς φοβίες και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια. Επικεντρώσου στο να δρομολογήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά και επενδύσεις καθώς η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη και μπορεί να έχεις άκρως θετικά αποτελέσματα.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στη δουλειά ή σε καθημερινό επίπεδο. Η έντονη τελειομανία που διέπει μπορεί να οδηγήσει σε γκρίνια και επικριτικότητα δημιουργώντας προβλήματα το συναδελφικό περίγυρο. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την κοινωνικότητα και την ανάγκη να μπεις δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Πιθανές είναι οι προτάσεις για νέες συνεργασίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν, καλό είναι να μην επιδιώξεις να ικανοποιήσεις τους πάντες εκτός από τον εαυτό σου γιατί η τάση να καταπιέζεσαι είναι έντονη.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Καλό είναι να μην προβείς σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις καθώς η ανάγκη σου για προσοχή μπορεί να οδηγήσει στο να γίνεις εγωκεντρικός προκαλώντας τις αντιδράσεις του περιβάλλοντος σου. Η προσωπική σου ζωή είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και έρχονται στο προσκήνιο καθημερινές υποχρεώσεις και θέματα δουλειάς που ανεβάζουν το άγχος κατακόρυφα. Να θυμάσαι ότι η γκρίνια και η επικριτικότητα μπορούν να χαλάσουν τις συναδελφικές σχέσεις, προσπάθησε να τις αποφύγεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια ή ζητήματα για ακίνητης περιουσίας που έχουν έρθει στο προσκήνιο. Η έντονη κυκλοθυμία σου μπορεί να προκαλέσει ένταση και αντιπαραθέσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εκτοξεύοντας τη χαρά και την παιδικότητα στα ύψη. Σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και να περάσεις μοναδικές στιγμές έρωτα και διασκέδασης με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις τη δυνατότητα να οριστικοποιήσεις συμφωνίες για θέματα που αφορούν το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις και το διαδίκτυο καθώς έχεις τα επιχειρήματα και την γρήγορη αντίληψη να κινηθείς προς θετική κατεύθυνση. Προσοχή γιατί η νευρικότητα μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη των συνεργασιών σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και θέματα που την απασχολούν. Έντονη είναι η συναισθηματική φόρτιση και η κυκλοθυμία, προσοχή γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα που θα σου δημιουργήσουν εσωστρέφεια.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στον Κριό και έχεις την δυνατότητα να διεκπεραιώσεις οικονομικές εκκρεμότητες και λογαριασμούς που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Σχέδια και συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου δεν αποκλείονται καθώς μέσω αυτού νιώθεις αυτοπεποίθηση. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Ταύρο εντείνοντας την ανάγκη σου για επικοινωνία και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα επιδιώκοντας να βρεθείς μαζί τους. Κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου, απόλαυσε τις στιγμές, τις νέες γνωριμίες, τις νέες πληροφορίες που μπορείς να λάβεις.