ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός σου είναι διάχυτος. Εκφράζεις με ένταση τα συναισθήματά σου στο/η σύντροφο και τους συνεργάτες σου καθώς επιδιώκεις να γίνουν κατανοητά ώστε να σε ικανοποιήσουν. Ο υποκειμενισμός και η επιθετικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα καθώς εντείνεται η ανάγκη να επιβληθείς σε συνεργάτες και στο ταίρι σου, θέλοντας να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Ρίξε τους τόνους γιατί οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό χάνεται σε αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας γιατί το έλλειμμα συγκεντρώσεις μπορεί να σε εκθέσει. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει φοβίες και απωθημένα και πιθανό είναι να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστρέφεσαι μαζί τους και να έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και επαναστατικές απόψεις. Οργανώσεις και συλλογικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς απολαμβάνεις να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθειες. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα ελέγχου και χειρισμού μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες προστριβές και αντιπαραθέσεις με φίλους, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ελέγξεις τους φόβους σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καλείσαι να αντεπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που σε φορτίζει με άγχος και πίεση. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους λόγω αδιαλλαξίας. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει την ένταση στα ύψη και δεν αποκλείεται θέλοντας να επιβάλεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό επαγγελματικά να συγκρουστείς μετωπικά με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου, κάτι που θα δημιουργήσει έντονα προβλήματα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ, κάτι που εκδηλώνεται έντονα στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να διασκεδάσεις και δεν αποκλείεται να συναντηθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους ξεφαντώνοντας και συζητώντας για διάφορα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί επιμονή και πείσμα να επιβάλεις τις απόψεις σου, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα στην παρέα που θα βρεθείς. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις επικεντρώσει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός είναι έντονος, καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση λόγω αυτού με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή με το σύντροφό σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τους φόβους που νιώθεις και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τους δικούς σου όρους σε οικονομικές συμφωνίες, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Ζήλια και καχυποψία μπορεί να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα στα ύψη σε προσωπικό επίπεδο.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καταβάλλεις σημαντικές προσπάθειες για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάγκη για ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή είναι έντονη, όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέζεσαι και να υπομένεις καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανούς φόβους και φέρνει στην επιφάνεια ζήλια και ανταγωνιστικές διαθέσεις που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τη σχέση με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα κατώτερα ένστικτα σου, διαφορετικά είναι βέβαιο ότι οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και προσπαθείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχει επωμιστεί στη δουλειά. Η ένταση και το άγχος είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός και να γκρινιάζεις κυρίως στο συναδελφικό σου περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προκαλεί έντονο πείσμα και ανάγκη να επιβληθείς, κάτι που θα εκτονωθεί με έντονο τρόπο στον εργασιακό περίγυρο. Είναι ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η συμπεριφορά σου θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις πιο χαρούμενος από ποτέ καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Είναι σημαντικό για εσένα να διασκεδάσεις με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Πρόσεχε μόνο γιατί η ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρισμό που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα καταπιεστικός και ελεγκτικός με το/η σύντροφό σου θέλοντας να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις στη σχέση σου, προκαλώντας συγκρούσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να δώσεις λύσεις. Η κυκλοθυμία που βιώνεις μπορεί να οδηγήσει σε ένταση με οικεία πρόσωπα, καλά θα κάνεις να μην ξεσπάς στους γύρω σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις με πρόσωπα της οικογένειας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω της διάθεσης να επιβληθείς και να εξουσιάσεις το περιβάλλον σου. Προσοχή σε συμφωνίες ακίνητης περιουσίας γιατί μπορεί να προσπαθήσουν κάποιοι να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Τα επιχειρήματα και η γρήγορη αντίληψή σου θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς με αθέμιτα μέσα σε συνεργάτες ή σε κοντινά σου πρόσωπα προκαλώντας ένταση και αντιπαραθέσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου σε λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που πιθανά θέλεις να τακτοποιήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε έξοδα και σπατάλες που μπορεί να προκύψουν που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στο προσκήνιο ένταση στις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις σε πρόσωπα που πιθανά θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου, κάτι που θα έχει οικονομικό και ψυχολογικό κόστος.