ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις σχέδια και όνειρα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Σημαντικό στήριγμα πιθανά να βρεις στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από αυτό που θα σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Τραύματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου, καλό είναι να ασχοληθείς με την τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καριέρα σου, ολοκληρώνοντας με επιτυχία όποια ευθύνη και υποχρέωση έχεις αναλάβει. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σου καθώς οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το φιλικό σου περιβάλλον καθώς πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς σε παρέες όπου θα συζητήσεις και θα εκφράσει τις απόψεις και σκέψεις που μπορεί να εντυπωσιάσουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο κρατώντας στα ύψη τη θετική διάθεση και δίνοντάς σου ώθηση για να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν σε σπουδές, νομικά θέματα ή επαφές με το εξωτερικό που πιθανόν σε ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και πιθανό είναι να προκύψουν επαγγελματικά ζητήματα υποχρεώσεις και ευθύνες που θα εκτοξεύσουν το άγχος. Προσπάθησε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου που θα οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή να δρομολογήσεις επιχειρηματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Η νευρικότητα και η καχυποψία είναι έντονη προσοχή και μπορεί να επηρεάσει συναλλαγές και προσωπική ζωή. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες αλλάζοντας στο θετικό τη διάθεσή σου. Το ξεφάντωμα και το ερωτικό παιχνίδι είναι αυτά που σε απασχολούν και είναι πιθανόν να θα επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες όπου θα περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Λέων

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο και μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που πιθανά απασχολούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Καλό είναι να εκφράσεις και τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς η τάση του να καταπιέζεσαι σε οδηγεί σε καταστάσεις που δεν σε καλύπτουν. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και εντείνει την εσωστρέφεια και την καχυποψία ανεβάζοντας κατακόρυφα τον εκνευρισμό. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με το ταίρι σου αφού η ζήλεια μπορεί να κυριαρχήσει.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο και επικεντρώνεσαι στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν στη δουλειά ή στην καθημερινότητά σου. Το άγχος είναι έντονο, καλό είναι βέβαια να το χαλιναγωγήσεις για να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του συναδελφικού σου περιβάλλοντος. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες κάνοντας εντονότερη την ανάγκη για επικοινωνία. Στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πιθανό είναι να διαμορφώσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσετε όμορφες στιγμές μαζί. Νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν καθώς η γοητεία σου εκτοξεύεται.

Ζυγός

Η Σελήνη το πρωί παραμένει στον Υδροχόο κάνοντας διακριτή τη χαρά και τη διάθεση να βιώσεις την ζωή από την παιδική της πλευρά. Η προσωπική σου ζωή σε απασχολεί έντονα και είσαι εκδηλωτικός με το ταίρι σου, προσπάθησε να περιορίσεις εγωιστικές τάσεις που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και προσανατολίζεσαι σε ότι αφορά υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους στη δουλειά και να λειτουργούν πιεστικά στη ψυχολογία σου. Απέφυγε το άγχος, την γκρίνια και την επικριτική διάθεση προς τους άλλους για να μπορέσεις να μην έρθεις σε σύγκρουση, ιδιαίτερα με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο και μπορείς να δρομολογήσεις οικογενειακά ζητήματα και θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε κυκλοθυμικές τάσεις και μεταβαλλόμενη διάθεση που μπορεί να οδηγήσουν σε νευρικότητα και συγκρούσεις με τους γύρω σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες απογειώνοντας στη διάθεσή σου στα ύψη. Στρέφεις την προσοχή σου στο φλερτ και στην διασκέδαση και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα εκτοξεύσουν το πάθος και τον ερωτισμό.

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικά και επικοινωνιακά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν ή θέματα με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείονται οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου. Θέλεις να νιώσεις τρυφερότητα, ασφάλεια και ζεστασιά που μόνο η οικογένεια μπορεί να σου παρέχει.

Αιγόκερως

Η Σελήνη το πρωί παραμένει στον Υδροχόο και έχεις τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε τάσεις αδιαλλαξίας που θα επηρεάσουν τόσο τη σχέση σου όσο και τις συναλλαγές σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με τον στενό σου περίγυρο απολαμβάνοντας συζητήσεις και χαλαρές στιγμές μαζί τους. Η διασκέδαση πρωταγωνιστεί και δεν χάνεις ευκαιρία να δεχτείς προσκλήσεις για πάρτι ή κοινωνικές εκδηλώσεις που θέλεις να παρευρεθείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στο ζώδιό σου και σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα συνεργασιών που μπορεί να χρειάζεται να πάρεις πρωτοβουλίες. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός μόνο εμπόδια θα δημιουργήσουν, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να χαλιναγωγήσεις τέτοιες συμπεριφορές. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Το άγχος αυξάνεται καθώς εντείνεται η ανασφάλεια που μπορεί να εκδηλωθεί στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε το πάθος και τον αισθησιασμό και προφύλαξε τη σχέση σου από αδιαλλαξία και πείσμα που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

Ιχθύς

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Υδροχόο και καλείσαι να ισορροπήσεις συναισθηματικά καθώς θα είναι δύσκολο για σένα να ανταποκριθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις και στη δουλειά σου. Το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να σε εκθέσει γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά στο προσκήνιο αφού θέλεις να πρωταγωνιστήσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκφράζεις τις ανάγκες σου στο ταίρι και τους συνεργάτες σου, καλό είναι βέβαια να δείξεις την διάθεση να ακούσεις και εσύ τις δικές τους για να μην υπάρξουν εντάσεις λόγω εγωισμού ή επιθετικότητας.