ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Ιουλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές, κάτι που δημιουργεί ένταση και άγχος που πιθανά θα εκτονωθεί στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσοχή γιατί οι συγκρούσεις μπορεί να είναι έντονες, ιδιαίτερα με ανώτερους σου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο εντείνει ακόμα περισσότερο το άγχος και μπορεί να υπάρξει η απαισιοδοξία σε ότι αφορά τώρα την εξέλιξη των επαγγελματικών ζητημάτων που σε απασχολούν. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε ωθεί στο να επιβληθείς λόγω φόβων και ανασφαλειών που μπορεί να προκαλέσει συγκρουσιακές καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών, νομικής φύσεως και θέματα που άπτονται σε επαφές στο εξωτερικό καθώς θέλεις να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε οδηγεί το να κάνεις σταθερά βήματα που θα ευνοήσουν την όποια εξέλιξη δουλεύοντας σκληρά και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν μελλοντικά πώς θα πορευτείς. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου σε οδηγεί πιθανά στο να οριστικοποιήσεις κύκλους σχέσεων σε ότι αφορά το ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να λειτουργήσει μεταμορφωτικά για εσένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους, κληρονομικά ζητήματα και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να σου δημιουργήσει δυσκολίες στην όποια εξέλιξη τους, κάτι που θα σε απογοητεύσει και θα σου δημιουργήσει άγχος. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις τόσο σε οικονομικά ζητήματα και συμφωνίες όσο και στην ερωτική σου ζωή που καλό είναι να αποφύγεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και κάνεις στροφή προς τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου καθώς είναι κυρίαρχο για σένα να επικρατήσει ηρεμία με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει απαισιοδοξία για την εξέλιξη των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων ή να υπάρξουν εμπόδια στην όποια εξέλιξη ζητημάτων σε συνεργασίες που έχεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονά σου με τον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση και δεν αποκλείεται η διάθεση ελέγχου και χειρισμού προς το ταίρι σου να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στη σχέση.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και καλείσαι να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις ζητήματα της καθημερινότητας ή εργασιακές αγγαρείες που μπορεί να έχεις επωμιστεί. Η σύνοδος της με τον Κρόνο πιθανά να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και να νιώσεις κούραση ή έντονο άγχος για ότι έχεις αναλάβει. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αυξάνει τους φόβους και τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα σε συναδελφικό επίπεδο λόγω του βεβαρημένου προγράμματος σου που λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι κυρίαρχο για σένα το να βρεθείς με το ταίρι σου καθώς ο έρωτας και η διασκέδαση γεμίζουν τη ζωή σου και απολαμβάνεις κάθε στιγμή της. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε γειώνει και δίνει το σύνθημα για να σκεφτείς ρεαλιστικά και σοβαρά προς τα πού οδεύει η προσωπική σου ζωή. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου ενισχύει την ένταση και μπορεί να υπάρξουν ανησυχίες από πλευράς σου που να εκτονωθούν στο ταίρι σου δημιουργώντας αντιπαραθέσεις. Μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και ερωτισμό και δεν θα χάσεις.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρίσκεσαι με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου καθώς νιώθεις έντονα την ανάγκη για τρυφερότητα, θαλπωρή και ασφάλεια που μόνο οι ρίζες σου μπορούν να δώσουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο δυσκολίες με οικογενειακά πρόσωπα που σε απογοητεύουν και μπορεί να σε οδηγήσουν στην απαισιοδοξία. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου δεν βοηθά να εκτονωθεί η κατάσταση, παρά εντείνει πιθανούς φόβους και εμμονές και δεν αποκλείεται η ένταση να κυριαρχήσει στις οικογενειακές σχέσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος είναι διάχυτη. Εμπορικές συμφωνίες και δημόσιες σχέσεις πιθανό να σε απασχολήσουν. Η σύνοδος της με τον Κρόνο σε οδηγεί σε ρεαλιστική σκέψη και σχεδιασμό σε ότι αφορά συμφωνίες που θέλεις να επιτύχεις που μπορούν να αποδώσουν πολλά. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου εντείνει την ανάγκη για να επιβάλεις την άποψή σου κυρίως στο κοντινό σου περιβάλλον και αυτό μπορεί να λειτουργήσει εκρηκτικά, έχε στο νου σου ότι δεν αποκλείονται οι εντάσεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις κυρίως να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει οικονομικές εξελίξεις τέτοιες που θα χρειαστεί να περιοριστείς και αυτό θα ενισχύσει τους φόβους. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου πιθανά να σε οδηγήσει στο να αλλάξεις άρδην τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σου αλλά επίσης δεν αποκλείεται να υπάρξουν σχεδιασμοί που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στον προϋπολογισμό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες στο ταίρι ή στους συνεργάτες σου καθώς θέλεις να σε ικανοποιήσουν και να σε καλύψουν απόλυτα. Η σύνοδος της με τον Κρόνο πιθανά να σε αναγκάσει να περιοριστείς και με ρεαλιστικούς όρους να διαχειριστείς ζητήματα τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής σου ζωής. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου αυξάνει την ένταση και μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις λόγω της τάσης που δείχνεις να επιβληθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που δεν θα γίνει ανεκτό.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και ανασφάλειες λόγω τραυμάτων του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε οδηγούν στην εσωστρέφεια. Η σύνοδος της με τον Κρόνο ενισχύει τη μοναχικότητα, πιθανή απαισιοδοξία και κατήφεια και η κακή σου διάθεση μπορεί να εκδηλωθεί στην καθημερινότητα και σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι με αρνητικές προεκτάσεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου εντείνει ενοχές και απωθημένα που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να κλειστείς ακόμα περισσότερο στον εαυτό σου και στις πληγές που κουβαλάς.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς έχεις ανάγκη να συζητήσεις πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να έχεις και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Η σύνοδος της με τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσει στο να σχεδιάσεις πρακτικά και περιοριστικούς όρους τις επόμενες κινήσεις, ώστε να επιτύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες γνωριμίες του να σε οδηγήσουν στο να αλλάξεις ριζικά σε ότι αφορά τα όνειρά σου και πώς θα τα πετύχεις.