ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 25 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, οι αντιδράσεις σας ίσως να βγουν εκτός ελέγχου. Δεν θα ανεχτείτε κανένα είδος καταπίεσης, στόχος σας θα είναι να κερδίσετε την απόλυτη ελευθερία σας, γι’ αυτό ίσως να μη λείψουν οι συζητήσεις με αιχμηρές κουβέντες. Προσέξτε να μην παραβιάσετε τα όρια, αποδείξτε τη δυναμικότητά σας χωρίς υπερβολές, αποφύγετε τις εγωιστικές αντιδράσεις. Στις ερωτικές σας επαφές, θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, προσοχή στον τρόπο έκφρασής σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, κάπως εκρηκτικές θα είναι οι αντιδράσεις σας και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τεντώσετε το σκοινί μέχρι εκεί που δεν παίρνει άλλο. Προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε εκνευρισμούς και θυμούς, κρατήστε ψύχραιμη στάση σε πρόσωπα που προσπαθούν να σας ελέγξουν ή να σας κατευθύνουν. Σε περίπτωση που νιώσετε ένα είδος συναισθηματικής πίεσης, προσοχή να μη χρησιμοποιήσετε αιχμηρές κουβέντες, θα υπάρξει κίνδυνος να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο, κάποιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει αλλά μάλλον θα σας αφήσει αδιάφορους.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο θα σας φέρει εσωτερικές συγκρούσεις, δεν αποκλείεται να νιώσετε δυσαρεστημένοι απ’ το παρελθόν, ανικανοποίητοι με το παρόν.  Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα μιλήσετε με τρόπο νευρικό και αρκετά εγωιστικό, δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να οριοθετήσει τις προσωπικές σας ελευθερίες. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, καλοδεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, περιορίστε την αυστηρή κριτική.

Καρκίνος

ίλοι μου Καρκίνοι, με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο, θα θελήσετε να επανεξετάσατε παρελθοντικές καταστάσεις και σχέσεις. Συναισθηματική εσωτερική σύγκρουση θα υπάρξει μέσα σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε και να διαγράψετε από τη ζωή σας τα λάθος πρόσωπα. Η εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου από το παρελθόν ίσως να διχάσει τη σκέψη σας και δεν αποκλείεται να φέρει μπέρδεμα στην καρδιά σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε να ξεκινήσετε ερωτική σχέση, αν πρώτα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι ακριβώς αισθάνεστε και τι αναζητάτε.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, σήμερα θα φανείτε ανικανοποίητοι, αυστηρή θα είναι η κριτική που θα ασκείτε στους άλλους, αρκετά εγωιστική θα είναι η στάση σας. Θα φανείτε επιρρεπείς σε απογοητεύσεις και αυτό θα οφείλετε στο ότι δεν θα αφήσετε κανένα περιθώριο διαλλακτικότητας. Προσπαθήστε να αποφύγετε ερωτικές συγκρούσεις, μην αφήσετε την ανυπομονησία σας να κατευθύνει τις πράξεις σας. Απρόοπτη εξομολόγηση θα λάβετε, ωστόσο θα υπάρξει το ενδεχόμενο να μη συγκινηθεί τελικά η καρδιά σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα φέρει δύσκολες καταστάσεις στην επικοινωνία σας, θα έχετε την τάση να κολλάτε σε ανούσιες λεπτομέρειες, αδυναμία θα υπάρξει να εντοπίσετε την ουσία ενός γεγονότος ή μιας υπόθεσης. Προσοχή γιατί αν φανείτε εγωιστές ή υπερόπτες, θα υπάρξει κίνδυνος να μείνετε συναισθηματικά στο περιθώριο. Οριοθετήστε τις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να μη βάλετε σε κίνδυνο φιλίες, συνεργασίες ή ερωτικούς δεσμούς. Θα σας πλησιάσει ερωτικά ένα καινούργιο πρόσωπο, αποκλειστικά στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξή σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο, παρελθοντικές μνήμες και θετικές ή αρνητικές αναμνήσεις, θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να ψαχτείτε συναισθηματικά. Έρχονται εσωτερικές αναταράξεις  και σε περίπτωση που νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τότε να το κάνετε χωρίς φοβίες και ανασφάλειες. Αν ξεδιπλώσετε τα αισθήματά σας, θα καταφέρετε να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα δώσετε λύσεις σε αιχμηρά θέματα και για τους χωρισμένους δεν αποκλείεται να υπάρξει επανασύνδεση.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο ίσως να σας δημιουργήσει μια εσωτερική ένταση, ενδεχομένως να νιώσετε πως δεν ξέρετε τι θέλετε, ωστόσο ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα καταλαγιάσει τους εντόνους προβληματισμούς σας και θα ωθήσει τη διάθεσή σας στο να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα. Με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, βάζετε στην άκρη αναστολές, απαλλάσσεστε από κάθε είδος πίεσης και στόχος σας θα είναι να περάσετε όσο πιο ευχάριστα και ελεύθερα μπορείτε.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για αντίσταση, ακόμα και για απόρριψη. Θα πατήσετε πόδι με στόχο να απομακρύνετε ό, τι σας προκαλεί απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ό, τι σας δημιουργεί ψυχικό βάρος. Αντιδράστε άφοβα και βγάλτε τη δύναμή σας στη φόρα, γιατί σας δηλώνω πως έχετε τα προσόντα να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Θα νιώσετε την ανάγκη να μην αφήσετε άλλο το χρόνο να στραφεί εναντίον σας, γι’ αυτό περάστε σε αποφασιστικές κινήσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο θα φέρει στη μνήμη σας ανεκπλήρωτα όνειρα και λάθη που κατέληξαν σε αστοχίες. Συνειδητοποιώντας σε ποια σημεία πράξατε λάθος, θα καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις που θα σας οδηγήσουν σε μια πιο σωστή προσέγγιση, με αποτέλεσμα να φέρετε αλλαγές που θα καταλήξουν σε επιτυχία. Ψυχολογική ισορροπία θα σας φέρει ο επαναπροσδιορισμός στον οποίο θα περάσετε, από την επομένη μέρα, θα είστε έτοιμοι να δεχτείτε στη ζωή σας νέες καταστάσεις και καινούργια πρόσωπα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο και ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να φέρετε κάποιες αλλαγές στις καθημερινές σας κινήσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν τάσεις συναισθηματικής εξέγερσης. Σήμερα θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, θα θελήσετε να ξεφύγετε από ασφυκτικές καταστάσεις και δεν αποκλείεται να προκύψουν συγκρούσεις και εκνευρισμοί. Απρόοπτη συνάντηση με γνώριμο σας άτομο, θα πάρει πολύ γρήγορα ερωτικές διαστάσεις. Καταφθάνει άνοιγμα νέας ερωτικής αρχής με παλιό πρόσωπο.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, σήμερα με την ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό, θα εστιάσετε σε θέματα προσωπικής ελευθερίας. Αυτή τη φορά, θα έχετε τη δύναμη να διώξετε ό, τι σας πνιγεί ή σας καταπιέζει και να ελκύσετε ό, τι σας δίνει χαρά και ό, τι ξεκουράζει την ψυχολογία σας. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους, σε αγαπημένα σας οικογενειακά ή ερωτικά πρόσωπα και με ισχυρό πείσμα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, έντονες σκέψεις και συναισθηματικά αδιέξοδα. Καταφθάνει πρόσωπο με σοβαρές ερωτικές βλέψεις για εσάς.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο

Τα ερωτικά μυστικά του φλογερού και δημιουργικού Λέοντα.