ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Μαΐου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και πως θα κρατήσεις ισορροπίες ή δώσεις λύσεις σε ζητήματα με το σύντροφο και τους συνεργάτες σου που είναι πολύτιμοι για σένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη σε γεμίζει αισιοδοξία και θετική ενέργεια, γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία και δεν εκμεταλλευτείς το καλό κλίμα για να πετύχεις πιθανές συνεργασίες που θέλεις. Προσοχή μόνο γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει έντονες ανασφάλειες και ανάγκη να εξουσιάζεις το ταίρι ή τους συνεργάτες σου και αυτό μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και δημιουργεί αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητα που μπορεί να ανατρέψουν το πρόγραμμά σου, κάτι που εντείνει το άγχος, τη γκρίνια και τη διάθεση να επικρίνεις τους γύρω σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα σε εργασιακό επίπεδο που μπορεί να είναι άκρως θετικές για εσένα. Προσοχή μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονες αντιπαραθέσεις σε συναδελφικό επίπεδο λόγω πιθανών ανασφαλειών ή παιχνίδια παρασκηνιακά που μπορεί να υπάρχουν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και η ανάγκη του να περάσεις καλά, να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με πολυτέλεια, να επικεντρωθείς στο ταίρι σου και να περάσεις μοναδικά ερωτικές στιγμές είναι πασιφανής. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί άκρως ευνοϊκά για την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συζητήσεις για τη θετική πορεία της σχέσης σου. Πρόσεχε μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε ωθήσει στο να θέλεις να επιβληθείς στο/η σύντροφό σου κάποιες στιγμές και αυτό να προκαλέσει εντάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και εσύ επιδιώκεις με κάθε τρόπο να βρεθείς με την οικογένειά σου, καθώς είναι ανάγκη να έρθεις σε επαφή μαζί τους και να νιώσεις τη ζεστασιά της. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με θέματα ακίνητης περιουσίας που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη `σου δίνει τη δυνατότητα να λύσει ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν την οικογένειά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή μόνο στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει έντονες ανασφάλειες και διάθεση χειρισμού που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι στην επικοινωνία και στο πώς θα βρεθείς με κόσμο, να ανταλλάξεις απόψεις και να γνωρίσεις νέους ανθρώπους που μπορούν να σου δώσουν νέες γνώσεις. Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς επιδιώκεις να δεις πρόσωπα σημαντικά για σένα. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις όμορφα όπου κι αν βρεθείς και να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις στιγμές της ημέρας. Προσοχή μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να αυξήσει τη νευρικότητα και να υπάρξουν εντάσεις λόγω εμμονών που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, καθώς πιθανά να επιδιώξεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθά να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις οικονομικές υποθέσεις και, γιατί όχι, να υπάρξει στήριξη και από πρόσωπο της οικογένειάς σου. Προσοχή σε ότι αφορά τον έρωτα γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανασφάλεια, την απολυτότητα και την κτητικότητα και μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στην προσωπική σου ζωή.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και διεκδικείς να γίνουν αντιληπτές οι συναισθηματικές σου ανάγκες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό είναι εμφανέστατο. Πιθανό είναι να κάνεις κινήσεις για νέες συνεργασίες, καθώς η γρήγορη αντίληψη και ο δυναμισμός σου σε ωθούν σε καινούργια πράγματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά σε ότι αφορά συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο ή την επικοινωνία, καθώς οι εξελίξεις μπορεί να είναι άκρως θετικές. Προσοχή μόνο για το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες έντονης συγκρούσεις και επιβολής σε σχέση με την οικογένεια, το ταίρι ή τους συνεργάτες σου.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν, μόνο που δεν σου είναι εύκολο λόγω του έντονου συναισθηματισμού και της δυσκολίας στο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά πράγματα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις ζητήματα και να σου δώσει την ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση για να πατήσεις γερά στα πόδια σου. Πρόσεχε μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση και να εντείνει δραματικά πιθανές ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στη μοναχικότητα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον, καθώς η ανάγκη σου να εκφράσεις τις πρωτοποριακές ιδέες και απόψεις σου είναι έντονη και θέλεις να τις συζητήσεις με πρόσωπα που θεωρείς ότι θα τις αντιληφθούν. Το εξάγωνο της με τον Δία στο ζώδιό σου δημιουργεί ιδανικό κλίμα και άκρως θετικές συνθήκες για την προώθηση των στόχων σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον νέες συνεργασίες. Προσοχή μόνο σε οικονομικό επίπεδο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και επικεντρώνεσαι κυρίως στην καριέρα σου και σε ζητήματα, υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να προκύπτουν σε αυτήν και πιθανά σε αγχώνουν. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη λειτουργεί ευεργετικά στη διάθεσή σου και παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσεις είναι βέβαιο ότι στο τέλος θα τα καταφέρεις. Προσοχή ιδιαίτερα σε συγκρούσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, λόγω του τετραγώνου της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου που απογειώνει την ένταση και τη διάθεση επιβολής.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά σπουδές, σεμινάρια και γνώσεις που σου ανοίγουν τους πνευματικούς ορίζοντες. Πιθανό είναι να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου περνώντας όμορφες στιγμές. Το εξάγωνο της με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις τους στόχους σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στόχους που σχετίζονται με πνευματικά ζητήματα και σπουδές που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει το φανατισμό και τη διάθεση να επιβάλλεις την άποψή σου που θα προκαλέσει συγκρούσεις σε παρέες που θα βρεθείς.

Ιχθύς

Η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό και ο εκνευρισμός είναι έντονος από το πρωί χωρίς να μπορείς να εξηγήσεις τους λόγους. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να σε απασχολήσουν. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία στον Τοξότη μπορεί να δώσει άκρως θετικές συζητήσεις οικονομικού επιπέδου με πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος. Πρόσεξε μόνο γιατί το τετράγωνο της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει απωθημένα και ενοχές και να εκδηλώσεις έντονη ζήλια και κτητικότητα στο ταίρι σου προκαλώντας προβλήματα στην προσωπική σου ζωή.