ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 24 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη περνά στο Σκορπιό, διαίσθηση, ένστικτο και διορατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα είναι καλή χρονική στιγμή για να περιορίσετε κακές συνήθειες, να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις και να απαλλαγείτε από ανασφάλειες που έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν. Η ερωτική σας λίμπιντο θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονο ερωτισμό και βαθύ συναισθηματισμό. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις, φέρνοντας οριστικά ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές σας υποθέσεις

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, ίσως αρχικά να παγιδευτείτε σε κακές αναμνήσεις, ωστόσο θα είναι η σωστή χρονική στιγμή για να κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε μια και καλή από ό, τι σας πλήγωσε. Θα σας δοθεί ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από ανασφάλειες και καχυποψίες, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα δώσουν τέλος σε καταστάσεις που ρίχνουν την ψυχολογία σας. Δυνατή ερωτική αυτοπεποίθηση θα είναι το σημερινό χαρακτηριστικό σας, θα σας παροτρύνω να το αξιοποιήσετε αναλόγως.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, θα φανείτε συναισθηματικοί, αναλυτικές θα είναι οι κουβέντες που θα ανοίξετε, ωστόσο προσοχή στις τάσεις ισχυρογνωμοσύνης και στο ανεξέλεγκτο πείσμα. Στον ερωτικό σας τομέα, για να μην παγιδευτείτε σε λεκτικές διαμάχες, προσπαθήστε να διατηρήσετε διαλλακτική στάση και μείνετε μακριά από σκηνές ζηλοτυπίας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας αύρα, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, στοιχεία  που θα σας βοηθήσουν να βιώσετε μια μεγάλη επιτυχία στον ερωτικό σας τομέα.

Καρκίνος

Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό, φίλοι μου Καρκίνοι, θα σας δημιουργήσει ισχυρές διορατικές ικανότητες, ενισχύοντας κατά πολύ τη διαίσθησή σας. Μείνετε πιστοί στο ένστικτό σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και ερωτικά. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την κάρδια του, θα σας αποκαλύψει μυστικά και θα κερδίσετε την απόλυτη εμπιστοσύνη του. Καταφθάνουν πληροφορίες που αν τις διαχειριστείτε με εχεμύθεια, τότε η εξέλιξη των γεγονότων, άμεσα ή έμμεσα, θα στραφεί υπέρ σας.

Λέων

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, φίλοι μου Λέοντες, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Ναι, μεν, ξέρετε να κρατάτε καλά τα μυστικά σας και είστε ικανοί να προστατέψετε τα μυστικά που σας εκμυστηρεύονται τρίτοι,  ωστόσο, καλό θα είναι να μην κλείνεστε στον εαυτό σας,  ανοίξτε δίοδο επικοινωνίας για τα προσωπικά σας θέματα, θα σας βγει σε καλό. Δυνατό θα είναι το ένστικτό σας, θα σας διακατέχει έντονη οξυδέρκεια, γεγονός που θα οδηγήσει τη δράση σας σε σωστές αποφάσεις και πράξεις.

Παρθένος

Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό, φίλοι μου Παρθένοι, θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό και σωστό, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε με βάση το προαίσθημά σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, η θερμή και διαλλακτική στάση που θα έχετε σχετικά με ένα ερωτικό σας ζήτημα, θα φέρει λύση άμεση, θα καταλήξετε σε θετικό και οριστικό αποτέλεσμα.  Σε περίπτωση που  βρίσκεστε σε στάδιο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, θα έχετε τη σωστή κρίση και θα κατευθύνετε την κατάσταση υπέρ σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με την είσοδο της Σελήνης στον Σκορπιό, θα διακατέχεστε από βαθύ και έντονο συναίσθημα  και παράλληλα θα υπάρξει η τάση να παρασυρθείτε από αναμνήσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε καμία διάθεση να απομονωθείτε, ειλικρινείς και εσώψυχες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές μνήμες. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων που θα λάβετε, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε άμεσα στο θερμό ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, το προαίσθημα που θα νιώσετε για συγκεκριμένο ζήτημα θα σας βγει αληθινό, δυνατό και αλάνθαστο θα είναι το ένστικτό σας. Περάστε σε διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αγοροπωλησίες, σε περίπτωση που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις, στηριχτείτε στο ένστικτό σας και δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι. Ξαφνική ερωτική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που ως κατάληξη θα έχει ένα αποκαλυπτικό γεγονός. Η μέρα σας θα είναι αρκετά συναισθηματική, με ανοιχτό το ενδεχόμενο καινούργιας ερωτικής γνωριμίας.

Τοξότης

Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, φίλοι μου  Τοξότες, και ο συναισθηματικός σας κόσμος ενδέχεται να περάσει από έντονα σκαμπανεβάσματα. Πάθος, ένταση και ανάγκη για οριστικά ξεκαθαρίσματα θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας διέπουν, τα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις και κλείσιμο ανοιχτών υποθέσεων. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούν να προκαλέσουν σκηνές ζήλειας από το ταίρι σας, οριοθετήστε την αινιγματική σας συμπεριφορά, για να μην υπάρξουν ανούσιες παρεξηγήσεις. Κάποιο πρόσωπο θα σας ομολογήσει ένα μεγάλο του μυστικό, δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονη έκπληξη.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ο ερχομός της Σελήνης στον Σκορπιό  ίσως να σας δημιουργήσει τη διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας παρέα με τα μυστικά σας, ωστόσο θα υπάρξουν γύρω σας πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να  σας πλησιάσουν, θέλοντας να ανακαλύψουν τον ψυχικό σας κόσμο. Θα σας παροτρύνω να ανοίξετε την καρδιά σας, γιατί θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακούσετε μια άλλη εκδοχή πραγμάτων και ταυτόχρονα θα βρείτε συμπαράσταση και συναισθηματική διέξοδο. Ευχάριστη φιλική πρόταση δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε γεγονός νέας ερωτικής γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον ερχομό της Σελήνης στον Σκορπιό, δεν αποκλείεται να πέσει επάνω σας καχυποψία και έντονη ζήλεια, γι’ αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Με οργάνωση και στρατηγική, θα χειριστείτε ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό σας ζήτημα, η μελετημένη σας τακτική θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Εκδηλωτικοί και πολύ συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στον ερωτικό σας τομέα και θα είναι πολύ καλή χρονική στιγμή για να περάσετε σε εξομολογήσεις. Θα ανταποκριθεί άμεσα πρόσωπο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό και θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να απελευθερωθείτε από αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα είστε σε θέση να διώξετε μακριά πρόσωπα που πνιγούν την ψυχολογία σας. Αγαπημένο σας ταίρι θα σας εμπλέξει σε μια πολύ τολμηρή και εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Καινούργιο ερωτικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει η σημερινή μέρα που θα έχει ευνοϊκή και άμεση κατάληξη.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Πρώτο στάδιο του έρωτα: ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα