ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό, θα υπάρξουν από την πλευρά σας συναισθηματικά και φραστικά ξεσπάσματα. Η εμφάνιση του Ερμή στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να υπερισχύσετε στις συζητήσεις σας, και κυρίως στις οικονομικές σας διαπραγματεύσεις. Με τον Ήλιο σε σύνοδο με τον Ερμή, θα υπάρξει αύξηση στα κέρδη σας, όσοι από εσάς ασχολείστε με επιχειρήσεις να περιμένετε άμεση βελτίωση. Η ερωτική σας γοητεία θα βρίσκεται στα ύψη, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, τα λόγια σας θα έχουν την ικανότητα να πείσουν και να εντυπωσιάσουν.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Λέοντα, διαύγεια θα υπάρχει στη σκέψη σας, ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με έντονο ενθουσιασμό. Στα ερωτικά σας, το κλίμα που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι τόσο θερμό, που θα αφεθείτε τελικά στις αισθήσεις σας χωρίς αντιστάσεις. Θα περάσετε σε πολύ ερωτικές και προσωπικές κουβέντες που θα κλείσουν τυχόν διαφωνίες ή αντιθέσεις. Αυτή τη φορά, δεν θα βάλετε φρένο στη διάθεση σας να πορευτείτε με ερωτική σταθερότητα.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Λέοντα, πάθος, διεκδίκηση και ανάγκη για εξουσία θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε την οποιαδήποτε νίκη που επιδιώκετε με αποφασισμένο πείσμα και χωρίς αναστολές. Δεν θα έχετε τη διάθεση να βάλετε νερό στο κρασί σας, ωστόσο προσοχή να μην αποδειχτείτε ψυχροί εγωιστές. Πάθος θα υπάρξει στην ερωτική σας συμπεριφορά, με έντονη τη διάθεση να κατακτήσετε ολοκληρωτικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ξεσπάσματα, εκρήξεις και έντονη παρορμητικότητα θα σας φέρει η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό. Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Λέοντα, αυτή τη φορά, θα είναι πολύ ισχυρό το πείσμα να περάσετε το δικό σας, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τηρήσετε στάση απόλυτη, ίσως και ακραία. Ευνοούνται τα χρηματικά ρίσκα, θα υπάρξει οικονομική άνοδος, ωστόσο προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής. Έρχεται συναισθηματικό και ερωτικό ξέσπασμα, που ναι μεν θα φέρει εντάσεις, αλλά στο τέλος θα βάλει τα πράγματα σε τάξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον ερχομό του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σας, θα έχετε δυναμική θέληση, θα νιώσετε την ανάγκη για κυριαρχία και ηγετική κατάκτηση. Θα διεκδικήσετε διαφοροποιήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα, σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε κινήσεις που θα φέρουν άμεση βελτίωση στην οικονομική σας κατάσταση. Έντονος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, οι απόψεις σας θα είναι κάθετες, ίσως και απόλυτες,  γι’ αυτό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν λεκτικές εντάσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, αν θέλετε να κλείσετε αρνητικές καταστάσεις, τότε φροντίστε να γίνετε διαλλακτικοί, δείξτε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Ερμής στον Λέοντα σας φέρνει πρόταση για ένα νέο ξεκίνημα που εκ των πρότερων σας φανερώνω πως θα ανεβάσει κατά πολύ το οικονομικό σας επίπεδο. Αναλάβετε τα απαιτούμενα ρίσκα, δεν θα υπάρξει κανένα απογοητευτικό γεγονός, σας παροτρύνω να δεχτείτε τις καινούργιες προτάσεις και να προβείτε στο τολμηρό βήμα της διεκδίκησης. Διορατική θα είναι η σκέψη σας, θα διακατέχεστε από διαύγεια και οξυδέρκεια, στοιχεία ικανά να σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα θα σας εξοπλίσει με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα, με αποτέλεσμα να φτάσετε πολύ γρήγορα στους στόχους σας και να γυρίσετε υπέρ σας κάποιες αρνητικές ως τώρα καταστάσεις. Με επιτυχία θα κλείσει μια επαγγελματική σας υπόθεση κι αν υπάρξει λεκτική σύγκρουση, να ξέρετε πως η δική σας άποψη θα υπερισχύσει. Σήμερα θα καταφέρετε να βάλετε στη θέση του πρόσωπο που προσπαθούσε να φέρει εμπόδιο στα σχέδιά σας, ελευθερώνεστε από δυσκολίες και αρνητικές παρεμβάσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η εμφάνιση του Ήλιου στον Λέοντα θα σας δημιουργήσει την επιθυμία να κυριαρχήσετε, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε τα γεγονότα και τις καταστάσεις αποκλειστικά και μόνο προς το συμφέρον σας. Το ισχυρό σας πείσμα δεν θα σας αφήσει να πέσετε σε υποχωρήσεις, ωστόσο προσοχή να μην εμφανίσετε στίγματα έντονου εγωισμού. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα τις διεκδίκησης, θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ολοκληρωτικά τις συνθήκες της ζωής σας, τόσο στα ερωτικά, όσο και στα επαγγελματικά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός του Ήλιου και του Ερμή στο Λέοντα θα σας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο για πράξεις διεκδίκησης. Σήμερα θα φτάσετε στην επιτυχία, θα κατακτήσετε κάτι που κυνηγάτε με πάθος εδώ και παρά πολύ καιρό. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για μεγάλα βήματα και έρχονται σημαδιακά γεγονότα που θα σας φέρουν αλλαγές μακροχρόνιες και ριζικές. Θα προκύψει αύξηση στις χρηματικές σας απολαβές, σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή μια πρωτοποριακή σας ιδέα.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον Ήλιο να εισέρχεται στον Λέοντα, έντονη ανταγωνιστικότητα θα εμφανιστεί στις κινήσεις σας και δεν θα αρνηθείτε να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις σας, προκειμένου να υπερισχύσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα διεκδικήσετε με τρόπο αποφασισμένο, ίσως και κάπως εγωιστικό, στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε και να υπερισχύσετε έναντι των υπολοίπων. Αρκετά επιβλητικό θα είναι το ερωτικό σας στυλ, απρόοπτες φιλικές συναναστροφές θα φέρουν ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με τον Ήλιο και τον Ερμή να εισέρχονται στον Λέοντα, ακμαίο θα εμφανιστεί το ηθικό σας, θα νιώθετε πως οι ικανότητές σας είναι πιο ισχυρές από των υπολοίπων. Ενδεχομένως να υπάρξει το στοιχείο της υπερβολής στις ιδέες σας ή στις κινήσεις σας, ίσως ο ενθουσιασμός σας να μετατραπεί σε αχαλίνωτο πάθος. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, θα είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ τα χέρια, γεγονός που θα φέρει επιτυχημένες αλλαγές. Πρόσωπο ερωτικό θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Λέοντα, μάλλον θα θελήσετε να αποτελέσετε το κέντρο γύρω από το οποίο γυρίζουν τα πάντα. Προσοχή, γιατί αν αποδειχτεί πως έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας, τότε θα υπάρξουν απογοητεύσεις που τελικά θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Κινηθείτε με εγκράτεια και σύνεση και μην προσπαθήσετε να εξουσιάσετε πρόσωπα που δεν είναι στον χαρακτήρα τους να υποκύπτουν. Στον ερωτικό σας τομέα, η αυξημένη γοητεία σας θα προσελκύσει πρόσωπο που θα έχει σταθερές βλέψεις για εσάς.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Πρώτο στάδιο του έρωτα: ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα