ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Γενικά: Νιώθεις ανακούφιση και αγαλλίαση. Πολλές φορές δεν αντέχεις τη συναισθηματική πίεση, επειδή είσαι ζώδιο της φωτιάς και όταν αυτό διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, τρελαίνεσαι. Σου λείπει η υπομονή αλλά να θυμάσαι ότι τα δύσκολα σε ατσαλώνουν. Σήμερα, θα έχεις ευχάριστες συνομιλίες και χρήσιμες συναντήσεις.
Ερωτικά: Περνάς σε μια καλύτερη φάση γιατί ανταποκρίνεσαι με άνεση και χιούμορ. Η σχέση με έναν Καρκίνο καλά κρατεί, αλλά χρειάζεται από την πλευρά σου μια ιδιαίτερη προσέγγιση.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κάποια «ανοίγματα» επαγγελματικά κι επειδή επικοινωνείς και πείθεις με ιδιαίτερη επιδεξιότητα, σήμερα, σε βοηθούν να ξεπεράσεις κάποια αδιέξοδα.

Ταύρος

Γενικά: Αντιλαμβάνεσαι περισσότερο τη σημαντικότητα της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας και προσπαθείς περισσότερο σε αυτούς τους τομείς. Η διάθεσή σου να ασχοληθείς με το σπίτι και τις οικογενειακές σου σχέσεις θα πολλαπλασιαστεί. Μπορεί να καλέσεις ακόμα και φίλους στο σπίτι, για να περάσετε καλά.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι ένα μικρό ξεσκόνισμα εφ’ όλης της ύλης και κυρίως στην επικοινωνία σου, γιατί αρκετές φορές γίνεσαι αδιάφορος/η ή βαρετός/ή. Γι’ αυτό σήμερα θα δώσεις μια νέα διάσταση στην υπόθεση, επειδή θα έχεις διάθεση να ανταλλάξεις γνώσεις ή ακόμα και να κάνεις καινούργιες γνωριμίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Ελίσσεσαι στα οικονομικά σου θέματα και αυτό σε κάνει να ξεκολλάς ακόμα και από κάποιες εμμονές, που μπορεί να είχες για συγκεκριμένα πρόσωπα ή καταστάσεις.

Δίδυμοι

Γενικά: Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για σένα, γιατί αναθεωρείς απόψεις για τον εαυτό σου και αντιλαμβάνεσαι πότε ξεπερνάς τα όρια σου. Προσπαθώντας να διορθώσεις τα εσωτερικά σου ζητήματα, ήδη βρίσκεσαι στο δρόμο της προσωπικής βελτίωσης. Η γνώση πάντα σου δίνει φτερά για να παλέψεις για κάτι σημαντικότερο και σήμερα θα στραφείς προς τα εκεί.
Ερωτικά: Έχεις άνεση να διηγείσαι ακόμα και κάτι που σε έχει ενοχλήσει ή κάτι που σε έκανε να αδρανήσεις σε πράγματα που χρειαζόταν να μιλήσεις και να πάρεις θέση. Ο φόβος πιθανόν να έχει υποχωρήσει και να αισθάνεσαι ελευθερία και άνεση. Ένας Τοξότης, που είναι και φίλος σου, είναι ένα πρόσωπο που σε στηρίζει και μπορείτε μεταξύ σας να κάνετε συζητήσεις με μεγαλύτερη ελευθερία. Αντίθετα, ένας Σκορπιός χρειάζεται περισσότερο συναίσθημα και μερικές φορές δε μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς θέλει.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια ξαφνική αναλαμπή μπορεί να σε βοηθήσει να προχωρήσεις ένα έργο που έχεις ήδη ξεκινήσει. Μην τα παρατάς αν δεν βρίσκεις εύκολες λύσεις. Μελέτησέ το, συζήτησέ το, συμβουλεύσου τους συνεργάτες σου και θα δεις άμεσα αλλαγές.

Καρκίνος

Γενικά: Απομονώνεσαι και θες να επικοινωνείς με λίγα και εκλεκτά άτομα. Αν μάθεις κάποιες πληροφορίες που μπορεί να διαστρεβλώνουν την αλήθεια, καλύτερα προσπάθησε να κάνεις τις δικές σου έρευνες για να έχεις μια πλήρη εικόνα του θέματος.
Ερωτικά: Ένας Τοξότης μπορεί να νιώθεις ότι σε έχει πληγώσει, αλλά εσύ βαθιά θέλεις να είσαστε μαζί. Γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με ένα πλάγιο τρόπο, βάζοντας ένα φίλο να επικοινωνήσει πρώτα μαζί του ή βρίσκοντας μια δικαιολογία για να μιλήσετε. Από την άλλη, ένας άλλος Καρκίνος μπορεί να σε φλερτάρει και τελικά ίσως υποκύψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποιες ευκαιρίες οι οποίες σου δίνουν αφορμή να δραστηριοποιηθείς ατομικά. Να μην έχεις ανάγκη κανένα και να κάνεις αυτό που θέλεις. Ακόμα κι αν αισθάνεσαι «μοναχικός καβαλάρης», θα επιτύχεις στο δρόμο που έχεις διαλέξει.

Λέων

Γενικά: Κάνεις αρκετές συζητήσεις και είσαι συνέχεια μέσα στα πράγματα. Όλα σου τα κοινωνικά πλάνα βρίσκονται σε ένα καλό δρόμο. Μην αφήνεις να σε συμπαρασύρουν ευαισθησίες, οι οποίες μπορεί να έχουν, στην τελική, μηδαμινή αξία.
Ερωτικά: Παρόλο που αρκετές φορές με τον τρόπο σου βάζεις φρένο σε οτιδήποτε νεωτεριστικό ή προχωρημένο ζητάει η σχέση σου, σήμερα λειτουργείς άνετα και δεκτικά. Μια φιλική σχέση μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική, ξαφνικά, από μια σπίθα που υπάρχει και στους δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι περισσότερες πρωτοβουλίες για να πετύχεις το στόχο σου. Παρόλο που έχεις αρχηγικές ικανότητες, μερικές φορές τις εγκαταλείπεις για χάρη πεποιθήσεων, αλλά μετά μετανιώνεις. Ανάλαβε δράση και άφησε κατά μέρος τις δεύτερες σκέψεις και τις εσωτερικές αμφιταλαντεύσεις, ακόμα και στα ευτελέστερα ζητήματα.

Παρθένος

Γενικά: Νιώθεις κούραση γιατί δε μπορείς να βάλεις μια σειρά στις υποχρεώσεις σου. Είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί και αντί να βάλεις προτεραιότητες, προσπαθείς να τα «μανουβράρεις» όλα, ταυτόχρονα. Ειδικά αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, βάλε μία τάξη σύντομα. γιατί θα επωμιστείς καταστάσεις χρονοβόρες, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Ο ρομαντισμός σε βγάζει από την αλήθεια της σχέσης σου, γιατί πιθανόν αυτό που φαντάζεσαι να είναι μια αρρωστημένη ψευδαίσθηση. Αυτό θα το καταλάβεις σήμερα και κυρίως από έναν Δίδυμο, που κάνετε πολλά μαζί και δεν έχετε διάθεση να ζείτε μέσα σε ψευδαισθήσεις. Από την άλλη, ένας Καρκίνος τα δίνει όλα για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχει ευκαιρίες που για να πραγματοποιηθούν και να αποφέρουν έσοδα, θα χρειαστεί να ορίσεις εσύ από πού ξεκινούν και πού τελειώνουν, ειδάλλως, θα υπάρξουν σημαντικά προβλήματα.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ερωτικό ωροσκόπιο 22/7

Ζυγός

Γενικά: Η ανανέωση που νιώθεις και το κέφι σου θα αλλάξει όψη σε όλες τις δυσκολίες. Όταν εσύ νιώθεις καλά, θέλεις και όλοι γύρω σου να έχουν διάθεση και πολλές φορές προσπαθείς να τους τη μεταδώσεις.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις άνεση στην επικοινωνία και γενικά στον τρόπο που θα προσεγγίσεις το πρόσωπο που είστε μαζί. Όμως αν σχετίζεσαι με Ιχθύ, μένεις πίσω, γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρο τοπίο μεταξύ σας. Απόφυγε τα αρνητικά συναισθήματα στη σχέση σας, γιατί θα βλάψουν και τους δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να ελιχθείς και να χτυπήσεις πόρτες για να περάσει αυτό που θες. Ωστόσο, περίμενε ανταπόκριση. Έτσι, θα μπορέσεις να εξυπηρετηθείς και να αποφύγεις πολλές καθυστερήσεις. Το να προστατεύσεις και να φροντίσεις τα χρήματα σου ή ένα ακίνητο θα αποτελέσει μια έξυπνη κίνηση.

Σκορπιός

Γενικά: Κατακλύζεσαι από κόσμο, ο οποίος σου ζητάει να βρεθείτε και να βγείτε. Δεν είναι και τόσο άσχημο να βρίσκεσαι με πολύ κόσμο. Αντίθετα σε κάνει να ξεχνιέσαι και να περνάς ευχάριστα το καλοκαίρι σου.
Ερωτικά: Ένας Δίδυμος επανέρχεται. Όμως ο τρόπος που σε προσεγγίζει είναι για σένα πολύ ελεύθερος και ανεξάρτητος και εσύ σαν άτομο είσαι αρκετά εξουσιαστικό και κτητικό. Αντίθετα, με έναν Καρκίνο τα πράγματα πηγαίνουν καλά, γιατί συμπίπτουν οι χαρακτήρες και τα σχέδια σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις ότι χρειάζεται να ελιχθείς κάπως για να αποφύγεις γκρίνιες ή μουρμούρες συνεργατών. Δε σημαίνει ότι θα χρησιμοποιήσεις ψέματα, απλά θα αποκρύψεις την αλήθεια για να καλύψεις μια κατάσταση.

Τοξότης

Γενικά: Έχεις με το μέρος σου κάποια άτομα που σε βοηθούν να βρεις τον δρόμο σου και πάνω από όλα να απολαύσεις την κοινωνικότητα σου. Εξαιτίας της έντασης αυτής της περιόδου, χρειάζεται να χαλαρώσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες με σημαντικά ενδιαφέροντα και γνώσεις. Ένα καλό βιβλίο σε βοηθάει να εξομαλύνεις την ένταση.
Ερωτικά: Ένας Καρκίνος παίζει για σένα τον ρόλο του προστάτη. Αλλά δεν είναι εύκολο με την μουρμούρα του ή με τον δύστροπο χαρακτήρα του να καταλάβει τις δικές σου ανοικτές αντιλήψεις. Καλύτερα να μιλήσετε περισσότερο. Δίδυμος και Λέων έχουν μεγαλύτερες προοπτικές και δείχνουν ότι μπορούν να τα δώσουν όλα, χωρίς να κρατάνε κάτι για τον εαυτό τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Μην αποσπάσαι από το στόχο σου. Συνεργασίες και επιδιώξεις είναι σημαντικό να παραμένουν σταθερές, αρκεί να μην ταυτίζονται με των συναδέλφων σου. Σήμερα μπορεί να έχεις μια σημαντική πρόταση.

Αιγόκερως

Γενικά: Η κριτική που ασκείς ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό είναι αυστηρή. Προσπάθησε περιορίσεις αρνητικές σκέψεις και να μην έχεις συνέχεια τύψεις και ενοχές. Χρειάζεται να χαλαρώσεις και να μην σκοτίζεσαι για το παραμικρό. Οι οικογενειακές συνθήκες μπορούν να γίνουν καλύτερες αυτό το διάστημα.
Ερωτικά: Ένας συνεργάτης θέλει να σου γνωρίσει ένα πρόσωπο και να σε αποκαταστήσει. Μην αρνηθείς, γιατί ίσως το μετανιώσεις. Είναι μια περίοδος που ευνοεί τις δυνατές σχέσεις και πιθανόν να βρεις κάτι πολύ καλό για σένα. Αν είσαι ήδη μέσα σε σχέση θα περάσεις καλά, γιατί μπορείς να εκφράσεις το βαθύτερο σου εαυτό.
Οικονομικά & Καριέρα: Ασχολείσαι με υποθέσεις τρίτων και μέσα από αυτό αναδεικνύεις τα προσόντα και τις ικανότητες σου.

Υδροχόος

Γενικά: Έχεις άνεση, ευκολία και διαχειρίζεσαι με ικανότητα όλες τις οικογενειακές δυσκολίες και απαιτήσεις. Μην αλλάζεις τις απόψεις και τη στάση σου απέναντι σε συγκεκριμένους φίλους. Θα δεις ότι όλα θα αποκατασταθούν.
Ερωτικά: Περνάς μια περίοδο αποφόρτισης και νιώθεις ότι τίποτε δε μπορεί να σε επηρεάσει, γιατί είσαι καλά με τον εαυτό σου. Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Ταύρο καλύτερα να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το άτομό τους, γιατί θα πέσεις έξω.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπήρχαν δυσκολίες εξαιτίας μιας υπόθεσης από το παρελθόν, που έχει αφήσει τα απομεινάρια της. Αλλά, σήμερα θα δεις ότι όλα κυλούν πιο εύκολα και με περισσότερη άνεση. Πιθανόν να πάρεις ξαφνικά χρήματα από κάπου που δεν περίμενες.

Ιχθύες

Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα βρεθείς σε ένα δίλημα και κυρίως θα διχαστείς για το τι πρέπει να κάνεις για να μην έχεις εμπόδια και πολλές αναβολές. Αν επιδιορθώνεις κάτι στο σπίτι σου, θα δυσκολευτείς να το τελειώσεις, τουλάχιστον σήμερα, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις και εντάσεις. Αποκομίζεις πολλές γνώσεις και πληροφορίες από άτομα που σέβεσαι και τους έχεις εμπιστοσύνη. Ωστόσο μην τις σπαταλάς μόνο για να κάνεις εντύπωση σε κοινωνικό επίπεδο.
Ερωτικά: Η επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη θεωρείται συναρπαστική, γιατί και οι δύο σε βάζουν σε ένα άλλον τρόπο ζωής και σκέψης. Αν όμως κάθεσαι και βρίσκεις τα τρωτά τους σημεία, μάλλον αυτή η συνήθεια θα σε απομακρύνει αντί να σε φέρει πιο κοντά τους. Ένας Καρκίνος μπορεί να επανέλθει και να σου δώσει πολλά πράγματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ρισκάρεις στα τυφλά, αλλά έχεις την θεά Τύχη με το μέρος σου. Το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει σωστά. Καθάρισε το όμως και εσύ από τα «ζιζάνια» του ανταγωνισμού για να πάνε τα πράγματα καλύτερα.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Το πάρε-δώσε των άστρων, από 21 έως 23 Ιουλίου