ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σας κάνει δυναμικούς υποστηρικτές των απόψεων και των επιχειρημάτων σας, που σημαίνει πως θα βγάλετε πείσμα και πάθος σε ό, τι πείτε και σε ό, τι κάνετε. Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα έχετε διορατική και διεισδυτική σκέψη, θα ακολουθήσετε διπλωματική τακτική, μεθοδική θα είναι η επιμονή σας, στοιχεία που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Σήμερα μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά δεν αποκλείεται να καταλήξει σε κουβέντα επανασύνδεσης.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας φέρει καινούργιες προτάσεις και θα σας ανοίξει νέους δρόμους επιτυχίας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοσυγκράτηση και διπλωματία, σήμερα θα αξιοποιήσετε, με δημιουργικό πνεύμα, τα νέα ενδεχόμενα που θα σας παρουσιαστούν. Ανοίγεται η δυνατότητα να απομακρυνθείτε από τη στασιμότητα και θα’ ρθείτε πολύ κοντά σε ένα ενδόμυχο σας όνειρο. Κοινωνικές και πρόσχαρες θα είναι οι διαθέσεις σας, προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα, πείτε “ναι” σε προτάσεις φίλων, θα έχετε μια απρόοπτη και πολύ ευχάριστη ερωτική συνάντηση.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα νιώσετε τη δύναμη και το πείσμα να κυνηγήσετε αυτό που ποθείτε, τα γεγονότα θα στραφούν υπέρ των επιθυμιών σας. Θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα να αποκτήσετε αυτό που επιδιώκετε, είτε είναι διατύπωση ιδέας, είτε είναι επιχειρηματική πράξη. Μια πολύ ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση με παλιά σας αγάπη θα σας δώσει την ευκαιρία να διορθώσετε καταστάσεις που σας απομάκρυναν, και για όσους από εσάς είστε ήδη σε σταθερή ερωτική σχέση, η πορεία σας περνά υπό τον έλεγχό σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, δεν θα σταθείτε στην επιφάνεια των καταστάσεων ή των συναισθημάτων, αλλά θα έχετε την ανάγκη να διεισδύσετε στο βάθος και να βρείτε τη ρίζα της αιτίας. Θα είστε αναλυτικοί στις κουβέντες σας και αποτελεσματικοί στις πράξεις σας, αυτή τη φορά θα χαρακτηρίζεστε από υγιές πείσμα, επιμονή και μεθοδικότητα. Η στάση σας θα είναι  συγκαταβατική, θερμή και αρκετά ερωτική, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να κλείσετε με επιτυχία ερωτικό ζήτημα που είχατε αφήσει στη μέση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα ενισχύσει την απόφασή σας να γίνετε πιο πρακτικοί και πιο ουσιαστικοί.  Θα είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά σας και αρκετά διπλωματικοί στις συνεργασιακές σας επαφές. Αυτή τη φορά, θα καταφέρετε να κερδίσετε αξιοπιστία και σταθερότητα και θα περάσουν σε ισορροπημένο επίπεδο οι συναδελφικές σας σχέσεις. Δίνεται λύση σε ένα προσωπικό σας πρόβλημα, έρχεται τάξη και ασφάλεια στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Στην ερωτική σας σχέση, σήμερα θα πάρετε απόφαση να περάσετε σε τολμηρά βήματα σχετικά με θέματα μελλοντικά.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα έχετε το πείσμα να νικήσετε εμπόδια και κακοτυχίες, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος κάποια μεγάλα σας σχέδια. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, γεγονός που θα σας κάνει αποτελεσματικούς στην εργασία σας και θελκτικούς στο φιλικό σας περιβάλλον. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος και πατάτε πόδι σε πρόσωπα που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, γιατί μια αναπάντεχη συνομιλία, θα σας φέρει ευχάριστες ερωτικές ανατροπές.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε δυνάμεις και να καταρρίψετε με σθένος τα εμπόδια που φράζουν τους στόχους σας. Νέα ανοίγματα θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας τομέα, διεκδικήσεις ή διαπραγματεύσεις θα κλείσουν με αίσιο τέλος.  Συνέπεια, οργάνωση και μεθοδική τακτική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, τώρα θα καταφέρετε να βάλετε τάξη στις χρηματικές σας υποχρεώσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητά σας, μη γυρίσετε την πλάτη στις ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να ιεραρχήσετε τους στόχους  σας, να συγκεντρωθείτε στις επιθυμίες σας με πείσμα δυναμισμό και πρακτικότητα. Κατόπιν σοβαρής και ώριμης σκέψης, δεν αποκλείεται να επαναπροσδιορίσετε τους σκοπούς σας, καθώς και την τακτική δράσης σας. Τώρα θα είστε σε θέση να επανεξετάσετε και να ξεκαθαρίσετε ποια κατεύθυνση επιθυμείτε να πάρετε στη ζωή σας, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον ερωτικό. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ερωτικό σας ταίρι.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει παθιασμένα συναισθήματα, ωστόσο ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να αυτοσυγκρατηθείτε και να διατηρήσετε ισορροπημένο κλίμα στις επαφές σας. Δεν θα αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και πολύ καλά θα κάνετε, γιατί η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας προσφέρει γεγονότα ικανά να υλοποιήσουν επαγγελματικές σας ιδέες. Η συμπεριφορά σας θα είναι οικεία, φιλική και προσιτή, με αποτέλεσμα να σας πλησιάσουν νέα πρόσωπα που θα έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στην ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον  Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο, το δυναμικό σας πείσμα θα παραμείνει ακμαίο. Θα υπάρξει ορμητικότητα, στρατηγική και έντονη διάθεση για ρίσκο. Ανανεώνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας και ένα καινούργιο ξεκίνημα θα ανατρέψει αρνητικά δεδομένα. Περνάτε σε νέο κύκλο δράσης με καινούργια πρόσωπα και με διαφορετικό τρόπο σκέψης. Η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό σας πρόβλημα, θα φέρει οριστική λύση κερδίζοντας την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη κοντινών σας ατόμων.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο θα κάνει τη σκέψη σας ερευνητική, αναλυτική και διορατική. Το πείσμα  σας θα είναι δυνατό, η διαίσθησή σας έντονη, ο τρόπος σκέψης σας θα δώσει λύσεις σε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και παρά πολύ καιρό. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία και σε συνδυασμό με την τολμηρή σας κίνηση να περάσετε σε αποκαλύψεις θα καταφέρετε να προσεγγίσετε επιτυχώς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Για τους ερωτικά μόνους καταφθάνει νέα γνωριμία με πρόσωπο εντυπωσιακό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον  Ερμή σε τρίγωνο με τον Κρόνο δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε βαθιά σκεπτόμενοι, οι κινήσεις σας θα είναι σταθερές και πρακτικές, οι στόχοι σας συνετοί και συγκεκριμένοι. Σήμερα θα λάβετε ευχάριστες προτάσεις  που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τη στασιμότητα και μέσα στον εργασιακό σας χώρο λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια ή χρηματικές καθυστερήσεις. Βγαίνετε από τη θέση αναμονής, έρχονται γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε μια ενδόμυχη σας επιθυμία.  Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, γι’ αυτό περάστε σε ανάλογες προτάσεις.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Πρώτο στάδιο του έρωτα: ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα