ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Ιουλίου;

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, τη σημερινή μέρα θέλετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας σχετικά με με την επαγγελματική σας ζωή, προκειμένου να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε. Έχετε διάφορες ιδέες που θέλετε να υλοποιήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως το θέμα είναι να εξετάσετε ποιες από αυτές έχουν πρακτική εφαρμογή. Νιώθετε την ανάγκη  να προβείτε σε αλλαγές και να πάρετε την κατάσταση της επαγγελματικής σας ζωής στα χέρια σας, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, μία πολύ όμορφη και δημιουργική μέρα η σημερινή για εσάς. Η κοινωνικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη και θα βρείτε συμμάχους στην επαγγελματική σας ζωή, που θα είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν με τον τρόπο τους. Τώρα αναλαμβάνετε δράση στον επαγγελματικό τομέα, διεκδικείτε την επιτυχία και θέλετε σε κάθε περίπτωση να πετύχετε. Στην αισθηματική σας ζωή, βρίσκεστε σε εκείνο το σημείο όπου η σχέση σας, σας καλύπτει.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η μέρα έχει αρκετές υποχρεώσεις, τις οποίες καλείστε να φέρετε εις πέρας κι η αλήθεια είναι ότι κατά κάποιο τρόπο σας πιέζουν γιατί η δική σας διάθεση είναι πιο ανέμελη. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας εκφράζουν, αλλά οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ίσως βάλουν φρένο σε αυτή σας την ανάγκη. Τη σημερινή μέρα έχετε ανάγκη από συναισθηματική επιβεβαίωση.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, ό, τι υποχρεώσεις είχατε αφήσει στην άκρη κι αφορούν πρακτικά ζητήματα, σήμερα θα τις βρείτε μπροστά σας και θα κληθείτε να τις τακτοποιήσετε. Αυτό που θέλετε είναι να ασχοληθείτε με όλα όσα σας απασχολούν, να κλείσετε τις υποχρεώσεις σας και να κάνετε δημιουργικά πράγματα. Στα αισθηματικά σας, θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας και με όσα ζήσετε σήμερα θα καταλάβετε πως τελικά η ευτυχία κρύβεται στις στιγμές.

Λέων

Τι πιο όμορφο, αγαπητοί Λέοντες, από το να βρίσκετε την αποδοχή και την αγάπη που αποζητάτε από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Η μέρα σήμερα για εσάς έχει πολλή αγάπη, καθώς λαμβάνετε θετική ανταπόκριση από τους ανθρώπους που εκτιμάτε κι αυτό σας δημιουργεί αισθήματα χαράς. Στα επαγγελματικά σας, καταλαβαίνετε πως γίνεστε απαραίτητοι κι ότι η επιτυχία σας ανήκει, γεγονός που ανεβάζει τις επαγγελματικές σας μετοχές. Όσο για τα αισθηματικά σας; Ναι, η μέρα σήμερα έχει για εσάς κι εκεί ευχάριστες εκπλήξεις!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως νιώθετε την ανάγκη να προβείτε σε κάποιες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Καλό θα είναι όμως να μην πάρετε κάποια σημαντική απόφαση προς το παρόν. Αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας, δείτε τι αλλαγές θέλετε να κάνετε και τις πραγματοποιείτε αργότερα, όταν το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Έχετε επίσης την ανάγκη να λάβετε την επιβεβαίωση που επιθυμείτε από το ταίρι σας. Ζητήστε το με όμορφο τρόπο και θα χαρείτε πολύ με την αντίδραση του συντρόφου σας.

Ζυγός

Η μέρα για εσάς σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, έχει λίγο από όλα. Και επαγγελματικές υποχρεώσεις αυξημένες και επαφές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα και στιγμές στην ερωτική σας ζωή που θα σας ευχαριστήσουν. Ίσως οι συνεργάτες σας να είναι λίγο πιο απαιτητικοί από εσάς, με αποτέλεσμα να πρέπει να φέρετε εις πέρας σε σύντομο χρονικό διάστημα αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Από την άλλη, έχετε ανάγκη να βρεθείτε με τους φίλους σας και να περάσετε αρκετά ανέμελες στιγμές.

Σκορπιός

Μπορείτε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, να ασχοληθείτε με την οικονομική σας κατάσταση. Τα οικονομικά σας ίσως να έχουν μία βελτίωση μέσα από την εργασία σας κι αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Φροντίζετε σήμερα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους δείχνετε την αγάπη σας και νιώθετε όμορφα, επειδή τους βοηθάτε κι είστε εκεί όταν σας χρειάζονται. Κάντε μία έκπληξη στο ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι και περάστε δημιουργικό χρόνο μαζί του.

Τοξότης

Με τόση καλή διάθεση σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, όλα θα πάνε όπως ακριβώς επιθυμείτε. Όπου πηγαίνετε, αποσπάτε θετικά σχόλια, βρίσκετε τους σωστούς ανθρώπους για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και γενικότερα βλέπετε τους στόχους σας με άλλη ματιά. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο τη σημερινή μέρα για εσάς για να πετύχετε όσα θέλετε και στα αισθηματικά σας. Νιώθετε υπέροχα με τις ερωτικές σας επιλογές και πιστεύετε πως μπορείτε να πετύχετε και τον ερωτικό σας στόχο εσείς οι αδέσμευτοι.

Αιγόκερως

Με χαρούμενες εξελίξεις στον επαγγελματικό σας χώρο ξεκινά η μέρα για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι. Νιώθετε την ανάγκη να περάσετε σε μία άλλη φάση την επαγγελματική σας ζωή, πιο δημιουργική. Τις όμορφες ιδέες τις έχετε, τον έξυπνο τρόπο για να τις προωθήσετε τον έχετε, άρα δεν μένει παρά να μπείτε στη διαδικασία των αλλαγών που επιθυμείτε. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα θα έχετε πολύ θετικά σχόλια και αρκετές αλλά και ενδιαφέρουσες κατακτήσεις.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, η μέρα για εσάς σήμερα έχει ένα ζητούμενο κι αυτό είναι οι φιλίες σας και η επαναξιολόγησή τους. Αγαπάτε πολύ τους φίλους σας, είστε εκεί όταν σας χρειάζονται, είστε υποστηρικτικοί απέναντί τους τις περισσότερες φορές, χωρίς να τους κρίνετε για τις επιλογές τους κι αυτή τη συμπεριφορά επιζητάτε κι από αυτούς. Κάντε μία κουβέντα με τα πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού σας περιβάλλοντος και βρείτε κοινούς τόπους επικοινωνίας.

Ιχθύς

Μία μέρα άκρως ενδιαφέρουσα για εσάς η σημερινή, αγαπητοί Ιχθύες. Έχετε πολύ καλή διάθεση και νιώθετε την ανάγκη για ξεκούραση αλλά και χαλάρωση. Συναντήστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ανταλλάξτε δημιουργικές ιδέες, κάντε σχέδια από κοινού για ένα ταξίδι που έχετε κατά νου να πραγματοποιήσετε και ασχοληθείτε με χαρούμενες δραστηριότητες. Μία επίσκεψη στην αγορά, μια βόλτα για ένα ποτό συνθέτουν ένα κλίμα πολύ ευχάριστο που κυρίως σας εκφράζει.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Πρώτο στάδιο του έρωτα: ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα