ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Ιουλίου;

Kριός

Φίλοι μου Κριοί, με τον πιο ωραίο τρόπο θα προετοιμαστείτε για το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη να κινείται πλέον στο Λέοντα. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με καταστάσεις αλλά και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Η μέρα σας θα είναι ιδιαίτερα θετική, καθώς στα επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιες επιτυχίες που θα σας ενθουσιάσουν. Στα αισθηματικά σας, νιώθετε πολύ καλά με όλα όσα σχεδιάζετε με το ταίρι σας να κάνετε και η αισιοδοξία σας θα επανέλθει.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα κι εσείς αυτό που αναζητάτε είναι η ηρεμία και η γαλήνη. Αναζητάτε την αισιοδοξία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σας και νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και το σπίτι σας. Επιθυμείτε να συναντήσετε πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ενώ στα αισθηματικά σας θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να νιώσετε ασφάλεια μέσα από όσα θα σας εξομολογηθεί.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα για εσάς αλλά με λίγο άγχος, γιατί έχουν μαζευτεί κάποιες εκκρεμότητες για τις οποίες θα πρέπει να μεριμνήσετε. Στα επαγγελματικά σας, κάποια άτομα θα μπορέσουν να προωθήσουν τα σχέδιά σας και θα αποδειχθούν σύμμαχοι. Σήμερα περάστε το βράδυ με αγαπημένα σας πρόσωπα από το ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον και μοιραστείτε μαζί τους ευχάριστες στιγμές. Στα αισθηματικά σας, θα θελήσετε να είστε κάπως πιο ανοιχτοί απέναντι στο ταίρι σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Λέοντα σας καθιστά ιδιαίτερα συναισθηματικούς και πολύ δημιουργικούς. Θέλετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, αναζητάτε την αρμονία στην καθημερινότητά σας αλλά και στις σχέσεις σας γενικότερα και νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας αυξάνουν την αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά σας, σκέφτεστε τον τρόπο για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και τις ιδέες σας και να βρείτε ανθρώπους που θα είναι υποστηρικτικοί απέναντί σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα είστε κάπως νευρικοί με διάφορα θέματα, τα οποία θέλετε να φέρετε εις πέρας. Η Σελήνη στο ζώδιό σας ίσως να σας κάνει περισσότερο ευάλωτους στα εξωτερικά ερεθίσματα. Στα αισθηματικά σας ζητήματα, θα ζητήσετε εξηγήσεις από το ταίρι σας, γιατί υπάρχει κάποια συμπεριφορά απέναντί σας που ίσως να σας κάνει καχύποπτους και να βάζει αμφιβολίες. Οι αδέσμευτοι όμως σήμερα θα θελήσετε να βγείτε έξω, να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, η Σελήνη που έχει περάσει στον Λέοντα σας ωθεί να ασχοληθείτε με ανανεωτικές δραστηριότητες, με πνευματικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες και γενικότερα σας φτιάχνει τη διάθεση και σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς. Στα επαγγελματικά σας, σήμερα θέλετε να προβείτε σε κάποιες συζητήσεις με τους συναδέλφους σας, προκειμένου να χαράξετε μία στρατηγική για την πορεία σας. Στα αισθηματικά σας, θέλετε να ανανεωθείτε, να περάσετε καλά και να κάνετε τη σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, σήμερα μπορείτε να περάσετε όμορφα με ό, τι επιλέξετε να κάνετε. Σε πρώτο πλάνο έρχονται οι δικές σας επιθυμίες και όλα όσα θέλετε να καταφέρετε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα δείξετε ενδιαφέρον για τους δικούς σας ανθρώπους και θα τους βοηθήσετε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, για τα θέματα που τους απασχολούν. Επίσης, σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε και με την αισθηματική σας ζωή και να αφιερώσετε χρόνο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, στα καλύτερά σας θα σας βρει η σημερινή μέρα, καθώς θα έχετε μπόλικη ενέργεια να καταφέρετε όλα όσα επιθυμείτε. Στα επαγγελματικά σας, καλό θα είναι να οργανωθείτε για να πετύχετε τους στόχους σας και να βελτιώσετε τις απολαβές σας. Στα αισθηματικά σας, έχετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και που επιθυμείτε να φτάσετε, ώστε να δείτε αν οι επιλογές που έχετε σας καλύπτουν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα ασχοληθείτε με την προώθηση των επαγγελματικών σας, γιατί θα θελήσετε να κλείσετε εκκρεμότητες και να δείτε την επαγγελματική σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο. Εσείς που είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, θα σκεφτείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο νέους τρόπους για να προωθήσετε τα ταλέντα σας. Επίσης, έχετε την ανάγκη να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον και να μοιραστείτε μαζί τους ευχάριστες στιγμές.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ό, τι και να κάνετε σήμερα, στην άκρη του μυαλού σας θα έχετε τα επαγγελματικά σας. Η μέρα, όμως, σας καλεί να περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, τις βραδινές ώρες, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γι’ αυτό καλό θα είναι να αφήσετε για λίγο τις υποχρεώσεις και να ασχοληθείτε με τη δική σας καλοπέραση. Δείτε τους φίλους σας, ελάτε πιο κοντά με τα πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και γενικότερα βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μια ιδιαίτερα χαλαρή μέρα είναι για εσάς η σημερινή, με το μυαλό σας να θέλει να ταξιδέψει και να ξεφύγει από τα τετριμμένα. Θα θελήσετε να πρωτοτυπήσετε, να πείτε όσα νιώθετε στη σχέση σας και να δείξετε την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα. Είναι μια πολύ δοτική μέρα για εσάς και γι’ αυτούς που σας χρειάζονται. Και το ταίρι σας δεν θα μείνει παραπονεμένο, αφού θα χαίρεστε τις στιγμές που ζείτε μαζί.

Ιχθύες

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη στον Λέοντα σήμερα, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σας αλλά και με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και ενέχουν δημιουργικότητα. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη, θα είστε χαλαροί, ευχάριστοι και θα θελήσετε να περάσετε χρόνο με φίλους. Ο ρομαντισμός και το πάθος σας ανεβαίνουν και θα θελήσετε να εκπλήξετε ευχάριστα το ταίρι σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν