ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, με τον Πλούτωνα τη σημερινή ημέρα, θα σας φέρει αντιμέτωπους με οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες θα πρέπει να ρυθμίσετε κατάλληλα, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Έντονα θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αν υπάρχουν χρέη που πρέπει να τακτοποιηθούν και που μπορεί να φρενάρουν τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η αντίθεση που διαμορφώνει ο Άρης με τον Πλούτωνα σήμερα, σχηματίζεται σε δυο συμβατά προς εσάς ζώδια, κι έτσι δεν πρόκειται να σας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Αντίθετα, ίσως οι καταστάσεις σας πιέσουν να επισπεύσετε κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Αν σκέφτεστε να κάνετε τώρα χρήση της καλοκαιρινής σας άδειας, να ταξιδέψετε ή να κάνετε μια μετακόμιση, η μέρα είναι ιδανική για να τα δρομολογήσετε.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, ο Άρης σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα στον άξονα των οικονομικών σας, γεγονός που σας φέρνει αντιμέτωπους με επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα. Τις επόμενες ημέρες, θα πρέπει λοιπόν να είστε ιδιαίτερα φειδωλοί στα έξοδά σας, ώστε να μπορέσετε να είστε συνεπείς σε κάποιες υποχρεώσεις σας που δεν παίρνουν αναβολή.  Παράλληλα, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας εξέλιξη.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Άρης που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, σχηματίζει σήμερα αντίθεση με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στις σχέσεις σας. Θα πρέπει λοιπόν αυτές τις ημέρες να προσέξετε πολύ τη συμπεριφορά σας και να αποφύγετε κάθε κατάσταση που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον δεσμό σας. Αν όμως υπάρχουν προβλήματα που δεν αποκαθίστανται, αυτή η όψη μπορεί να σας δώσει τη χαριστική βολή, γι’ αυτό ψυχραιμία!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, είναι μια όψη ιδιαίτερα αρνητική, που μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία σας, αν συνεχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο από όσο αντέχει. Αν οι υποχρεώσεις σας, αυτό το διάστημα είναι αυξημένες, θα πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε ή τουλάχιστον να μην αναλώνεστε σε άσκοπες δραστηριότητες. Φυσικά υπάρχει τρόπος να ανταπεξέλθετε και να ξεπεράσετε ανώδυνα αυτές τις επιρροές, ακολουθώντας τις συμβουλές ατόμων που σας κατανοούν.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Άρης από τον Καρκίνο σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σήμερα, μια αρκετά δύσκολη όψη που ευτυχώς για σας, δεν σας επηρεάζει άμεσα. Αντίθετα, ίσως σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σημαντικής σχέσης σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας φέρει γνωριμίες που θα αντέξουν στο χρόνο και οι οποίες θα σας προσφέρουν ευκαιρίες για μια καλύτερη ζωή είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, αποτελεί μια αρνητική επιρροή για σας, που απειλεί την οικογενειακή σας ασφάλεια, αλλά και τον τομέα της καριέρας σας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα μπορέσετε να επιβιώσετε, αφού, έτσι κι αλλιώς, έχετε μάθει να αγωνίζεστε και να κατακτάτε τους στόχους σας, έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Απαιτείται ωστόσο, ακόμα και σ’ αυτήν την καλοκαιρινή περίοδο, να βάλετε άλλη μια φορά τα δυνατά σας, ώστε να ξεπεράσετε τις όποιες δυσκολίες.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί,  το γεγονός ότι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, ο  Άρης, σχηματίζει αντίθεση με τον μοντέρνο κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα, είναι πολύ σημαντικό για το ζώδιό σας. Παρ’ όλο που και οι δυο πλανήτες πρόσκεινται σε ευνοϊκές θέσεις, καλό θα είναι να προσέχετε τα λόγια και τις πράξεις σας, καθώς υπάρχει αυξημένη νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες εξελίξεις. Επιπλέον, ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας δυσκολεύει τον τομέα της καριέρας σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται τη σημερινή ημέρα, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές οικονομικές απώλειες, γι’ αυτό καλό είναι για λίγες μέρες να περιορίσετε τις σπατάλες, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες. Καλό θα είναι να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να δεχτείτε τη βοήθεια από οικεία σας πρόσωπα, αλλά και να ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή και με το σύντροφό σας, που ίσως αισθάνεται παραμελημένος.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη και βάζει για άλλη μια φορά σε κίνδυνο τις προσωπικές σας σχέσεις. Παρά τις όποιες υποχρεώσεις σας, λοιπόν, καλό θα είναι αυτές τις μέρες να βρείτε χρόνο για το σύντροφό σας και να προσπαθήσετε να καθησυχάσετε την ανασφάλειά του, αν θέλετε να αποφύγετε δυσάρεστες συνέπειες. Αν πάλι η σχέση σας δεν σας καλύπτει θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μπορεί ήδη να ταξιδεύετε νοερά σε εξωτικά μέρη και να περιμένετε πώς και πώς τις καλοκαιρινές σας διακοπές, όμως οι πλανήτες έχουν άλλα σχέδια για σας. Η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα, αυξάνει κατακόρυφα τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και σας αναγκάζει να αλλάξετε για λίγο το πρόγραμμά σας. Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας και σίγουρα μια τέτοια ευκαιρία δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η αντίθεση Άρη – Πλούτωνα, είναι μια επιρροή που θα σας κινητοποιήσει για να γίνετε περισσότερο δημιουργικοί και να εργαστείτε πιο αποδοτικά για την επίτευξη ενός προσωπικού σας στόχου. Το γεγονός ότι οι δυο αυτοί πλανήτες βρίσκονται σε συμβατά ζώδια σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε πολλά οφέλη, αρκεί να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο. Δεν θα πρέπει ωστόσο να παραμελήσετε και τις σχέσεις σας, οι οποίες αυτό το διάστημα μπορούν να εδραιωθούν και να πάρουν μια πιο σοβαρή τροπή.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν