ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ο σχηματισμός μιας όψης τετραγώνου μεταξύ της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, φαίνεται να δημιουργεί εμπόδια στις ερωτικές αλλά και στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα, ενώ θα χρειαστεί να επιδείξετε υπομονή σε πιθανές αλλαγές που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας. Ακόμη, προσέξτε τις συμφωνίες που υπογράφετε, γιατί ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, το τετράγωνο που πραγματοποιείται μεταξύ της Αφροδίτης και του Κρόνου, σας επηρεάζει άμεσα, μιας και ανήκετε στη σταθερή ποιότητα. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο, καθώς φαίνεται να παρουσιάζονται διαφωνίες είτε στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, είτε με ένα άτομο που συνεργάζεστε. Για να μη σας προλάβουν οι εξελίξεις, καλό θα είναι να σκεφτείτε σοβαρά, πριν ανακοινώσετε αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου επηρεάζει την καθημερινότητά σας και τις συνθήκες στο περιβάλλον εργασίας σας. Σχέσεις με συναδέλφους θα σας απασχολήσουν σήμερα, ενώ φαίνεται πως κάνετε κάποιες συζητήσεις που αφορούν στη δουλειά σας και ενδεχομένως να αυξάνουν το φόρτο εργασίας σας. Ακόμη, φαίνεται πως θα σας απασχολήσει η φυσική σας κατάσταση και ο τρόπος που αντιμετωπίζετε το σώμα σας. Ένας πιο υγιεινός τρόπος ζωής ίσως να σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε καλύτερα στο βεβαρυμμένο σας πρόγραμμα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο επηρεάζει εκείνα τα κομμάτια του ωροσκοπίου σας που αφορούν στα οικονομικά σας και στο αίσθημα της αυτοπεποίθησής σας, που φαίνεται να πλήττεται. Η οικονομική ανασφάλεια και οι εξελίξεις των ημερών ίσως να σας οδηγήσουν σε αποφάσεις σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία, ενώ δεν αποκλείεται να αναζητήσετε τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Να θυμάστε ότι η πίεση που αισθάνεστε είναι προσωρινή.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στις σχέσεις σας και επηρεάζει την οικονομική σας πραγματικότητα. Τα εμπόδια που φέρνει η όψη έχουν στόχο να σας δυναμώσουν και να ενισχύσουν το αίσθημα της ασφάλειας που ενδεχομένως έχει πληγεί. Ένα ξεκαθάρισμα με το παρελθόν θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να πάτε μπροστά.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο που κορυφώνεται σήμερα, φαίνεται να δημιουργεί έντονο παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς σας, ενώ δεν αποκλείεται να έχει και αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Φαίνεται πως δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή να προχωρήσετε σε ενέργειες που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο στις σχέσεις σας, επαγγελματικές και μη. Προσέξτε τι λέτε, πως και σε ποιους, αν θέλετε να αποφύγετε εντάσεις.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, μία όψη που έρχεται να επηρεάσει σχέσεις με άτομα από το φιλικό σας κύκλο, ενώ παράλληλα στρέφει την προσοχή σας στην οικονομική σας κατάσταση. Ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε κάποιους στόχους που αφορούν στην προσωπική και επαγγελματική σας εξέλιξη, αφού παρουσιάζονται εμπόδια στην υλοποίησή τους. Κάντε έναν απολογισμό και λάβετε τις αποφάσεις σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί,  ο τομέας της καριέρας θα αποτελέσει προτεραιότητα τη σημερινή ημέρα, με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, να σας καλεί να λάβετε αποφάσεις. Σχέσεις με ανώτερους και συνεργάτες, καθώς και κάποια επαγγελματικά σχέδια, μπαίνουν στο στόχαστρο, προκειμένου να αναθεωρηθούν. Η νέα πορεία που θα διαλέξετε, θα αποτελέσει και τον οδηγό για την εξέλιξή σας από εδώ και πέρα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ίσως να σας δημιουργήσει μία εσωστρέφεια και την ανάγκη να κάνετε έναν απολογισμό, ώστε να λάβετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Συνεργασίες με το εξωτερικό και θέματα σπουδών θα σας απασχολήσουν έντονα τη σημερινή ημέρα, ενώ καλό θα είναι να αναζητήσετε τρόπους που θα βελτιώσουν την οικονομική σας κατάσταση. Προσέξτε πιθανές παγίδες στο περιβάλλον εργασίας σας από άτομα με κρυφές προθέσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, φέρνει στο προσκήνιο επαγγελματικά σχέδια και οικονομικές συμφωνίες που χρειάζονται αναθεώρηση. Επειδή το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ίσως να είναι βεβαρυμμένο, καλό θα είναι να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά και να κάνετε υπομονή μέχρι να καταλαγιάσει η μπόρα, ώστε να δείτε κι εσείς τα πράγματα από απόσταση. Να θυμάστε ότι τα εμπόδια που παρουσιάζονται τώρα στην υλοποίηση των στόχων σας, θα αποδειχθούν προς όφελός σας αργότερα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, το τετράγωνο της Αφροδίτης, που κινείται απέναντι από το ζώδιό σας, με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, στρέφει την προσοχή σας σε διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς θα είναι άμεσες και θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις που θα κλείσουν οριστικά παθογένειες και προβλήματα σε αυτούς τους τομείς. Έχετε κατά νου ότι οι αλλαγές που καλείστε να πραγματοποιήσετε, θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να βελτιώσετε τα κομμάτια της ζωής σας που είχαν βαλτώσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου επηρεάζει τους 6ο και 9ο ηλιακούς σας οίκους, φέρνοντας αλλαγές στην καθημερινότητά σας και στον τρόπο που αντιμετωπίζετε, εν γένει, τα πράγματα. Παράλληλα, κάποιες εξελίξεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές ή επαγγελματικά σχέδια, θα αλλάξουν τα δεδομένα σας και θα φέρουν στη ζωή σας νέα άτομα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας πορεία. Βέβαια, οι ευθύνες στη δουλειά σας πιθανόν να αυξηθούν, γι’ αυτό καλό θα είναι να δώσετε στην ψυχή και στο σώμα σας την προσοχή που χρειάζονται.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν