ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, το τετράγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σας, φέρνει ανατροπές, εντάσεις και απρόβλεπτες εξελίξεις, ιδίως όσον αφορά τις σχέσεις σας με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Θα χρειστεί να επιδείξετε υπομονή και ψυχραιμία το προσεχές διάστημα, ενώ αν έχετε εκκρεμότητες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, τώρα είναι η στιγμή να τις τακτοποιήσετε. Η εσωτερική ανασφάλεια που ίσως νιώσετε αυτές τις μέρες, θα είναι προσωρινή.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα αποτελεί μία ευνοϊκή συγκυρία για σας, αφού φαίνεται πως θα θελήσετε να αποκαταστήσετε σχέσεις που είχαν πληγεί. Η ευαισθησία και η συμπονετική σας διάθεση θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις. Βάλτε νερό στο κρασί σας αν θέλετε να διατηρήσετε σχέσεις που είναι σημαντικές για σας. Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να τις αποκαταστήσετε και να βρείτε το δίκιο σας.

Δίδυμοι

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας, του Ερμή με τον Ποσειδώνα, είναι μία θετική όψη για εσάς που θα οξύνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας. Όμως, όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, διότι η παρουσία του Ποσειδώνα σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σας, είναι πιθανό να σας οδηγήσει σε παραπλάνηση και αυταπάτες. Σχέσεις με αφεντικά και ανώτερους μπαίνουν στο μικροσκόπιο, με πιθανότητες αποκάλυψης κάποιων πραγμάτων που δε γνωρίζατε ως τώρα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σας με τον Ουρανό από το ζώδιο του Κριού, φαίνεται να δημιουργεί εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο και πιθανές διαμάχες με άτομα που βρίσκονται από πάνω σας στην κλίμακα της ιεραρχίας. Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθείτε προ εκπλήξεων, καλό θα είναι να κρατήσετε μικρό καλάθι και να μην εξωθήσετε τα πράγματα στα άκρα, τουλάχιστον μέχρι να καταφέρετε να βρείτε μία χρυσή τομή στις διαφωνίες σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας δεν αποτελούν απειλή για σας, αφού βρίσκονται σε σημεία του ωροσκοπίου σας που σχηματίζουν θετική γωνία με το ζώδιό σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας και πιθανές συμφωνίες που θα κληθείτε να υπογράψετε. Διπλοτσεκάρετε που βάζετε την υπογραφή σας και διαβάστε ακόμη και τα ψιλά γράμματα για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων. Επίσης, προσέξτε τα πρόσωπα στα οποία δείχνετε εμπιστοσύνη.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα που κορυφώνεται σήμερα σας επηρεάζει άμεσα, αφού βρίσκεται στο κομμάτι των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι Παρθένοι που έχουν μία σχέση χτισμένη σε στέρεο έδαφος, φαίνεται πως θα θελήσουν να την βελτιώσουν ακόμη περισσότερο, περνώντας ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό τους. Οι υπόλοιποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα στις σχέσεις τους, καλό θα είναι να μην εθελοτυφλούν και να τα δουν κατάματα, για να προλάβουν μία πιθανή απογοήτευση.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται τη σημερινή ημέρα, είναι πιθανό να φέρει απρόσμενες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Μην απογοητεύεστε, γιατί κάποια πράγματα μπορεί να φαίνονται αρνητικά στην παρούσα φάση, αλλά στην πορεία μπορεί να αποδειχθεί ότι έγιναν προς όφελός σας. Αν είχατε σκοπό να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στην καριέρα σας, φαίνεται πως τώρα θα βρείτε συμμάχους για να το προχωρήσετε.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί,  είστε από τους πιο ευνοημένους της σημερινής ημέρας, διότι το υδάτινο τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, έρχεται να συμπληρωθεί από το δικό σας ζώδιο. Η εξωστρέφεια, ο ρομαντισμός και η ανάγκη σας για φλερτ εκτοξεύονται! Μην κλειστείτε στο σπίτι, γιατί εκεί έξω σας περιμένουν πολλές ευκαιρίες που δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Επίσης, γι αυτούς που έχουν καλλιτεχνικές ασχολίες, είναι αναμφίβολα μια μέρα έμπνευσης και δημιουργίας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα σας επηρεάζει άμεσα και μάλιστα σε υδάτινους οίκους του ωροσκοπίου σας, που σημαίνει ότι θα νιώσετε πρωτόγνωρα και έντονα συναισθήματα. Η λύση δεν είναι να κλειστείτε στον εαυτό σας ή να βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για να αποφύγετε την ουσία. Ακούστε το ένστικτό σας που λειτουργεί σωστά αυτές τις μέρες και απλά κάντε ένα βήμα πίσω για να δείτε τα πράγματα από απόσταση.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σας επηρεάζει άμεσα και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή που σας χαρακτηρίζουν, αν δε θέλετε να συγκρουστείτε με πρόσωπα στο χώρο της δουλειάς σας. Οι μέρες είναι δύσκολες και καλείστε να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Σκεφτείτε σοφά και μακροπρόθεσμα. Έχοντας τη μεγάλη εικόνα στο μυαλό σας, θα δείτε ότι τα πράγματα μπορεί να είναι και προς όφελός σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο κυβερνήτης σας, ο Ουρανός, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, ωθώντας σας να παρακάμψετε κάποια εμπόδια που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε παρακάτω. Αν θέλετε να υλοποιήσετε κάποια σχέδια και νιώθετε ότι κάποια πρόσωπα σας υποσκάπτουν, μάλλον έχει έρθει η στιγμή να μιλήσετε ανοιχτά μαζί τους χωρίς υπεκφυγές. Άλλωστε, γνωρίζετε καλύτερα από όλους πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να προβείτε σε αλλαγές και αποφάσεις…

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, το τρίγωνο του Ερμή από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σας, είναι αναμφίβολα μία όψη που θα σας ξυπνήσει έντονα συναισθήματα. Η συμπόνια και η αλληλεγγύη είναι χαρακτηριστικά που διαθέτετε έτσι κι αλλιώς και τώρα φαίνεται πως ενεργοποιούνται. Αν υπάρχουν άτομα που χρειάζονται τη βοήθεια και τη συμπαράστασή σας, τώρα είναι η στιγμή να σταθείτε δίπλα τους και να αποδείξετε ότι είστε ισχυρός σύμμαχος για τους αγαπημένους σας που περνούν δύσκολα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν