ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 11 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, οι αποφάσεις που θα λάβετε σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί το μέλλον σας από εδώ και στο εξής. Είναι πιθανό να ακούσετε τη γνώμη τρίτων, αλλά πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας, πάρτε το χρόνο σας να σκεφτείτε ώριμα και ψύχραιμα. Μην ξεχνάτε ότι μόνο εσείς μπορείτε να καθορίσετε τις κινήσεις σας. Θα μπορέσετε να μιλήσετε με το σύντροφό σας και να του πείτε πράγματα που θέλετε εδώ και πολύ καιρό.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σας είναι πολλές, γι’ αυτό πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να τις εκμεταλλευτείτε. Μην επαναπαύεστε και μην καθυστερείτε τις κινήσεις σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε όσα περισσότερα ζητήματα μπορείτε και να δείτε τις καταστάσεις γύρω σας με καθαρό μάτι, για να μην ξεγελαστείτε. Στα αισθηματικά σας, η σημερινή μέρα σας φέρνει πιο κοντά στον άνθρωπό σας και σας δίνει την ευκαιρία να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η σημερινή μέρα θα είναι πολύ ευχάριστη για εσάς, αφού κάποιες ειδήσεις θα σας ικανοποιήσουν ιδιαίτερα και θα σας κάνουν να δείτε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε με άνεση όσα επιθυμείτε να κάνετε πραγματικότητα και με την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στο ζώδιο του φιλικού για εσάς Λέοντα, να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις που σας άγχωναν και σας κρατούσαν πίσω μέχρι τώρα.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αρκετοί τομείς της ζωής σας που σας προβλημάτιζαν, τώρα θα πάρουν μια καλή τροπή και με την εύνοια των πλανητών μπορείτε να διορθώσετε ό, τι δεν σας κάνει. Μην αφήσετε τις σημερινές ευκαιρίες να πάνε χαμένες και κάντε τις προσπάθειές σας, χωρίς να δώσετε άλλη αναβολή. Στα αισθηματικά σας, καλό είναι να αποφύγετε τις εντάσεις και να μιλήσετε με ηρεμία με τον σύντροφό σας. Με λίγη καλή θέληση μπορείτε να ξεπεράσετε όσα προβλήματα απασχολούν και τους δύο σας

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, μία ευχάριστη και δημιουργική μέρα σας περιμένει. Τα σχέδιά σας υλοποιούνται, ενώ οι ευκαιρίες να τακτοποιήσετε θέματα του παρελθόντος θα είναι πολλές. Αφήστε όλο σας το δυναμισμό να βγει και ξεμπερδέψτε με όσες περισσότερες εκκρεμότητες μπορείτε. Η διάθεσή σας είναι θετική και αυτό σας κάνει να κινείστε με γοργούς ρυθμούς προς την επιτυχία. Αν η μοναξιά σας βασανίζει ακόμη, έχετε την εύνοια της Αφροδίτης που εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιό σας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, θα πρέπει να βάλετε μπροστά όλες σας τις ικανότητες για να χειριστείτε με επιτυχία όλες τις καταστάσεις και κυρίως για να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα από το παρελθόν. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές, αρκεί να μη χαλαρώσετε και να ξεμπερδεύετε, το συντομότερο, με όσα σας αγχώνουν.  Τα αισθηματικά σας έχουν την εύνοια των πλανητών και μπορείτε να απολαύσετε ένα ιδιαίτερα ερωτικό βράδυ.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσάς, για να τακτοποιήσετε κάποια θέματα που είναι λίγο μπερδεμένα μέσα στο μυαλό σας. Κάντε την αρχή από όσα έχουν τη ρίζα τους στο παρελθόν και εξακολουθούν να στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σας. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να πετύχετε πολλά, αφού οι πλανήτες σας ευνοούν. Στα αισθηματικά σας, θα νιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε με το σύντροφό σας για κάποια θέματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα έχετε πολύ τρέξιμο σήμερα για να προλάβετε τις καταστάσεις που αυτή την περίοδο σας αγχώνουν πάρα πολύ. Η ενέργειά σας όμως θα είναι στα ύψη και θα έχετε πολλές ιδέες για να ξεπεράσετε τους σκοπέλους του παρελθόντος αλλά και του παρόντος. Φροντίστε μόνο να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίσετε σωματικό πρόβλημα από την κούραση και την αμέλεια που δείχνετε στη φυσική σας κατάσταση.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, προσπαθήστε να μην απαισιοδοξείτε και να μη σκέφτεστε αρνητικά. Έχετε φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείτε να κάνετε επαφές για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείτε πολύ καλά προτού μιλήσετε, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις που δεν τις περιμένετε. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σας για το μέλλον. Στη δουλειά σας καταφέρνετε αυτά που θέλετε, αλλά σήμερα αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, τη σημερινή μέρα θα έχετε πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, που θα φρενάρουν τις ενέργειές σας ή κάποια προγραμματισμένα σχέδια που είχατε κατά νου. Αυτά όμως συμβαίνουν, γι’ αυτό μην αγχωθείτε και προπάντων μην εκνευριστείτε. Δείτε τα πράγματα με αισιοδοξία και αποστασιοποιημένα, ώστε να λάβετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Στη δουλειά σας θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, μπορείτε να κινηθείτε γρήγορα και να λύσετε πολλές εκκρεμότητες σήμερα. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή και η ενέργειά σας στα ύψη.  Στη δουλειά σας, τα πράγματα θα είναι ήρεμα αλλά φροντίστε να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό για τα σχέδια που θέλετε να υλοποιήσετε στο μέλλον. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσείς είστε σε έντονο άγχος, γι’ αυτό καλό θα είναι να ηρεμήσετε και σταθερά θα μπορέσετε να τα ισορροπήσετε.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, στα επαγγελματικά σας θα τα καταφέρετε πολύ καλά. Σχέδια ή καινούργια ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε, αρχίζουν να ευοδώνονται και αισθάνεστε πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά αποφύγετε τα ρίσκα και κινηθείτε συγκρατημένα σε ό, τι έχει να κάνει με τις οφειλές και τις υποχρεώσεις σας. Μία βραδινή έξοδος με το ταίρι σας θα σε αναζωογονήσει ιδιαίτερα και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε λίγο από τα τετριμμένα.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν