ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 10 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η πορεία της Σελήνης στον Ταύρο και σήμερα θέτει τις οικονομικές σας υποθέσεις σε πρώτο πλάνο, ωθώντας σας να αναζητήσετε την ασφάλεια που χρειάζεστε μέσα από διάφορες πηγές και διεξόδους που θα σταθεροποιήσουν το εισόδημά σας. Οι θετικές όψεις του φεγγαριού αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να επιτύχετε στόχους και να εκπληρώσετε επιθυμίες, αρκεί να επιστρατεύσετε τη λογική σας και να διατηρήσετε την υπομονή και την επιμονή σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με την πορεία της Σελήνης στο ζώδιό σας, η λογική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα σήμερα και κυριαρχεί το συναίσθημα. Φαίνεται πως θα αναζητήσετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια σε πρόσωπα που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σας τα προσφέρουν και είναι εκεί για σας στα δύσκολα. Οι προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες σας δεν θα είναι διαπραγματεύσιμες, ενώ είναι η ιδανική στιγμή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στους ενδιαφερόμενους…

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί παρασκήνιο σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις, ενώ ίσως σας δημιουργήσει την ανάγκη να αποτραβηχτείτε από τη βαβούρα που επικρατεί και να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας. Προσέξτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, γιατί η κρίση σας θα είναι λίγο θολή και η ανασφάλεια που ίσως αισθάνεστε θα αποτελέσει κακό σύμβουλο…

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την πορεία της Σελήνης στον Ταύρο, η κοινωνικότητά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και νιώθετε την ανάγκη να έρθετε κοντά με άτομα που μοιράζεστε κοινές ιδέες και πιστεύω. Θα βρεθείτε σε διαδικασία αναθεώρησης στόχων και θα θελήσετε να κάνετε όνειρα για το μέλλον, παρά τις δύσκολες μέρες και τα εμπόδια που ίσως εμφανίζονται στο δρόμο σας. Ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη, θα αποτελέσει σύμμαχο στα σχέδιά σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με την πορεία της Σελήνης στον Ταύρο, αυτό που σας απασχολεί έντονα είναι η επαγγελματική σας πορεία και οι σχέσεις σας με ανώτερους στο χώρο της δουλειάς σας. Επειδή το κλίμα ίσως να είναι κάπως βεβαρυμένο, καλό θα είναι να επιδείξετε υπομονή και επιμονή αυτές τις μέρες, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι. Η σταθερότητα που αναζητάτε μέσα στο περιβάλλον εργασίας σας, δεν θα αργήσει να έρθει.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, με την πορεία της Σελήνης στον Ταύρο, φαίνεται πως θα νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε με φίλους ή να πραγματοποιήσετε μία απόδραση που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα επαναφέρει τη χαμένη αισιοδοξία σας. Είναι μία μέρα εξωστρέφειας η σημερινή και καλό θα είναι να αφήσετε τον εαυτό σας να ανοιχτεί σε άτομα που σας καταλαβαίνουν. Η πίστη στις δυνάμεις σας θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε έναν πολυπόθητο στόχο.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, η πορεία της Σελήνης στον Ταύρο φέρνει σταθερότητα σε ερωτικές σχέσεις που την είχαν χάσει και εξελίξεις σε επαγγελματικές και οικονομικές συμφωνίες που είχαν μείνει πίσω. Οικονομικές εκκρεμότητες χρήζουν τακτοποίησης, όμως τα δανεικά καλό είναι να τα αποφύγετε. Μία εσωτερική ανασκαφή θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε κρυφές επιθυμίες και απωθημένα που σας ταλανίζουν καιρό και τώρα φαίνεται πως είστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσετε χωρίς φόβο αλλά με πάθος…

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί,  σήμερα με τη συνέχιση της πορείας της Σελήνης στον Ταύρο, οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα, είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές. Η σταθερότητα που αναζητάτε στους τομείς αυτούς κάνει την εμφάνισή της μέσα από πρόσωπα που έρχονται να σας κατευθύνουν σωστά με τις συμβουλές τους. Η οικονομική ασφάλεια που χρειάζεστε θα έρθει μέσα από αποφάσεις που θα λάβετε με γνώμονα τη λογική, ενώ θα πρέπει να επιδείξετε επιμονή, αν θέλετε να κάνετε πράξη τους στόχους σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με την πορεία της Σελήνης στον Ταύρο, φαίνεται πως θα θελήσετε να βάλετε μία τάξη στην καθημερινότητά σας, ενώ δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κάποιες πρόσθετες ευθύνες που θα κληθείτε να αναλάβετε. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τα άτομα που συνεργάζεστε, γιατί το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη δεν θα έχουν καλά αποτελέσματα. Η φυσική σας κατάσταση θα αποτελέσει προτεραιότητα και ίσως αποφασίσετε να ακολουθήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με την πορεία της Σελήνης στον Ταύρο, η ανάγκη σας για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια αυξάνεται κατακόρυφα, ενώ ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι δημιουργικό στη δουλειά σας που θα επαναφέρει τον ενθουσιασμό σας. Αν πιστέψετε στον εαυτό σας και του επιτρέψετε να διασκεδάσει και να γνωρίσει νέα άτομα, αυτή η μέρα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμη και για την προσωπική σας εξέλιξη και για την αισθηματική σας ζωή.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, με την πορεία της Σελήνης στον Ταύρο, μάλλον θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι ή με τα άτομα της οικογένειάς σας. Αναζητάτε ένα καταφύγιο που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε για λίγο από τη ρουτίνα αλλά και να αποκαταστήσετε το αίσθημα της ασφάλειας που ίσως να έχει πληγεί αυτό το διάστημα. Το παρελθόν ίσως να κάνει δυναμική εμφάνιση, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε προετοιμασμένοι…

Ιχθύες

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη στον Ταύρο θα αποτελέσει έναν σύμμαχο για εσάς, καθώς θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ορθά και να επικοινωνήσετε καλύτερα με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Νέες γνωριμίες έρχονται να σας ξυπνήσουν την ερωτική σας διάθεση ενώ είναι μία καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μία κοντινή απόδραση με φίλους ή με το ταίρι σας. Μία συζήτηση με συγγενείς ή αδέρφια έρχεται να αποκαταστήσει σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν