ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Ιουλίου;

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε μικροαπογοητεύσεις, φοβίες ή ανασφάλειες. Ο ερχομός του Ερμή στον Καρκίνο θα μαλακώσει τις αντιδράσεις σας, στόχος σας θα είναι η ήρεμη αρμονική επικοινωνία και όχι οι σκληρές διαπραγματεύσεις υπεροχής ή διεκδίκησης. Με ισχυρή την επιθυμία να δημιουργήσετε ισορροπημένες καταστάσεις, θα φανείτε συγκαταβατικοί, διαλλακτικοί σε κάποιες περιπτώσεις και γενικά προστατευτικοί. Αυτή τη φορά στις συζητήσεις σας θα αφήσετε δίοδο συμβιβασμού, με αποτέλεσμα να είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμφιλιώσεων και επανασυνδέσεων.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Πλούτωνα ίσως να σας δημιουργήσει τάσεις απογοήτευσης,  ωστόσο το τρίγωνό της με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τις απαισιόδοξες σκέψεις. Με τον  ερχομό του Ερμή στον Καρκίνο, θα υπάρξουν συζητήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και πολύ γρήγορα θα βγείτε από την κυκλοθυμία που θα σας διακατέχει. Στον ερωτικό σας τομέα, θερμή ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, έρχεται ισορροπία στην ερωτική σας ζωή, ταχτοποιούνται θέματα που σας έριχναν ψυχολογικά.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο ερχομός του Ερμή στον Καρκίνο θα σας κάνει συναισθηματικούς και ψυχικά ευαίσθητους. Η διαλλακτικότητα στη συμπεριφορά σας, σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει στο να τερματίσετε από μόνοι σας εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει ερωτική δίοδο ανάμεσά σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις, εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον  Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σας, οι επικοινωνιακές συνθήκες θα είναι πολύ ευνοϊκές για σάς, οι σκέψεις σας θα είναι δημιουργικές, στα λόγια σας θα διακρίνεται έντονος συναισθηματισμός. Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι’ αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν με ισορροπία. Στον ερωτικό σας τομέα, θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα, που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς, και έντονους συναισθηματικούς δεσμούς σε αυτούς που ήδη βρίσκονται σε σχέση.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο, θα διευρυνθούν τα συναισθηματικά σας όρια. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε, με στόχο να κλείσουν εμπόδια, να λυθούν παρεξηγήσεις. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε την παρορμητικότητά σας, αυτή τη φορά θα χαλιναγωγήσετε τάσεις υπεροχής και η κοινωνικότητά σας θα σας κάνει προσιτούς σε παλιά αλλά και σε καινούργια πρόσωπα. Σε φιλικό περιβάλλον, δεν αποκλείεται να προκύψει προοπτική νέας γνωριμίας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο ερχομός του Ερμή στον Καρκίνο  θα σας κάνει συναισθηματικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Από μόνοι σας θα ανοίξετε συζητήσεις με την επιθυμία να βάλετε φως σε μπερδεμένες καταστάσεις, να λύσετε παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε τις επαφές σας σε ένα πιο αρμονικό επίπεδο.  Φανείτε ανοιχτοί στα ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, θα προκύψει τυχαία συνάντηση με πρόσωπο που θα είναι ικανό να οδηγήσει την ερωτική σας ζωή προς μια πιο σοβαρή και δεσμευτική κατεύθυνση.

Ζυγός

Αγαπητοί μου Ζυγοί, με τον Ερμή στον Καρκίνο, ομαλή θα είναι η επικοινωνία σας, θα βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις σε θέματα που εμπόδιζαν την περαιτέρω εξέλιξή σας. Κρυμμένη ψυχική δύναμη θα βγει στη φόρα και θα έχετε έντονη τη διάθεση να κλείσετε οριστικά αρνητικές παρελθοντικές υποθέσεις. Αυτή τη φορά, θα αφήσετε τη συναισθηματική σας ορμή να κατευθύνει τις πράξεις σας και θα σας βγει σε καλό.   Ακολουθήστε πιστά το ένστικτό σας, εμπιστευτείτε την έντονη διαίσθηση που θα έχετε και σας διαβεβαιώνω πως τίποτα το αρνητικό δεν πρόκειται να συμβεί.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας ήπια και κάπως συμβιβαστική θα είναι η στρατηγική που θα εφαρμόσετε. Συνειδητά θα αποφύγετε συγκρούσεις και έντονες κόντρες, θα επιλέξετε την άμεση ειλικρίνεια, το συναισθηματισμό και όχι τα χτυπήματα τελικής πτώσης. Συμβιβαστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση και θα είναι φανερή η επιθυμία σας για ισορροπία και ερωτική ασφάλεια. Για τους ερωτικά μόνους σε τυχαία χρονική στιγμή, κάποιο πρόσωπο εντυπωσιακό θα καταφέρει να σας ανοίξει την κουβέντα.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο, δεν θα έχετε καμία διάθεση να φθείρετε την ψυχολογία σας σε συζητήσεις διαφωνιών και δεν πρόκειται να αναλωθείτε σε πράξεις ανταγωνισμού. Σήμερα θα διακατέχεστε από ειρηνικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προβείτε σε πράξεις συμφιλίωσης και επανασύνδεσης. Από μόνοι σας θα καταφέρετε να δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα σε συνάντησή σας με πρόσωπο που προσπαθείτε εδώ και πολύ καιρό να κερδίσετε το ενδιαφέρον του. Κλείνει με επιτυχία ερωτική υπόθεση που είχε αναστατώσει το συναισθηματικό σας κόσμο.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, με τον  Ερμή να εισέρχεται στον Καρκίνο, ναι μεν θα διακατέχεστε από μια ελαφριά κυκλοθυμία, ωστόσο η ανάγκη σας για ήρεμη επικοινωνία, για φιλικές συζητήσεις και πρόσχαρες επαφές, θα καταφέρει να σας ισορροπήσει ψυχολογικά. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε τις προτάσεις που θα λάβετε, τόσο σε εργασιακό επίπεδο, όσο και σε κοινωνικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, δεν θα είναι λάθος αν του εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ο Ερμής στον Καρκίνο  θα ενισχύσει κατά πολύ την ανάγκη σας για επικοινωνιακή ισορροπία, αυτή τη φορά κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι η  συγκαταβατικότητα. Η διάθεσή σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε φιλικές αλλά και σε ερωτικές προτάσεις. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από βαριές σκέψεις, τώρα θα εστιάσετε σε συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση. Εμφανίζεται πρόσωπο από τα παλιά, με φανερή την επιθυμία της επανασύνδεσης.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τον  Ερμή στον Καρκίνο, θα διακατέχεστε από τάση δημιουργικότητας. Ό, τι πείτε, ό, τι σκεφτείτε και ό, τι πράξετε, στόχο θα έχει το εποικοδομητικό αποτέλεσμα.  Στις συζητήσεις σας, θα εμφανίσετε διάθεση συμβιβασμού και διπλωματίας. Κλείνουν κάποιες δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις που σας χαλούσαν την ψυχολογία, θα έχετε την όρεξη να βρεθείτε σε φιλικές παρέες και να εμπλακείτε σε κοινωνικές δραστηριότητες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρόσωπο από το παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Eρωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ταρώ. Διαβάστε τι θα σας συμβεί στον έρωτα την εβδομάδα 6 με 12 Ιουλίου 2015.

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 6 έως 12 Ιουλίου 2015.