ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 6 Ιουλίου;

Κριός

Με τον Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, αδιάλλακτοι, επιβλητικοί και εξουσιαστικοί θα εμφανιστείτε, φίλοι μου Κριοί. Προσοχή στις πιέσεις που θα ασκήσετε, αν παραβιάσετε τα όρια, δεν θα βρείτε την υποστήριξη που αναμένετε. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη ίσως να σας βοηθήσει να περιορίσετε την έντονη επαναστατικότητα που θα σας διακατέχει, καλό θα είναι στις σχέσεις σας να φροντίσετε να μη δημιουργήσετε κλίμα αντιπάθειας. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, αν καταφέρετε να την χειριστείτε χωρίς υπεροπτικές διαθέσεις, τότε θα τα πάτε μια χαρά.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, με τον  Ήλιο σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, θα εμφανιστείτε πεισματικά αδιάλλακτοι και θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές ευαισθησίες, στόχος σας θα είναι η ψυχρή διεκδίκηση. Δεν θα δείτε με θετικό μάτι τις αλλαγές που θα σας ζητηθούν στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είναι λάθος αν δημιουργήσετε εχθρική ατμόσφαιρα. Η απόφασή σας να παραβιάσετε κάποια περιοριστικά όρια, θα σας οδηγήσει σε ριζοσπαστικές κινήσεις που όμως θα είναι αμφιβόλου κατάληξης. Προσοχή στις αποφάσεις που θα πάρετε.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, ο  Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα σας δημιουργήσει συναισθήματα κτητικότητας, ενδέχεται να εμφανιστείτε κάπως επίμονοι, ίσως και καταπιεστικοί. Μην κάνετε το λάθος και πέσετε σε πράξεις υπεροχής ή ακραίου εγωισμού, γιατί θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Ο ερωτισμός και η γοητεία σας θα βρίσκονται σε ανεβασμένο επίπεδο, γι’ αυτό και δεν θα έχετε τη διάθεση να απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να σας πλησιάσει. Κρατήστε δεκτική στάση, θα σας βγει σε καλό και θα σας φέρει άνοιγμα για μελλοντικές εξελίξεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο  Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε σε καταστάσεις πιέσης, θα καταφέρετε να μείνετε μακριά από εσωτερικά συναισθηματικά κολλήματα. Ακολουθείτε έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης, αλλάζετε οπτικό πεδίο, τώρα θα είστε σε θέση να δώσετε λύσεις σε ζητήματα που έκλειναν το δρόμο της εξέλιξής σας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, καταλαγιάζουν οι πεισματικές σας τάσεις, θα φανείτε διαλλακτικοί, συζητήσιμοι, στοχεύοντας στην ισορροπία και όχι στις εντάσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο  Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα φέρει αναστάτωση στο συναισθηματικό σας κόσμο, θα υπερισχύσει η ανάγκη σας για υπεροχή και εξουσία. Στον επαγγελματικό σας τομέα, ίσως να μη λείψουν οι συγκρούσεις, θα υπάρξουν διαφωνίες που καλό θα είναι να μην τις χειριστείτε με ανεξέλεγκτο πείσμα. Στις ερωτικές σας υποθέσεις, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτά που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Αποφύγετε την πίεση και το άγχος, προσπαθήστε να γίνετε ξεκάθαροι ως προς τις επιθυμίες και τους στόχους σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ποσειδώνα,  θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο των αντιδράσεων και τον παρορμήσεών σας, γεγονός που θα σας γλυτώσει από εγωιστικές συγκρούσεις και συναισθηματικές παγίδες. Η ερωτική γοητεία που θα εκπέμπετε, δεν θα σας αφήσει να βάλετε σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά σας και ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να αναλάβετε δυναμική δράση. Έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, θα περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις, σε ξεκαθαρίσματα, και ακόμα και σε ερωτικές επανασυνδέσεις.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο  Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα  θα σας κάνει εντόνως παρορμητικούς. Επίμονος θα είναι ο τρόπος διεκδίκησής σας, θα φανείτε ασυμβίβαστοι, αγνοώντας τις συνέπειες των αποφάσεών σας. Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις ερωτικές, ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή μέθοδο και τακτική. Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, γι’ αυτό αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις, μην αφήσετε τελείως ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητά σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα σας βοηθήσει να περιορίσετε επιθετικές τάσεις και αντιδραστικές απόψεις, ουσιαστικά θα βρείτε τη δύναμη να αντιταχθείτε σε αρνητικές παρορμήσεις και να χαλιναγωγήσετε τον αυθορμητισμό σας. Παρά το ότι θα υπάρξουν περιπτώσεις εκνευρισμού, ωστόσο θα καταφέρετε να ρεγουλάρετε τις αντιδράσεις σας, δεν θα γίνετε θύματα πεισματικής συμπεριφοράς. Εμπιστοσύνη θα σας δείξει το ερωτικό σας ταίρι αρκεί να φανερώσετε με ειλικρίνεια τις βλέψεις και τα αισθήματά σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ο  Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα  θα βγάλει στην επιφάνεια τη διεκδικητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Στις διαφόρων ειδών συζητήσεις σας, προσοχή στην επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε να αποδειχτείτε εριστικοί. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν εσωτερικοί διχασμοί. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας πλησιάσει, προσπαθήστε να βγάλετε τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, από τη μια ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα θα σας κάνει δυναμικούς διεκδικητές, απ’ την άλλη η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα μαλακώσει την αυστηρότητά σας, θα οριοθετήσει τις εγωιστικές σας τάσεις, καταφέρνοντας να συμβιβαστείτε με στόχο το καλό όλων.   Μια θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να δείτε από  διαφορετική οπτική γωνία τις καταστάσεις και ο τρόπος αντιμετώπισής σας θα γίνει πολύ πιο ήρεμος. Απεγκλωβίζεστε από ισχυρογνωμοσύνες και απόλυτες απόψεις, με αποτέλεσμα να γίνετε διαλλακτικοί και εποικοδομητικά συνεννοήσιμοι.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανυποχώρητους, ίσως και κάπως εξουσιαστικούς, θα σας κάνει ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Ναι, μεν, θα είστε ανοιχτοί σε συζητήσεις, ωστόσο δεν θα είστε θετικοί στις προτάσεις που θα ακούσετε, θα εμφανιστείτε επίμονοι ως προς τις δικές σας ιδέες και απόψεις.  Σας δίνω τη συμβουλή να μην επιλέξετε πράξεις ριζοσπαστικές, αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως εγωιστές ως προς το ερωτικό σας ταίρι, γι’ αυτό και ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις ή να ειπωθούν αρνητικές κουβέντες.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη, εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη του νήματος, θα σας δώσει την εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε για να απεγκλωβιστείτε από εμμονές. Τώρα περιορίζεται ο αρνητισμός σας, μπαίνει σε τάξη ο συναισθηματικός σας κόσμος, με αποτέλεσμα να εμφανίσετε μια ισορροπημένη και ώριμη συμπεριφορά. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα και διατηρήστε τη γοητεία σας, γιατί έρχονται συμβάντα που θα φέρουν στη ζωή σας μόνιμες ερωτικές αλλαγές.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Eρωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ταρώ. Διαβάστε τι θα σας συμβεί στον έρωτα την εβδομάδα 6 με 12 Ιουλίου 2015.

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων από τον Γιώργο Σαλαμά. Single or not ο έρωτας την εβδομάδα 6 έως 12 Ιουλίου 2015.